Fragrancex.com - аромати и доставки- 8 тема

• 39 019
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Прибират и още как...
Онзи ден, като вдигах скандал в пощата, една служителка нагло ми вика: "Ма вие тези неща плащате ли ги?". А нееее.... подаряват ми ги в промишлени количества! Такъв скандал им врътнах, че викнаха шефката на клона. Не, че нещо се промени и пратките ми се появиха...

# 331
Прибират и още как...
Онзи ден, като вдигах скандал в пощата, една служителка нагло ми вика: "Ма вие тези неща плащате ли ги?". А нееее.... подаряват ми ги в промишлени количества! Такъв скандал им врътнах, че викнаха шефката на клона. Не, че нещо се промени и пратките ми се появиха...

Joy е то бива наглост,ама това вече е прекалено

# 332
  • Варна,морето ...
аз чакам от 19.08 и  нищо поне за сега ве4е си  мисля 4е няма да я получа  платила съм направо с карта не с пп някой знае ли дали имам шанс за връщане на парите или да пия една студена вода

# 333
  • София
аз чакам от 19.08 и  нищо поне за сега ве4е си  мисля 4е няма да я получа  платила съм направо с карта не с пп някой знае ли дали имам шанс за връщане на парите или да пия една студена вода
Според мен няма да върнат парите щом не е платено чрез ПП. Скоро им писах с молба да ми възстановят сумите за две не получени поръчки от Юни и Юли, които не съм плащала чрез ПП и отговорът им беше, че трябва да минат 6 месеца от датата на изпращането, за да помислят дали да ги обявят за изгубени. Ако не ги получа до края на Декември пак ще им пиша Joy

# 334
  • София

Versace Signature Eau De Parfum Natural Spray 100ml/3.4oz

Какво мислите за този парфюм, че хич не е ефтин?

Любимият ми парфюм. Не се сещам някой, който го е помирисал и не го е харесал. Не ме бива в описанията. Има го в Бюти Зон.  Party Crazy

# 335
Любимият ми парфюм. Не се сещам някой, който го е помирисал и не го е харесал. Не ме бива в описанията. Има го в Бюти Зон.  Party Crazy

аз - премного цветен ми дойде  Peace

# 336
  • София
хихи различни хора, различни вкусове Simple Smile затова казах, че го има в Бюти зон Simple Smile За проба  Peace  bouquet

# 337
  • Балчик
И днес нямам нищо. Ядосах се вече и си екалирах диспута, макар,ч е крайният срок е 10.10. И тези от началото на септември ги няма също. Аз вече нямам вяра, че нещо изобщо ще дойде. Спирам да поръчвам там.

# 338
Момичета,като е шипнато на 14 септември,знаете ли горе долу кога е възможно да дойде?Четох за някакви месеци,а скоро няма да съм в БГ.Наистина ли толкова бавят?Получила съм само това долу и предполагам,че не ми остава нищо друго освен да чакам бележка от пощата:
Shipped on 9/14/2009 by postal service airmail. Shipments with this method do not have any tracking number or any tracking information. When an order leaves our warehouse with this method, it travels by air to your country.

# 339
  • pomorie
моята поръчка от 30.08 я платих с кредитна карта и зная че няма смисъл но им писах отговориха ми стандартно да имам търпение и че поръчката е изпратена но е възможно задържане по границите.и още един е-майл да разгледам какво има в сайта им-какво си мислят че след всичко ще сме очаровани да поръчваме от тях ли...... #Cussing out

# 340
Малееее....какво ставало тука  #Crazy аз вчера поръчах без изобщо да погледна в темата..а явно е трябвало!мале...че парфюма хич не е и евтин...още нямам писмо ,че е шипнат,платих през пейпал...о..доста се наплаших...значи напоследък никой не си е получавал поръчка,така ли?а мамите от Русе?получавате ли?мале..мъжо ще ме разстреля..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 341
  • Варна
Малееее....какво ставало тука  #Crazy аз вчера поръчах без изобщо да погледна в темата..а явно е трябвало!мале...че парфюма хич не е и евтин...още нямам писмо ,че е шипнат,платих през пейпал...о..доста се наплаших...значи напоследък никой не си е получавал поръчка,така ли?а мамите от Русе?получавате ли?мале..мъжо ще ме разстреля..... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Споко де  Laughing  Hug
Получават се, но не е като преди за 10 дни, а може и 2 месеца да отиде  Rolling Eyes
А и щом си платила с Пейпал, няма страшно - ще си получиш парите, ако не дойде  Peace

# 342
Все повече се изнервям за поръчката ми от 25.08. Някой получил ли е от тази дата?

# 343
Момичета,разбихте ме Laughing
Добре,а на мен като са ми писали,че е шипнат на 14-ти,не означава ли,че дргата седмица вече ще е при мен newsm78
Какво е това задържане по граници..няма логика!

# 344
Добре,а на мен като са ми писали,че е шипнат на 14-ти,не означава ли,че дргата седмица вече ще е при мен newsm78
Ти майтапиш ли се!?  Joy Хората чакат от юли месец...

Общи условия

Активация на акаунт