Августовски бебета 2009 - тема №1

• 16 775
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Mi ne vqrvam da e ot gurdite.Strah me e da ne e infekciq ..nali sum sekcio.
Temperaturata o6te q imam.Samo temperatura imam.

Dendy - Za kurmata znam,4e v hladilnik moje da stoi 24 4asa,a zamrazena 3 meseca.No ne mislq,4e e dobre ideq da dobavq6 kum starata kurma nova  Peace

4estito na ivkab   bouquet

# 226
През нощта и до сега положението е добре. Сега суче и не се мръщи, не пуска  Mr. Green

Момичета, които ползвате гръцкия Инфакол, ще ми напишете ли точното име, за да си поръчам и аз. И кажете има ли ефект?

Денди, за такива снимки става въпрос: http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/sets/72157622106926037/

Данче, радвам се, че ще правите снимки. И самата фотосесия е много приятна, ки мацката е страхотна, така предразполага и бебчетата и мамите. Някой друг нав ли се за снимки?

# 227
Дю и според мене не е цикъл,не ми се вярва толкова скоро след раждането да ти дойде. Thinking

Zdraveite momi4etaaaaa..blagodarq za pojelaniqta   bouquet
Vse o6te nqmam mnogo vreme da sqdam pred kompa...malkata qde prez 4as  Tired
Imame i zapek  ooooh!
Az sum s temperatura 38 i mnogo   me e strah za bebka!Pih paracetamol..dano pomogne.
4estito na vsi4ki novi mami  Heart Eyes
leka ot men

Ей Мими как си какво става с тебе,чудехме се къде се затри? Hug Точно като със Сънчо ни изписваха ти беше в реанимацията и не можахме да се видиме,но честита дъщеричка да ти е жива и здрава.  bouquet Да не би температурата наистина да е от гърдите това е съвсем възможно,но не е хубаво ходи ли на лекар,ако не си най-добре отиди.Късмет и се включвай по-често. Hug

# 228
Mi ne vqrvam da e ot gurdite.Strah me e da ne e infekciq ..nali sum sekcio.
Temperaturata o6te q imam.Samo temperatura imam.

Dendy - Za kurmata znam,4e v hladilnik moje da stoi 24 4asa,a zamrazena 3 meseca.No ne mislq,4e e dobre ideq da dobavq6 kum starata kurma nova  Peace

4estito na ivkab   bouquet
Опа писали сле заедно.Добре от кога е тази температура,ходи при лекаря,който ти е правил секциото знам ли,но обикновенно когато има Т в организма има възпалителен процес и тялото ти се опитва да се бори с него,дано не е нищо сериозно.

Дю браво,че малкия е започнал да се храни. Hug А ти колко снимки му прави,в смисъл колко общо са?Аз все още се чудя,мъжа ми не е много навит,а аз съм страшен почитател на фотографията и съм готова и 500 снимки да му направя.

# 229
Имах 3-4 дни без никакво течение и изведнъж обилно и по-различно от лохиите. Сега е търпимо, може и да се чистя още. С каката не съм имала подобни инциденти.

В линка, който дадох със снимките на Коци, има нови.

Hug

# 230
Имах 3-4 дни без никакво течение и изведнъж обилно и по-различно от лохиите. Сега е търпимо, може и да се чистя още. С каката не съм имала подобни инциденти.

В линка, който дадох със снимките на Коци, има нови.

Hug
Еми това е нормално аз също съм така 3-4 дни няма нищо и изведнъж теква,до колкото знам си е нормално,въпреки,че и при мене първия път не беше така,но всяка бременност както и всяко раждане си е различно.

# 231
Мими, кой ден си от секциото? Аз също съм секцио и на 4-5 ден имах 38 гр температура и беше от гърдите. Голям зор беше докато ми слезе кърмата. Ако ти е слязла вече виж дали нямаш бучици по гърдите . Ако нямаш мисля, че е най-добре да се обадиш на лекаря си !  Hug и успех!

# 232
Момичета,много ми липсвате да знаете!Ама не смогвам да стигна до компа.т сутринта ви чета,ама пак не успях всичко да изчета.Сега бебо спи на дивана до мене и бързам да драсна някой ред.
Янче,браво, доста сте пораснали! Heart Eyes
Пете, честито християнче.Ще те чакаме да се включиш пак скоро!
Аз първо ползвах капки Колийф, ноне видях никаква полза.Купих Инфакол-нещата са малко по-добре,ама пак не съм доволна особено.Смятам сега като ми свърши опаковката да си купя Еспумизан.Ами съставката им е еднаква с Инфакола,а са начително по-евтини.Simple Smile
Биа, много се радвам,че Шош не е болен. Hug
Деси, и нашия Валентин си затваря очичките навън.Ама той през доста голяма част от времето спинка.Simple Smile
Магаре, ето ти моята количка, само дето е синя.Много си я харесам и много ми е удобна!А и въобще не е скъпя- няма и 300 лв. : http://www.cangaroo-bg.com/in/index.php?act=inside_product&product_id=86
Мацки, нещо ми е намаляла кърмата.От днес почвам да се цедя след всяко хранене.Смятате ли че е късно да се увеличи по тоя начин?Много искам да го кърмя,а снощи като плака милото, плаках и аз с него.Гладничко си беше.
Целувки на всички.Отивам,че ме викат. Mr. Green

# 233
  • На плажа
аз имам още 8 кг да сваля, но имам АДСКИ апетит, а и има кой да ми готви всеки ден за добро или лошо...
И аз тъка  Laughingпък и с това жито дето го ям-по една малка тенджерка на ден Rolling Eyesама пусто като го обичам,пък и за кърмата помага....
Магаре,инашето езиче е бяло,но както каза Цвети,само езичето и аз мисля,че е от кърмата,но в понеделник,като отидем на консултация ще питам.
Пете,много сте бързи,браво,честито ти християнче.И добре дошла в нашия край Hug
Данчеда покажеш после и ние да видим.И аз много искам,но за целта трябва да ходя до Варна и да търся такъв професионален фотограф.
Ивка,честита ти дъщеричка   bouquet
  bouquet
Славенчецеди със сигурност ще помогне  Peace
Да се похваля,ние днес ставаме на един месец,нямам търпение да го претеглят и да видя добре ли си хапва нашия цоцльо  Mr. Green

# 234
Дю гръцкия се казва INFACOLIC.
А за цикъла - рано е още. Сигурно са лохии, те така спират и тръгват с нова сила. Малко гадно ама нали лохиите миришат, пък цикъла не. Сори за обяснението.

Абе момичета самоята беба ли не ще да го пие тоя чай на Хип, така му с мръщи, че чак на мен ми става гадно с устата.

# 235
Момичета един малко тъп въпрос от мен-как разбирате кога ви свършват лохиите и ви започва цикъла?Само аз ли не мога да го схвана този момент newsm78
Откакто съм родила,съм с най-тънките превръзки на Always и никога не са ми падали разни парцали или други такива гадости.Съвсем нормално си е,дори е много по оскъдно от нормалния ми цикъл.

# 236
Здравейте и от нас  Hug
Яна, браво за наддаването  Peace И ние се храниме още през нощта и незнам как става отбиването и дали е добре.
Веси, честита ти рожденичка с малко закъснение. За пъпчиците - и на нас ни се появиха ей така за една нощ, докторката каза, че е бебешко акне и ще се изчисти. Каза да му чистя личицето с преварена вода и с нищо да не мажа, но аз вечер мажа с Хип кремче за лице.
Мо, Тинче, честита ви месечинка  Hug
Биа, хубаво е, че на Шош нищо му няма.
Гери, стискам палци да тръгне вече бебо да излиза.
Ние днеска имахме тървата безсънна нощ, много го мъчиха коликите Дани  Sad Давам Лефак, помага според мен, но ...
За килограмите гледам коментирате и за апетита: аз смъкнах 10 до тук от 12 и сега съкм 50, а продължавам да вървя надолу, с тия безсънни нощи май и под 48 ще падна както е тръгнало  Sad
А апетит имам, ям по 4-5 пъти на ден, ама това шетане, разходки, работата и най - вече нощните хранения и безсънието явно си казват своето.
Иринка, за цикъла аз си мисля, че още е раничко  newsm78
Денди, и на мен лявата гърда ми е вечно пълна и тече даже и след хранене. Айла някъде по - напред беше писала, че може да се допълват шишенцата на няколко изцеждания за едно хранене. Не е казано, че само от едно изцеждане трябва да замразяваш. Каза, че замразяваш и след това само допълваш с новата да стане за цяло хранене (без да размразяваш)  Peace

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 15:50 от tracy_t

# 237
Ирина, ако си секцио е нормално да не ти тече дълго и да е по-малко, понеже би трябвало да са ти почистили матката, а не като при нормално раждане да се чисти сама от всичко. Освен това цикълът е червен, а лохиите са кафяво-жълтеникави и избледняват с времето, докато не спрат напълно.

За кг. - бях станала 75, сега съм 63, забременях на 59, но пък още преди забременяването напълнях доста, та имам да свалям поне още 10 кг, за да заприличам на човек. Обаче изобщо не бързам, защото много ще ми увисне кожата, ако ги сваля рязко. Живот и здраве, давам си до 2-рата годинка на детето да сваля до 50-53 кг, с умерени упражнения за преса и на велоергометъра и малко кремчета за стягане. Бавно, но славно, за да постигна максимално добри резултати.  Simple Smile

Едно въпросче, кога мислите да отидете на профилактичен преглед? Аз още имам по капка-две жълтичко на ден, но пък си мисля, че вече ми е време да се погледна. Вашите доки-та какво ви казаха?

# 238
Багне, до 42-рия ден ни се полага безплатен преглед, така че мисля при теб вече е съвсем нормално да идеш на профилактичен.

# 239
  • Ах, морето
Магаре, Трейси, благодаря и на вас за пожеланията.

Багне, до 42-рия ден ни се полага безплатен преглед, така че мисля при теб вече е съвсем нормално да идеш на профилактичен.

Но при кого трябва да е - при наблюдаващия гинеколог, при този, при когото сме раждали или при когото решим да отидем? Моят личен лекар ми каза, че имало някаква клинична пътека, по която ми се полага преглед в родилното отделение. Каза, че можел да ми даде и направление, но така щяла да изгори клиничната пътека, каквото и да значи това. Аз питах завеждащата родилното и тя не беше чувала подобно нещо, както си и мислех. Каза ми, че по-скоро трябва да отида при гинеколога, който ми е наблюдавал бременността. Ама пък него го бях питала, като ходих на последния преглед и не ми каза такова нещо. Съвсем се обърках. Не че не мога да дам 25 лв., ама щом имаме право на безплатен преглед, защо пък да не се възползваме от него.

Общи условия

Активация на акаунт