Днес времето е ужасно. От сутринта вали, а ние се бяхме наточили да излизаме на разходка на хладното Е нямаме късмет и това е. Ама съм намислила утре и във вторник ако не мали, като я метна на колата малката беба и цял ден ще скитаме

Знам, че ме тресат хормони, ама ми е криво за дето се дразня на татито, той пък от своя страна и той е станал по-нетърпелив и рязък. А и го усещам някак по-различно от преди.
Дано наистина си дойдат нещата на мястото, може би най-малкото като започна да СПЯ по някое време!!!
А за ядене - вчера на погачата какво ли не ядох!! 
За 62 см ли да взема??
Имам 2 гащеризончета 62 см, които явно са се свили, защото са й тамън вмомента, а имам и едно друго, което явно не се е свило и й е доста голямо. Та май за 62 см трябва да мисля (като в перспектива...)
сега е много съобразителен , баткото е изцяло на негови грижи , абе щом чак чиниите мие без да му подсказвам е 6 
добре , че малката поне не плаче и си суче за сега.....
хайде успех каквото и да стане 
Сутрешното хранене в 8 явно доникъде не е стигнало, в 10 вече врещеше гладна. Пак я храних и я мерих преди и след ядене - за 20 минути от 1 гърда е изяла 56мл. а трябва да яде по 120 вече. Май ще трябва да даваме добавка от сутринта, а доскоро давах само вечер по 30мл. Не знам, от тия мрачни мисли и депресии ли, от умора ли или от недостатъчно храна - от какво може така да ми спира кърмата? Иначе бебо си дърпа здраво, не е в нея причината. 
Много моля да ми разкажете какво правихте.Може и на лични,ако на другите не им е интересно. 

Та ми каза да отида в Тина Киркова при неонатолозите да го видят за всеки случай,въпреки,че за нея не било проблем и сега се чудя какво да правя да го водя ли утре или да не го водя не знам дали ще мине от само себе си.Ох оплаках се.
Малката ми буба събра доста подаръци - все дрешки за есента и зимата. Няма да ми се налага да купувам нищо за следващите 6 месеца освен ако аз не харесам нещо специално. Има толкова много , че не знам дали ще ги облече по 2 пъти. Малкото ми зайче събра и доста парички и аз започвам да мисля за какво да ги използвам. Колебанието ми е между столче за хранене и сокоизтисквачка/ кухненски робот. Сягаш съм за изтисквачката, защото сокчета ще почнем да пием по-скоро. Въпросът е , че нищо не разбирам от тези сложни машини
. Какво трябва да има като характеристика??? Гледах ето тази, но идея си нямам дали ще ми свърши работа. http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09009290 Вие какво мислите?