Августовски бебета 2009 - тема №1

• 16 744
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Момичета някой знае ли нещо за Захира. Роди преди доста време, а никаква я няма???? Може би не и остава време около бебето . ooooh!
Да и аз се бях сетила за нея днеска.А и мими петрова я няма и тя роди на 17 май беше. Thinking

# 31
Дано всичко да е наред и скоро да ги видим отново тук Simple Smile

# 32
  • Бургас
Честита ни нова темичка Simple Smile
Веси, писах ти на лични за слинга за една шивачка , която шие слингове по модел.

Сандра, не знам доколко е правилно , но при мен подейства разхлабващо изяждането на две праскови -НЕКТАРИНИ.

Моят колан-бикини е ето този , макар и тук в Бургас да си купих с 10 лв. по-скъп  Mr. Green   http://family-bg.com/prX_3120.htm?osCsid=ad4bc09904dec52699c21fdd4646c2d5

# 33
Здравейте мами и бебчета! Аз съм от февруарките и искам да ви кажа ДОБРЕ ДОШЛИ в Родени!!! Да са ви живи и здрави съкровищата и да изпълват с  много щастие вашите семейства!   bouquet

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 15:23 от 4erveno6iika

# 34
ЕЕЕ ХАЙДЕ И ОТ МЕН ЧЕСТИТА ТЕМА В РОДИЛИ   bouquet ЦВЕТИ, БРАВО, СУПЕР Е!!!  Hug  bouquet

Биа, Цвети: ох на вас ви е странно и смешно, ама мен питате ли ме с тези 4-килограмови цомби какво ми е, особено на гръбчето  Shocked
Цвети: а ти ми викаш за кърменето в парка, 'кво толкос, вадиш цицата и без да се покриваш то нищо не се вижда', ДАААА БЕ  Joy Аз ЦЯЛАТА съм енда голяма цица  hahaha

Данче: еееее, видя ли? а ти преди само 2 седмици ли беше как се беше притеснила, че не бил наддал. за 1 месец 1200 е направо повече от добре  Mr. Green И браво, че още си имаш кърма, въпреки, че дохранваш!  Peace За виждането, ами какво стана, нали Рости можеше някой ден да те метне до паркчето?? Sad

Гери:
Аааа никакво фигуриране докато не родиш!!  Naughty Laughing Я бързо ходи да раждаш, че ще изпишем темата!!!  hahaha Joy Шегата на страна, но усмех, дано е тези дни!!  Hug

За запеците у бебоците и у нас: да ви кажа като споменахте сок от круша се сетих, че напоследък имам нещо като запех, малката също доста се мъчи да се изака и се сетих, че напоследък съм поспрялах да пия сок от круша и вероятно е за това! А пък онзи ден и вчера изядях по 1 круша и веднага се отрази на Анди, пък и на мен! Simple Smile

И ние все още много хълцукаме! Но пък все по-често се оригваме и много се кефя Simple Smile е, пак си връща по малко де... То до края на 2рия месец е нормално!

МОМИЧЕТА: ние в събота ще правим погача за 40 дни на Анди. Моля ако знаете някои традиции свързани с този ритуал да споделите Simple Smile

# 35
Здравейте на всички мами и бебчета и честита нова темичка  Hug. Много е хубава наистина.

# 36
Честита тема в Родени

Нямам никакво време каката пак е болна, малкия иска все да е на цица, тати иска да избяга от нас Въобще много е весело при нас

Янче това намерих за 40 на бебето http://semeistvo.rozali.com/dnevnik-bebe/p6219.html

# 37
Данче: еееее, видя ли? а ти преди само 2 седмици ли беше как се беше притеснила, че не бил наддал. за 1 месец 1200 е направо повече от добре  Mr. Green И браво, че още си имаш кърма, въпреки, че дохранваш!  Peace За виждането, ами какво стана, нали Рости можеше някой ден да те метне до паркчето?? Sad

Време не му остава от работа, до сега да бях дошла. Освен да се метна на едно такси и като се оправи времето тия дни да си направим среща гореща  Thinking Съвсем сериозна съм  Laughing  Blush

