Августовски бебета 2009 - тема №1

• 16 762
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Веси, аз с предната бременност ходих при док, който ми следеше бременността и сега така ще направя. Но той ме и изражда и двата пъти. Логично е да се иде при наблюдаващия бременността.

# 241
  • Ах, морето
Благодаря за бързия отговор, Дю. А с направление от личния ли ходи или този преглед е към предишното направление "Майчино здравеопазване"?

# 242
Веси, отиваш си при ЖК-то дето те е водило през бременността. Имаш право. Моята каза  след 15-ти септ да отида, но и да са ми спрели лохите.
А иначе и на мен ми теква алена кръв, но са си лохи, не е цикъл. Предния път чак 8-9-ти месец някъде ми дойде цикъла. Дано и сега да се забави Simple Smile

# 243
Здравейте и от мен.
Ние днес ходихме на разходка за първи път, ама докато се натуткам  и хванахме топ времето в 13 часа..ама нали е за малко не пречи.
Добре дошла на Мими, чак сега ли намери време,душо?
Гери какво ли прави, дали се подготвя за предстоящото...
Аз съм в паника, защото днес видях,че на филето му е бяла устата цялата..направо изпаднах в потрес..сега какво да правя. Той доктора ми предписа Дактарин за всеки случай, ама по самоинициатива не ми се почва, май ще изчакам до вторник като се видим с него, тъкмо да ми покаже как се слага..е, все се надявах да ни се размине..но да си призная има случаи в които на малкия и с крик не може да му отвориш устата да си я плакне..та ето резултата..
Айде,хубав ден и дано не ви достигне тая млечница..

# 244
И Цвети се е включила, без направление е до 42-я ден след раждането при док от ЖК, този преглед е към "Майчино здравеопазване".

# 245
.Аз да се похваля-снощи открих секс сезона  luvbed.Беше ме страх и малко некомфортно,но след няколко минути нещата се оправиха Party.Хайде лека от мен Hug

И аз така  newsm44 newsm44 newsm44
Хич не ме беше страх обаче, просто разбрах че съм готова за това!

# 246
  • София
Аз първо ползвах капки Колийф, ноне видях никаква полза.Купих Инфакол-нещата са малко по-добре,ама пак не съм доволна особено.Смятам сега като ми свърши опаковката да си купя Еспумизан.Ами съставката им е еднаква с Инфакола,а са начително по-евтини.Simple Smile
[

И ние сме така, от Колийфа много ефект не виждам, ама като го спрях за 1 ден и пак имаше такъв рев, че не посмях и пак го започнахме. Инфакол също не помагаше. Не знам, имали някакви турски капки, ама то и не е добре толкова начесто да се сменят.

А бе момичета, кажете ми вие как се чувствате? Аз нещо още не мога да осъзная, че съм мама, и че едно човече вече зависи изцяло от мен. Все ми се плаче, все му се страхувам, не знам как да се държа с него... А и то все плаче, почти не си будува спокойно. Кажете как се чувствате  Hug

# 247
no4ko25 според мен отговора се крие в това, че трябва да се чувстваш уверена в себе си и всичко ще се нареди. Трябва да осъзнаем че това което правим е най-доброто за нашето бебе.
Поне аз като се почувствах сигурна в себе си тревогите ми намаляха даже почти изчезнаха.

# 248
Здравейте мами,
и аз бях така 10 дена много слабо жълто-кафяво течение и изведнъж започна алена кръв за 2-3 дена все едно е цикъл. Ходих на гинекологичен преглед дето ни се полага до 45 дни след раждането и ми каза, че не е цикъл, насъбрала се е кръв в матката и изведнъж е изтекла, даже ми показа на ехографа, че има още кръв в матката, ама тече вече много слабо.
А за млечница питах още в родилното, че и беше бял езика, но казаха, че не е, много скоро е ял и затова е така.

# 249
Здравейте Hug
Намерих малко време да понапиша как се развива мъника Crazy
Мина на АМ, защото кърмата почна малко по малко да спира и вече хич я няма Tired Яде някакво специално мляко за деца, които много повръщат - Фризовом се казва. Вече е над 5кг и за един месец беше порастнал 4см, сега сигурно и още, изведнъж му умаляха дрехите Crazy Открих, че има и пъпна херния и докторката потвърди за съжаление та сега му лепя пъпа и дано мине, че иначе след 6-тия месец ако не е минало ще го режат ooooh! Колики почти няма, давам Биогая Peace Нощем яде по 2 пъти поне, през деня на 3 часа, рядко изкарва по 4 Crazy
Към края на месеца ще го ваксинират, решх да си купя Пентаксим и да му спестя едното боцкане в гърба...

# 250
Да споделя малко опит с цеденето. Първите пъти наистина е много трудно - но за 2,3 дена се свиква. Ако сте с помпа на Авент най-добре е да се махне силиконовото отпред - така наподобявало повече цеденето на ръка. Аз издържах 3 дена с него, но боли повече. Иначе се цедя между 6-8 пъти на ден като цедя и 2те гърди - т.е. все едно правя 12-14 хранения. Така за около 2 дена се качва количеството кърма с около 50мл - поне при мен. В момента съм 600-750 мл на ден.
Помпата ми е Авент ръчна, но много се замислям за електрическа, казаха ми че не цеди толкова добре и това ме спира. Вече обаче ме боли ръката от това непрекъснато цъкане. Ако някой има опит да каже моля - чудя се MEDELA SWING и Avent????

# 251
Мими,точно от гърдите вдигаш температура,казвам ти го от личен опит,аз също раждах секцио,и докато бях в болницата започнах да вдигат тем.,направиха ми изследване да видят дали не е инфекция,и се указа,че всичко си е наред просто млечните канали на гърдите не се бяха отпушили и от там ми идваше проблема и затова ни задържаха в болницата малко повече.
та моя съвет е:колкото можеш да се цедиш и по всяко свободно време-това не е шега работа.успех Peace

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 22:26 от rumik

# 252
# 253
Дю, страшни са снимките  Hug искаааам и ааааааз  Confused

Диди, преди да дам на бебка винаги затоплям 4айчето, да не е много студено, че те не обичат /от майка ми го научих  Crazy / , мойта ако и оставя шишето ще излюска в бързината 100мл, но аз я ограничавам - само по 25-30  Naughty Не ми се ще да я наливам с излишни течности  Crossing Arms

Тези лохии и при мен - ту свършват, ту започват до кога ще е така  newsm78 ?! А цикъл, преди да спра кърменето аз не очаквам  Naughty

Днес много ме боли тази пълната гърда и сега си правя студени компреси  Tired

Миленче, моля те пиши ми ако трябва и на лични как го лепиш тоя пъп  Confused

# 254
Bia  Hug Dobre sme..mnogo sum dovolna ot deteto! Pla4e samo kato e gladna,qde mnogo i spi kogato iska  Crazy
Bqh na lekar  #Cussing out ot 25 poliklinika me pratiha v 1 AG..tam me pregledaha taka,4e sedq na edna strana...posle kazaha..4eee sum za videozon,noo tam sub. i ned. ne raboti  ooooh! taaa me pratiha v 3-ta gradska..nie oba4e otidohme v Tokuda,kudeto kazahe,4e moga da gi "sudq ako me pregledat".
4ak mi e sme6no..doki e v provinciqta..taaaa.. dano sum jiva do ponedelnik  Sick
Ive-probvai s 4ai4e da mu dava6  Peace
Mo- I az se 4udq za el. pompa...ama si predstavqm kato zasmu4eeee  Shocked
Rumi-ma az si imam kurma i gurdite sa mi meki  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт