Dobre sme..mnogo sum dovolna ot deteto! Pla4e samo kato e gladna,qde mnogo i spi kogato iska 
Bqh na lekar
ot 25 poliklinika me pratiha v 1 AG..tam me pregledaha taka,4e sedq na edna strana...posle kazaha..4eee sum za videozon,noo tam sub. i ned. ne raboti
taaa me pratiha v 3-ta gradska..nie oba4e otidohme v Tokuda,kudeto kazahe,4e moga da gi "sudq ako me pregledat". 4ak mi e sme6no..doki e v provinciqta..taaaa.. dano sum jiva do ponedelnik

Ive-probvai s 4ai4e da mu dava6

Mo- I az se 4udq za el. pompa...ama si predstavqm kato zasmu4eeee
Rumi-ma az si imam kurma i gurdite sa mi meki

Ох дано да се оправиш де и да не се наложи да ходиш в болницата.
Малката е много сладка и какви големи очи имаа,бонбонче. 
Дю за снимките те питах,ама явно не си видяла.Колко на брой направи?Аз много искам,ама мъжлето не е много навит,не е голям почитател на тия неща,даже на сватбата едвам го накарах да си направиме фотосесия,ужас.
Резултатът? Цял ден ака - може би 6-7 пъти вече, като последното ако ей сега биеше на зелено - светло зелено
Само да ти кажа, че мацката живее точно до нас (адски голяма случайност!!!) та ако ходиш у тях да ви снима задължително ми се обади да ми дойдеш на гости!!!

Хората са ужастно несъобразителни! В крайна сметка има доста случай на преносване, какво е толкова учудващо?