Августовски бебета 2009 - тема №1

• 16 750
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Bia  Hug Dobre sme..mnogo sum dovolna ot deteto! Pla4e samo kato e gladna,qde mnogo i spi kogato iska  Crazy
Bqh na lekar  #Cussing out ot 25 poliklinika me pratiha v 1 AG..tam me pregledaha taka,4e sedq na edna strana...posle kazaha..4eee sum za videozon,noo tam sub. i ned. ne raboti  ooooh! taaa me pratiha v 3-ta gradska..nie oba4e otidohme v Tokuda,kudeto kazahe,4e moga da gi "sudq ako me pregledat".
4ak mi e sme6no..doki e v provinciqta..taaaa.. dano sum jiva do ponedelnik  Sick
Ive-probvai s 4ai4e da mu dava6  Peace
Mo- I az se 4udq za el. pompa...ama si predstavqm kato zasmu4eeee  Shocked
Rumi-ma az si imam kurma i gurdite sa mi meki  newsm78
Е как може да не те видят какво като е събота и неделя? ooooh! Ох дано да се оправиш де и да не се наложи да ходиш в болницата. Hug Малката е много сладка и какви големи очи имаа,бонбонче. Heart Eyes

Дю за снимките те питах,ама явно не си видяла.Колко на брой направи?Аз много искам,ама мъжлето не е много навит,не е голям почитател на тия неща,даже на сватбата едвам го накарах да си направиме фотосесия,ужас. ooooh!

# 256
Биа, на ЛС ли си ме пиатал? Не съм видяла сигурно, че тези дни получавам на ден много запитвания за тези снимки. Ами ние снимахме цял ден, мацката направи около 300 снимки, но като композиции са доста по-малко. Просто снимаше много кадри на една поза.

Гери не се е обадила до сега, сигурно утре ще влиза в болница. Гери, стискам палци за бързо и безболезнено разделяне.  Hug

# 257
Добра вечер!
Павел като го изкъпем, известно време не иска да заспи и ни държи и нас будни. Снощи беше до  часа, а сега току що се отпусна.Даниел ми разреши да отида да го нахраня и после да се върна пак при него да се гушкаме, обаче след приказката заспинка отдавна, миличкият.
Идваха племенничките на гости и много му се кефиха на бебето. Искаха да го гушкат подред всичките, влизахме заедно в банята и го къпахме дружно, после им беше много интересно как се храни.
Сега ви пожелавам лека и спокойна нощ.

# 258
Здравейте и от мен. Ние днес правихме покача за 40 дена и беше лудница в нас, но мноого яко и весело  Peace

Обаче май Анди настина с това горещо време на двора и влизане вкъщи, където беше охладено с климатик, а и вечерта захладня хептен навън Sad Резултатът? Цял ден ака - може би 6-7 пъти вече, като последното ако ей сега биеше на зелено - светло зелено Sad Много ми е криво и не знам какво да правя Sad Някакви съвети?

Мими, определено е от кърмата, сигурна съм! Аз първата седмица може би качвах темп, докато кърмата не си слезе и регулира предполагам... Задължително боаче да те види лекар!

Пепеджийнс: и ние сме така - по-не мога да я приспя след баня, отколкото ако не я къпем!  Shocked Ние И за това решихме да не я къпем всяка вечер - просто тотално се разсънва на пук на всички, които казват, че 'бебето спяло като къпано' ... поне за сега като е мъничка при нас определено НЕ е така. като порасне може и да спи като къпана...

Данче
: и ние ще правим такива снимки Simple Smile Само да ти кажа, че мацката живее точно до нас (адски голяма случайност!!!) та ако ходиш у тях да ви снима задължително ми се обади да ми дойдеш на гости!!!

Завиждам ви за секса. На мен ми се прави също много, но хем няма време, хем не знам дали вече може, хем нещо съм поохладняла към мъжа ми от едно известно време. Последната седмица само се заяждаме и дракаме. Не ми е спокойно, усещам го някак далечен, а и дори променен... Не мога да се оплача, че не ми помага или нещо такова, напротив, не мога и да си мечтая за по-отзивчив мъж. Не знам защо ми е някак различно... Гледам да не се връзвам, но ми е адски трудно. Някой беше писал, че му се плаче за щяло и нещяло - е и аз съм така май Sad

Късмет на ГЕРИ!!!  Praynig Hug

Лека

# 259
  • На плажа
Янче,споко всичко ще си дойде на мястото,що хормони бошуват в нас сега.И аз със каката се чувствах тъка,променя ти се живота на 160градуса,сега е по-различно,защото вече сме влезли в едни релси и живота си тече.
Колкото до къпането,защо не пробвате да ги къпете бебоците по-рано ,към пет часа например.И Вики беше тъка,заспиваше,чак час или два след къпане,и Ники се опитва,да прави същите номера,и ние почнахме да прескачаме къпане.

# 260
  • София
Добро утро!
ИЛи по-скоро само утро!
Почнаха ни коликите #Crazy #Crazy #Crazy   чакам да стане 10 да отвори аптеката и съм първа пред вратата.
Щи се почнем със саб симплекс преди да извадя тежката артилерия с гръцкия инфакол.
Данче,мила,кажи пак как го даваш,че сме подлудели! Shocked
Очите ми са компот,ще трябва и на мен да си взема нещо за преуморени и вече възпалени очи от недоспиване.
Един въпрос към мамите с госпожици: как поддържате момичешките генитали,при нас между срамните устнички все има нещо беличко,не се маха,колкото и редовно да минавам с тампонче преварена вода.
А за на мама интимните гелове,нещо ползвате ли,на мен ми казаха да поизчакам малко докато зарасне раната,но мисля вече е време да си взема нещо,обаче не знам какво? Thinking

# 261
Добро утро Grinning
Вчера направихме погачата на Ники и беше много весело.Събрахме много дрешки и скоро няма да се наложи да ходим на пазар.Целия ден мина страхотно.Той миличкия толкова е уморен,че през ноща се събуди да хапне за 10 мин. и отцепи,а днес спа до 9:30 ч.,папка и сега пак спинка.Изпратихме гостите и отивам да си доспя,че в такъв мрачен ден най-хубаво се спинка.
giuli ,аз използвам "Лактацид" от години и съм много доволна Peace
Лек ден от нас Grinning

# 262
  • София
Добро утро!
ИЛи по-скоро само утро!
Почнаха ни коликите #Crazy #Crazy #Crazy   чакам да стане 10 да отвори аптеката и съм първа пред вратата.
Щи се почнем със саб симплекс преди да извадя тежката артилерия с гръцкия инфакол.
Данче,мила,кажи пак как го даваш,че сме подлудели! Shocked
Очите ми са компот,ще трябва и на мен да си взема нещо за преуморени и вече възпалени очи от недоспиване.
Един въпрос към мамите с госпожици: как поддържате момичешките генитали,при нас между срамните устнички все има нещо беличко,не се маха,колкото и редовно да минавам с тампонче преварена вода.
А за на мама интимните гелове,нещо ползвате ли,на мен ми казаха да поизчакам малко докато зарасне раната,но мисля вече е време да си взема нещо,обаче не знам какво? Thinking

Добро утро Simple Smile

За гениталиите на момичетата ни казаха в болницата - с памуче с бебешко олио след банята и после физиологичен разтвор или преварена вода. От крема против подсичане много остава бяло.

А за мама - Себамед  Hug Много подходяща козметика.

За коликите - ползваме Колийф, е не виждам никакъв ефект, но се чудя дали е добре да ги сменяме често.

Ние днес ще я правим погачата. Дано бебка се държи прилично.

Да ви се оплача - кърмата ми тотално намаля Sad Сутрешното хранене в 8 явно доникъде не е стигнало, в 10 вече врещеше гладна. Пак я храних и я мерих преди и след ядене - за 20 минути от 1 гърда е изяла 56мл. а трябва да яде по 120 вече. Май ще трябва да даваме добавка от сутринта, а доскоро давах само вечер по 30мл. Не знам, от тия мрачни мисли и депресии ли, от умора ли или от недостатъчно храна -  от какво може така да ми спира кърмата? Иначе бебо си дърпа здраво, не е в нея причината.

# 263
no4ko25, защо по 120? Трябва да яде по 110мл, нали сте на месец. А и това са приблизителни цифри, едно, че бебетата ядат според кг си, друго, че всеки път ядат различно количество. Трябва да я мериш цял ден какво изяжда за да можеш да прецениш дали е добре или не. Според мен няма нужда, ама ти си знаеш де.
Митко сутрин яде през час дори по някога, имам чувството, че си наваксва заради вечерта, защото прави пауза от 5ч, после суче около 10-20мин и то не така настървено, и затова мисля, че после си дояжда човека.И ние не ядем всеки път едно и също количество и в точно определени часове, нали? Гледайте децата, дори и да хапват през 2ч за определен период, не мисля, че е проблем, щом после спи или си бодува (стига да не са колики) и няма ревове.

Янче, споко, ще премине този период. Може и той самия още да не се е осъзнал като баща Simple Smile На моя мъж му трябваха 2м предния път, а и сега му е странно с малкия човек, защото си е свикнал с каката.

А я да ви питам, усмихват ли ви се вече будни? На мен онзиден 2 пъти ми се усмихна, дори каза едно "гу". И аз бях така  Shocked Много му е рано, ама знам ли  newsm78

А за тези колики, аз си мисля, че нищо не помага, и съм склонна да вярвам, че не е от газове в коремчето. Е, и те помагат за неразположението, но не мисля, че е само това. Поради тази причина тези капки не помагат, защотот помагат само за газовете. Опитайте с повиването, люшкане и т.н.