А за погачата- канят се само жени и на масата има само сладки неща. С питка омесена за погачата. Една бяла кърпа слага се над главата на майката, която държи бебето. 2 жени разчупват питката над главата им и слагат в кърпата парче питка. В същата кърпа, гостите слагат пари и най вече монети. После кърпата се връзва като торбичка, ако сещаш кво искам да кажа и не трябва да е много стегната за да не е стисната Анди,  и да не много хлабаво вързана, за да не е много ларш  Laughing Хвърля се на най високата част у вас и на другия ден я сваляш  Grinning Гостито е за не повече от 2-3часа. Така го знам аз.
А на 8-ми когато ни се пада 40 трябва да идем на църква да ни чете попа- чиста молитва. Това е за майката, а не за бебето.

# 38
Яна И аз съм в твоят отбор на цицестите мами Simple Smile)Особенно сега като кърмя ..две големи млекоцентрали  Shocked Като си купувах сутиена за кърмачки ..и продавачката ей така ме гледа  Shocked 75 DD какво ще кажеш а . Запълнила съм го целият. Беба поне им се кефи ... хихи
Аз да ви кажа ..вече си си показах циците навън Embarassed Излязахме в събота само с количката, Зоя огладня..че търсихме по - закрита пейка, и накрая в една детска градина в Студ. град. Срам несрам..извадих ги.
Данчето ме е изпреварила за погачата, затова няма да се повтарям.

# 39
Хелоу...ха,честита ни темичка, чакаме и Гери в нея скоро Hug
Като казвате, че бебенцата ви реват, аз да ви питам, не ви ли се струват тъжни? Моето филенце не реве, рядко нощем ако се сгърчи за час-два. Иначе или спинка, или гледа с едни тъжни оче и нищо..направо ми се къса сърцето..е,по-ми се къса като плаче от болка и се гърчи..Тъп въпрос ли задавам?
Янче, дай малко цоцомба, че моите хич ги няма..ни плът, ни кърма..лоша работа..
На филето днес са му избили едни пъпчици и червени петънца поличицето..това ли е признака , че сме го прегрели..все е с боди, ританки и жилетчица и завит с одеалце или олекотена..и не отваряме вратата на терасата, само за малко да се проветри..станах многословна  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 40
Ивуша, педи каза да държим отворен прозореца. Дори днес повечето време е стоял отворен, а легълцето е точно до него, така, че отваряй и за по-дълго, не само да се проветрява. Бебчетата спят по-спокойно на по-хладно. като е на вън да не би да е по-различно Simple Smile

Янче, като вдигнеш блузата и сутиен и подадеш само зърното, и по 5кг да са, пак няма да се видят. Виж, ако ги изкарваш отгоре е друга работа  Mr. Green

Отивам да гладя, когато спи, че успях само неговите дрешки, а имам цяла пералня. Мисля и прахосмукачка да мина, и пода с парцал, а ако успея и малко огледала и прах ще е супер, ама да видим колко ще спи, че каката само тропа с едни чинии.

# 41
  • Кърджали
Взех си едно кило праскови, и днес ще хапвам от тях. Поне ги обичам... Че цял ден я гледам как се напъва и мрънка, чак се разревава. След това се успокоява и си ме гледа усмихната. Това дете ще раздава щедро усмивки...
Все още си мисля как ли ще кърмя навън. Засега колкото  да ми е неприятно не излизаме много много... Но пък като излезнем ако огладнее ще спра да му мисля  и ще храня..

# 42
  • На плажа
Малеееее,ние докато сме спали сте изписали три странички от новата,страхотна тема   bouquet
БИА,не успяхда го повия,много шава и затова го държах за ръцете.Е вярно изтръпнах три часа в една и съща поза,но пък се наспахме. Peace
данче,на 08.09 е малка богороздица,на хубав празник ще ви четат молитва.

# 43
данче,на 08.09 е малка богороздица,на хубав празник ще ви четат молитва.

Амии, това не го знаех  Simple Smile Добре, че спомена  Hug Може би ще трябва да си запиша час, ще попитам  Flutter

# 44
Гери  Hug На 21 август родих, ама се замотах със смс-а, на всичкото отгоре забравих да пиша от кой е.  Laughing

Хайде, на тебе ти желая много късмет и най-лекото раждане!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт