В корема на нашите НОЕМВРИйки ритат малки лудорийки-39

• 16 244
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добро утро  Peace

Благодаря за кафенцето  Hug

Добре дошли на новите мамчета  Heart Eyes

Люлинска среща, ще има днес след лекцията от 11.30ч. в Люлин в магазин Арон на 1ет. в "Бейби мол". Който иска да заповяда и ще се видим там Grinning( ще бъдем Аз, Мия  и Стелету - снимки сте виждали в нашето албумче  Heart Eyes

Хайде до после   bouquet

# 181
Добър ден мами!
Благодаря за кафето! Чудно е! Peace
За сутиените на мен вече са ми малки от отдавна. Сега съм с Триумф безшевен, много ми е удобен, но чувствам, че и той ми става малък.  Rolling Eyes Така, че скоро ще си взема по-голям.
В събота малко ще напазаря за мен- нещо дънково панталонче и обувки смятам за октомври месец, че все пак застудява, а дрехите са ми малки.
Аннтония слушай докторите и не се притеснявай. Те си разбират от работата. Много е гадно, че толкова дълго е продължило. Пък дали секцио или не, според мен важното е бебчо да се роди живо и здраво и ти да си добре! Успех!
kalpaznka и аз така се чудя, като изляза в болничени как ще свикна, но вече ми дотежава и кръстът ме боли на стола на работата. Добре, че си излизам когато си искам, иначе досега да съм излязла в болнични. Ще свикнеш, но два-три дни ще ти е терсене. Повечко разходки и сладки приказки и така ще минава по-бързо времето, пък и приятно! Peace
maria.krumova още малко работа и после почивка!
Добре дошли на новите мами! голям отбор станахме!
Усмихнат ден! Hug

# 182
Добро утро и от мен. Тази сутрин както и всички останали се събудих в 4 само че с голямата разлика че тоя път не ми се спеше и се въртях до 5,30 след което станах и започнах да се разхождам в апартамента, излязох на балкота и обърнах дрехите от другата страна, че бях пуснала пералня вчера като се прибрах размотавах се и пак си легнах. Но вече не мога да спя спокойно - и при вас ли е така. Като легна настрани и ми се дупи отвътре малката и трябва да съм по гръб.
За сутиените - в първите месеци циците ми станаха като бомби бях 75 В, а сега съм с 2 номера по-големи. Даже тука колежката ми се смееше че върват равномерно с корема ми, но сега корема взе първа позиция и циците си останаха на второ място. Е поне за сега спряха да растат. Ще видим като вляза в 9-тия месец. На мен ми остава още една седмица работа и още 3 дена и нямам търпение щото и тука не се издържа.
Стели много се радвам че се видяхме вчера макар и за малко. После като изляза и аз в отпуск ще мога да ви придружавам на срещичките.
Днес съм на запис на тоновете и нямам търпение вече ама чаааааааак след работа като си тръгна към 5,20ч и направо отивам в клиниката. И после ще разправям.
Пак се поувлякох нищо.

# 183
Добро утро и от нас с Пружинко. Снощи се беше наместил много ниско и ме дразнеше като рита по пикочния мехур, обаче днес пак се е наместил по-високо и се чувствам дале по-добре.
Настроението ми е хубаво, защото навън вече има нападали жълти листа, а аз обичам ранната есен. Чакам кестените, за да заведа голямото дете в Борисовата градина да си събере. С една приятелка-даскалица си имаме традиция на 15-ти септември да водим децата за кестени и после - за книга. Дано и тази година да се организираме, че тя е вече с 2 - изпреварила ме е  Laughing
аннтония,
хубаво е, че си минала на очен лекар, не само заради раждането, но и заради собственото ти здрав. Очите са важни и човек трябва много да се грижи за тях. А за секциото - не е кой знае какво, преживяла съм го. Най-гадното е престоят в реанимация 24 часа, в което време не виждаш бебето. Е, може пък нещата да са се променили и да ти го доставят при заявака, де да знам, аз ще пробвам да си го поискам, пък ще видим.
Не че сме говорили за раждане с моята лекарка, ама имам вътрешно усещане, че няма да мога да родя нормално и пак ще се наложи операция.
Сетих се за един лекар в ТК, който имаше завидно чувство за хумор. Като постъпвах в болницата за раждане, той каза на една акушерка:
- На това прасенце още ли не сте му намерили кочинка  Laughing
А след няколко дни, в деня на секциото идва в стаята и с ведър глас съобщава
- Охохооо, днес май ще колим прасето!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 10:11 от Янечек

# 184
  • София, жк. Борово
Добро утроо!
Кики, тази лекция в Бейби мола на каква тема е? newsm12 Понеже в сайта им пишеше, че чак от 16.09 щяло да започва училището ...

# 185
Добро утро.Хайде да се запиша и аз,че не съм писала отдавна Embarassed Embarassed. Да ви питам има ли някоя от вас която ще иска секцио пожелание....? Аз така смятам да направя,че първия път родих нормално и беше меко казано гадно Mr. Green Mr. Green Mr. Green.Поне сега смятам да си платя та да видя какво ще бъде отношението.

