Августовски бебета 2009 - тема №1

• 16 747
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
хайде и аз да се запиша Flutter

# 16
  • Кърджали
Все забравям да помоля, някой с достъп до общия профил да редактира инфото за малката Катерина. Тя е родена на 6 август / а не на 7ми/, и данните и са 4100 гр и 50 см. Аз имам паролата за общия достъп, ама компа ми нещо се инати и не мога да го редактирам
Ох, вчера давахме еспумизан на малката че много мрънкаше и решихме че има колики. И от вчера не е акала. ТЯ и без това си ака веднъж на  ден, сега пък хич. Решихме днес да не и даваме, та дано има ефект.  Четох че трябва да ям разхлабващи храни, може да и помогне, ама най често срещам за сливи и овесени ядки, а тях не мога да ги понасям. Някакви други идеи какво да хапвам ако и днес малката не напълни памперса.  В началото като се род и също беше така, тъкмо почна да влиза в релси и да ака по - често и сега пак се върнахме в начално положение  ooooh!
Иначе днес е кротичка, направо за похвала. Хапва горе долу на 3 часа /което за мен е малко по добре от това на половин час  както беше вчера/, спи, будува и ме гледа едно усмихнато. Само от време на време като се напъва за да се изака явно, тогава сигурно я боли нещо защото почва да мрънка и реве/

# 17
Сандра, пробвай да ядеш круши или направо си вземи сокове от круши и от праскови.
Моя малък син в момента спи на дивана и аз не смея да изляза от стаята.Още три часа и половина докато си дойде нашия тати. newsm44
А за прехранването и честото кърмене-и аз се замислям по въпроса.Aila кажи нещо по въпроса? Hug

# 18
  • София
Да се разпиша и аз, до като малкия не се е събудил. Въпреки, че току що свърши една работа и ще трябва да се сменя пампи!
Тез пъпцичи мнооооого упорити! Само с преварена вода ги почиствам и от време на време с едно памуче с кърма ги минавам, но не минават  Sad Дали да не се консултирам с педи, но пък имаше едно изказване, ако за всичко звъним на докторите, то горките доктори! В чуденка съм!
Я да ви излизате ли на разходка вчера и днес, като е духовито? Ние вчера излизахме 2 пъти и днес киха от време на време и му се чудя дали да го извеждам, да не го простудя нещо!?!? Въпреки, че в болницата ми бяха казали, че бебетата кихат, че си прочистват дробчетата, но мина доста време от тогава и не бяхме кихали от одавна?
Малко глупав пост ми се получи, но споделете  Simple Smile

# 19
ЧЕСТИТА НИ ТЕМИЧКА В РОДЕНИИИИИИ!!!!!!!!!!!
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Биа  Hug Hug Hug Чакай, че чета бе мацко  Crazy

Слушайте сега- Бобко е наддал 1,200кг за 1 месец и 5см  newsm44 newsm44 newsm44 Много съм щастлива  Heart Eyes Значи имам някаква кърма, благодарение на писаниците тук и Айла. Е, дохранвам с АМ по 60мл на ядене, но или той не го дояжда или аз пропускам от време на време, като през нощта сме само на кърма. Адски щастлива съм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Долс, ние вчера ходихме до Пловдив. Много добре ни се отрази на цялото семейство  Laughing А на Бобко най вече.Само спа в колата, хранене с цици и пак спане  Flutter

Яни, честита ни месечинка. Как ще дойда до Южния не знам, но много искам да се видим  Thinking

И едно въпросче???-искам да идем до Гърция, но искам да вземем и бебето, че нали много се кърмим, а освен на цицата друг вариант няма....та....Питането ми е- Трябва ли да има паспорт?  newsm78 Ще бъде и таткото с нас, но нямаме брак. Моля, който знае да ми каже.   bouquet  

# 20
# 21
Здравейте на всички мамита и бебчета. Hug
Да се запишем и ние в новата темичка. Wink
Момичета,аз от няколко дена слагам моя мъник да спи по корем,и да ви кажа,явно му е удобно,прави четири часов сън така,а и педито каза,че така по не ги боляло коремчето.
Иначе ние на килограми сме 4500,на мама шошкото. Heart EyesВсичко си изяжда,нищо не връща. Crazy
Данче,трябва мила паспорт,ние като пътувахме с баткото и акта за раждане са ни искали.

# 22
  • София
здравеите и от нас. Ние днес сме много нервни искаме да акаме, но нещо не се получава и е един мрънкащт постоянно. Пак неможе даядеме по много от кърмата около 70гр., но немога да го насилвам. Майна следващата консултация нашия док. пак ще ни се кара че нищо не сме наддали. Това е при нас момичета. Новата тема е супер

# 23
Данче,трябва мила паспорт,ние като пътувахме с баткото и акта за раждане са ни искали.

Много ти благодаря!   bouquet
Но аз се сещам, че днес оставих акта за раждане в социалните за еднократната помощ....Акта ще го взема...Май няма да мога. Както и да е  Laughing Мерси за отговора  Grinning

# 24
Брей, те всички чакали новата тема в родени, за да пишат накуп  Crazy

Зо, нашите колики са по всяко време на денонощието.  ooooh! Даже се чудя сега гладен ли е, ака ли, или има колики  Thinking

Данче, и аз знам че искат да фигурира в паспорт, сега не знам дали е отделен или го пишат в твоя... ама провери де. Все пак  Гърция е в ЕС и може да мине само с някакъв документ... newsm78

# 25
здравейте момичета!Честита ни нова темичка,много е хубава и поучителна още от самото начало!Аз имам едно питане,може би сте говорили по този въпрос но аз пак да питам:вашите съкровища хълцат ли?митко след като се нахрани и оригне,си го слагам в кошарата и започва да се напъва и почва да хълца и така всеки път и аз не знам какво дА ГО ПРАВЯ И ДАВАМ САМО чАЙ докато мине?Имате ли такав проблем?

# 26
Момичета някой знае ли нещо за Захира. Роди преди доста време, а никаква я няма???? Може би не и остава време около бебето . ooooh!

# 27
  • Кърджали
ribkata87 и моята щерка хълца често ,след ядене. АМа това инатче така и не ще да се оригва след ядене, и след като я сложа в леглото повръща малко и почва да хълца. В повечето случаи я взимам и и давам отново да суче.. УСпокоява се уж така. Понякога я оставям сама да си спре.. Не съм забелязала да я тормози хълцането, само виж не и дава да заспи...

# 28
Аз имам едно питане,може би сте говорили по този въпрос но аз пак да питам:вашите съкровища хълцат ли?митко след като се нахрани и оригне,си го слагам в кошарата и започва да се напъва и почва да хълца и така всеки път и аз не знам какво дА ГО ПРАВЯ И ДАВАМ САМО чАЙ докато мине?Имате ли такав проблем?

И нашият хубавец хълца, ама никога не се оригва и като започне да си превива пълния тумбак или хълца или повръща. Повечето пъти му минава само, даже заспива хълцайки

# 29
Хей Дю честито!! Hug Аз въобще не съм разбрала кога си родила! Да ти е жив и здрав малкият Константин!   bouquet   
Много радост и щастие да ви носи!

Аз още съм с корем. В тази връзка искам да попитам ще може ли все пак да фигурирам в темата?

Общи условия

Активация на акаунт