# 264
  • София
Привет, майчета  Simple Smile
Успявам да ви изчета, но все не успявам да се разпиша, но като гледам как бавно се изписва темата и се реших  Simple Smile
Бяхте коментирали за млечницата, ние имахме преди 15-20 дена, отшумя, но сега видях пак някакви бели парцалчета ии трябва да ги пробвам с марличката да видя дали ще се махнат и са от кърмата, че малко повърна или пак ни е налетяла таз напаст.
А за коликите не мога да определя дали имаме или не, кисел е понякога, мрънка, плаче, иска на ръце да е гушнат, на моменти се пъне до изчервяване, последното си го обяснявам по-скоро като опит за акане, когато дълго време не го е правил, но пък не се опъва рязко и да свива крачета. Да го почвам ли да го наливам с нещо. Мислех си за чайче от копър, че мога да муу сваря, но пък той почти не обича да пие вода ooooh!
Днес ще извеждате ли бебоците? За сега ме е страх, не толкова от студа, а от рязката промяна в температурите. Та вчера бяхме по късо гащиризонче в парка, а днес се замислям за блузки с качулка  Shocked

# 265
Добро утро и от мен.
Янче, твоят мъж поне ти помага, при мен е майка ми и ще остане до неделя. Ние имаме много силна връзка и ми е голям кеф с нея, само се хилим на малкото филе..ама то едни физиономии..Та мисълта ми беше, че тя като си иде, мъжът ми идва при мен в стаята и от сега си мисля , че хич няма да ми помага,ама ще видим..да не се настройвам предварително,че съм майстор в тази сфера.
Като гледам на Мими Амелия какви ококорени очичики има, а нашия само дремоца и не си отваря много очите, ама вече се усмихва и с отворени.
А, да не забравя..много тежко диша на моменти, знам че е нормално, ама да ви питам при вас така ли е още и докога ще продължи, много ми е жал..
Ра-Ив, от самосебе си ли отшумя млечницата или я третираше с нещо, днес му мазнах устенцата, ама по-навътре не смея.
Имаме от вчера едни пъпчици по лицето, ама не са с бяло връхче, а са дребнички като обрив..вие имахте ли такива и с преварена вода ли да ги мина или  с физиологичен разтвор?
Пак ще забравя  нещо, ама нищо...Гери , какво става с теб..
Хубав ден, макар и студен...

# 266
  • София
ivu6a, млечницата се разпространява доста бързичко поне при нас, на единия ден имахме съмнения по малкото петънца, на другия може би цялото езиче да беше в афтички и имаше от вътрешната страна на бузките. За 2-3 дена мазане по всички бели петънца с Дактарин и моите гърди отшумя, но след преминаване на симптомите трябваше 1 седмица, за да не се повтори, та ще видим дали ще има ефект.

# 267
Добър ден мамчета!
Реших да ви пиша макар, че нищо ново. Ходя на тонове и док ми казва че бебчо се чувства чудесно. Имам 1,5см разкритие и док ми казва, че едно евентуално предизвикване на раждането може и да е без успех затова ако и тези дни нямам подобрение най-късно на 09.09.2009г.  Simple Smile ще ми направи секцио. Аз вече си мисля, че бебчо е решил да излиза на тази дата и въобще не му се бърза.
Полудявам от телефоните обаждания и от съвети какво да правя.  #2gunfire Хората са ужастно несъобразителни! В крайна сметка има доста случай на преносване, какво е толкова учудващо?

Много мило от ваша страна, че се интересувате от мен целувки на бебоците!  Hug

# 268
Гери,не се ядосвай мила, а се насладавай на тези мигове, че после..Нормално е , виж че и ние тук се чудим всеки ден как ли си..То на бебчо му е кеф вътре и не му се излиза, какво да си разваля кефа сега..А на мен като ми бяха казали, че бебето е доста едро..а какво излезе - 2790 гр, малчо..жал ми става като се сетя колко ми беше мъчно, че нарочно съм го изтръгнала от блаженството толкова рано..
Знаеш, че ти изпращаме  нашата положителна енергия и ще чакаме добри новини, когато си готова  Hug
Ра-Ив, абе и аз до онзи ден нищо не виждах, а вчера ела виж..яко му е побеляла устата..и няма да чакам доктора да го гледа, ей сега след ядене си намазвам пръста и бум - в устата, жал ми е като го гледам..направо съм си лоша майка...
Вие сами ли се оправяте, аз имам още помощ, а как сте с къпането, мен ме е страх все още от миенето на главичката..

# 269
Янче, не се притеснявай за зеленото ако - следи го само да не са всички зелени - ние имаме по 1-2 зелени на ден, акаме между 3-6 пъти на ден. И аз се бях притеснила, ходихме на лекар и казаха, че зависи и аз какво съм яла - плодовете и зеленчуците така правели. Рових много в Интернет и пише, че за настинка трябва да са тъмно зелени. Само претоплих детето докато отидем на лекар, та отидохме и с пъпки от претопляне.
Гери успех мила, за съжаление след като родих тези телефони как си и какво правите не спяха:)Simple SmileSimple Smile Вече свиквам - ама си изключвам телефона като спим:)Simple SmileSimple Smile - 09.09.2009 е най-хубавата дата в годината:)

Общи условия

Активация на акаунт