# 186
Добро утро и от мен!  bouquet
Благодаря за кафенцето! Heart Eyes
Аз във вторник вечерта се завърнах от моренцето.Много хубаво си изкарахме, 6 дни толкова бързо минаха, че не ги усетих.Попекох се добре, пазейки коремчето в обедните часове, гмурках си се в водата и бебо мисля че се чустваше чудесно. А вечер като си легнехме и като заритваше-май не му харесва много в легнало положение. Mr. Green
По-късно ще кача и снимчици! Wink
От вчера вече съм си в София. Така ми се идваше на лекцийките днес в Бейби мола и утре в ЦУМ, ама почваме ремонтчето. Почивката свърши. Днес трябва да прибера разни неща и утре сутринта идват да ни сменят дограмата. После има 4 стаи за боядисване , а милото ще си боядисва сам след работа и не знам колко време ще се проточат нещата. На мен ми се иска бързичко, ама като не мога нищо да правя освен да мрънкам и да казвам кое как искам да стане....
Добре дошли на новите мами! Лек остатък от бременността и здраво ,пухкаво вързопче за финал! newsm51

# 187
  • в ябълковата градина
Добро утро и от мен!
Честито на всички влезли в 8-я месец!
И аз днес влизам  Grinning

Янечек, тази традиция с книгата и ние я имахме.
Ще я въвеждам и при моето дете.

Приятен ден на всички!

# 188
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Здравейте и от мен,
Днес съм наспана и бодра,нищо не ме боли засега  Mr. Green
Виждам,че коментирате дезинфекцията на играчките.Аз пък искам да попитам защо смятате да давате на малки бебета плюшени играчки. newsm78Те са подходящи едва след 6м-1г.Според мен освен гумени,които могат да се изваряват,други не са подходящи за новородено,а и то едва ли има нужда от нещо друго,освен една дрънкалка.
Повечето бактерии,вируси и спори умират при Т 100 градуса,макс.135.Единственият начин за сигурна дезинфекция е високата Т.Справка Уикипедия http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D1%8 … D1%86%D0%B8%D1%8F

Другият ми въпрос е-каква козметика ще използвате за бебетата?Аз с каката съм използвала Мустела,а и все още я ползвам,но напоследък чета,че има доста химия в нея.Така,че искам да изпробвам Веледа сега,доста я хвалят,и и вече е на пазара.

Слънчев ден от мен,на тези,които са на прегледи-успех.

# 189
Здравейте, на всички бъдещи и настоящи мами. Имам едно запитване към всички вас относно бебешките колички. Някои виждал ли е количките на марката HAUCK и по-конкретно моделът Appolo 4 All in one. Аз съм си я харесала, но искам да чуя някакви мнения, зашото тук в Русе няма къде да я видиш - поръчва се само по каталог. Има и един подобен модел RS които модел е с порт бебе (мисля че така се казваше), т.е. има само един кош и това чувалче.
ще съм благодарна на всички коментари относно тая количка.
Мерси и лека бременност на всички.

# 190
Здравейте и от мен,
Виждам,че коментирате дезинфекцията на играчките.Аз пък искам да попитам защо смятате да давате на малки бебета плюшени играчки. newsm78Те са подходящи едва след 6м-1г.Според мен освен гумени,които могат да се изваряват,други не са подходящи за новородено,а и то едва ли има нужда от нещо друго,освен една дрънкалка.
Другият ми въпрос е-каква козметика ще използвате за бебетата?Аз с каката съм използвала Мустела,а и все още я ползвам,но напоследък чета,че има доста химия в нея.Така,че искам да изпробвам Веледа сега,доста я хвалят,и и вече е на пазара.

Слънчев ден от мен,на тези,които са на прегледи-успех.

Аз попитах за играчките, защото например музикалната ни играчка е точно с висящи текстилни животинчета.Имах предвид и дребни текстилни играчки - дрънкалки, които се закрепват около леглото или количката, също разни шумящи платнени книжки, кубчета и др - ето виж какво имам предвид - http://www.playgro.com/TY.pdf
Естествено, че бебето ще започне да им обръща внимание след 3 - 4 месец, това ми е ясно.За по-големите плюшени играчки въобще не коментирам, не съм им голям фен. На Боил започнах да му купувам такива, едва когато той пожела - само прах събират.

За козметиката и аз си мисля за Веледа, но ще видим.Sebamed също ми се върти в главата.

# 191
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Хрисси за тези,които питаш,мисля че едно пране на по-висок градус ще свърши работа,на етикета на играчката би трябвало да пише на колко градуса се пере.

# 192
Здравейте  Simple Smile Аз от вчера съм малко болна...нещо ми стана докато бях на работа и се скъсах от повръщане .Явно някакъв вирус...  Tired
Благодаря ви за отговорите  Hug
За гърдите аз съм вече с чашка F,обиколката си ми е същата 75.Като си търся сутиен продавачките ме гледат ето така  Shocked,повечето не са чували за такъв размер ooooh! TiredА и то на пръв поглед не изглеждат толкова огромни под дрехите... Rolling Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 193
Здравейте мили мами, благодаря за посрещането. Аз не пиша често, защото още се правя на много работна. През деня в офиса вече ми става тежко, подуват ми се краката и ме боли корема. Лекаря ми предписа магнезий-Магнерич! Дано ме облекчи малко,защото явно правя леки контракции. С нетърпение си чакам 45 дневния болничен. Чувствам се съвсем различно в сравнение с първата бременност. Лек ден на всички и приятно бременеене  Simple Smile

# 194
Здравейте, майчета  Hug
За мазането ми препоръчаха отначало да използвам студено пресован зехтин  newsm78 Дали е добра идея, нека опитните мами си кажат мнението. Освен това мисля да ползвам Судокрем за дупето и гънчиците.
На очен преглед ходих в "Св. Петка" във Варна, т.к. съм с диоптър +4, разширяваха ми зениците и ми слагаха някаква упойка, за да се извърши прегледа за очното дъно, това се случи на някакъв апарат, които досега не бях виждала. Малко се притесних като чух, че ми слагат упойка, но казаха, че няма страшно.
Мами, дайте идеи за мъжко име с буквата С  newsm78
Отивам да чистя  ooooh!, желая ви лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт