КУХНИТЕ - 27та тема

• 88 246
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност ако абсорбатора е на стена с прозорец, няма нужда от комин - просто се дупчи стената и се извежда навън тръбата на абсорбатора  Peace

# 616
Всъщност ако абсорбатора е на стена с прозорец, няма нужда от комин - просто се дупчи стената и се извежда навън тръбата на абсорбатора  Peace
ето това му се вика готина идея Peace Peace

# 617
Здравейте момичета   bouquet  , аз се намъквам при вас , че ми предстои да се местим в нова къща , но първо трябва да я обзаведем . Най-трудно ще ми е при кухнята и ще ви питам много  Mr. Green
Ето го и първото питане , засега сме се спрели на кухня от бял и черен / може би / лак . Та ако имате отзиви за лака , лесно ли се поддържа , наранява ли се , и наистина ли излиза доста по-скъпо от колкото с ПДЧ или МДФ плоскости .
Друго питане , искам да има пуш бутони като механизъм на вратичките и евентуално чекмеджетата , какво ще кажате ?!

# 618
  • София
вярно,това съм го виждала само че на тераса,която е избита и е вкарана в помещението.Ако е в къща можеш да си правиш каквото искаш,ама ако примерно е в жилищен блок незнам колко е уместно.Но идеята е добра newsm10,ама при нея май не е това най-големия проблем Simple Smile

# 619
Здравейте момичета   bouquet  , аз се намъквам при вас , че ми предстои да се местим в нова къща , но първо трябва да я обзаведем . Най-трудно ще ми е при кухнята и ще ви питам много  Mr. Green
Ето го и първото питане , засега сме се спрели на кухня от бял и черен / може би / лак . Та ако имате отзиви за лака , лесно ли се поддържа , наранява ли се , и наистина ли излиза доста по-скъпо от колкото с ПДЧ или МДФ плоскости .
Друго питане , искам да има пуш бутони като механизъм на вратичките и евентуално чекмеджетата , какво ще кажате ?!
По-скъпо е,защото това са ПДч или МДФ плоскости само,че допълнително боядисвани което ги оскъпява.
Имам пуш бутони на нощните шкафчета и са неудобни(поне за мен).

# 620
аз съм от Бургас и зимата правихме кухня, пуш бутоните за кухня не ги препоръчвам - постоянно ще чистиш вратичките. Пък и са доста скъпи
От фирмата , където си поръчахме кухнята ни дадоха цени на български плоскости и на италиански, май и на немски. Мисля че имаше и български лак
Ако искаш можеш да ми пишеш, ако те интересуват и други подробности

# 621
Разбира се,че има ''български '' лак.
Това са МДФ и ПДч плоскости които се боядисват в камера.След като се боядисат се полират със спец.паста и така става лак.

# 622

Аз имам пуш бутон на коша за боклук,определено ми е удобен когато съм с мръсни ръце а това често се случва и трябва да изхвърля нещо-сритвам го Laughing и се отваря по същия начин го затварям.За всички чекмеджета и вратички аз небих си сложила Naughty.Имай предвид че когато имаш такъв механизъм не можеш да отвориш с дърпане ,а леко се натиска навътре и пускаш-така се отваря но мисля че не е удобно за всички  редовноползващи се чекмеджета и вратички пък и иска малко сила за да се натисне  Thinking.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 00:07 от kalinikol

# 623
  • София
kalinikol, все повече идейни неща виждам в твоята кухня - поздравления!

показвала ли си решението за ъгъла?

а вратичките от какъв материал са?

# 624
kalinikol, все повече идейни неща виждам в твоята кухня - поздравления!

показвала ли си решението за ъгъла?

а вратичките от какъв материал са?

jam -Благодаря  Heart Eyes, доста време ми отне за да обмисля как ще ми е най-рационално и кое -къде ще сложа. HugАз си я харесвам Crazy

Немога да разбера за кой ъгъл питаш!?-този с коша за боклук ли!?-имам и клипче ама като незнам как се качва Whistling

Вратичките са МДФ,а корпуса ПДЧ Hug

# 625
-имам и клипче ама като незнам как се качва Whistling

Пробвай да го качиш в http://tranz.it/ и после ни дай линка. Линковете са активни 5 дни.
Ще ми е интересно да го видя.

# 626
http://tranz.it/load.php?id=xHBhIx5YlG9HEvaA404011

къде бъркам newsm78

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 16:19 от kalinikol

# 627
Здравейте, аз, както за всичко друго, така и за кухните, малко късно разбрах, че има тема. Прочетох я, ама след дъжд-качулка. Направихме ремонт и бих искала да ви покажа резултата от нашите двумесечни мъки. Ако знаех, че има тема за майстори, такава за миални, че и за препарати за пране...Обаче сега се впускам да търся  Скип, защото днес видях темата за прането.  Та ето я моята кухня, всички механизми са Blum. Като се ядосам, не мога да тресна шкаф, или чекмедже. Всички уреди, мивката и батерията са Eurolux. Хората, които я сглобяваха, бяха аболютни професионалисти.

# 628
  • София
всички механизми са Blum. Като се ядосам, не мога да тресна шкаф, или чекмедже.

Laughing

харесва ми кухнята. какви механизми на Блум използвахте и какви им бяха цените?

# 629

Изтеглих го и го видях.   bouquet
Вече окончателно се убедих, че и аз ще сложа пуш бутон на чекмеджето с кофата.    Party
Механизмът TIP-ON на Блум ли е?

Общи условия

Активация на акаунт