скорошно раждане в Шейново?

• 360 780
  • 2 534
  •   1
Отговори
# 2 085
  • Драгоман
Лисичка, там както е написано в сайта, наистина не е точна информацията кой къде точно работи. Аз доколкото знам, ги въртят по смените и в различните отделения. За метода на Щарк със сигурност д-р Велев и д-р Иванов ги правят така, но определено не всички лекари. Може да има и още някой лекар, който го прави, но мисля че трябва да си с екип и да се договорите за метода  Wink 

# 2 086
  • София
На мен Велев ми прави такова секцио. Първото ми. После второто беше по класическия метод, но с електроножица и съм много по-доволна. Wink
Споделям, защото имам база за сравнение.

# 2 087
  • при моите любими
Здравейте, търся контакт с д-р Галева. Моля, ако някой има такъв, ще съм много благодарна.

# 2 088
Мерси за отговорите!  newsm51
Изобщо не мога да се ориентирам кой все още работи там. Чета сега назад темата и събирам впечатления.
Знаете ли например д-р Абаджиева дали работи там все още?

Jen4et012 имаш в предвид Валери Иванов, нали? Понеже е често срещана фамилия и проверявам  Flutter И дали и той работи още там?

И на двамата не им намирам имената в сайта. Знам, че мога да звънна там, ама нещо на рецепция все ми се падат някакви сопнати и хич не ми се звъни и проверявам дали някой от вас не знае  smile3506

# 2 089
За д-р Вецев и за д-р Абаджиева със сигурност знам, че са там.

# 2 090
Момичета на доктор Велев какви са му дните за прегледи има ли и частен кабинет извън Шейново ? Може ли малко повече информация от по запознати за работново му време за прием че никъде не го намирам ?

# 2 091
Честито!Колко голямо се роди бебето?Simple Smile
Здравейте. Интересува ме има ли някой родил нормално след секцио, как са се случили нещата и при кой?  Flutter
Срещнах се с Жени Коричкова, говорихме, насърчи ме, обаче за това си трябва и доктор да каже и ме насочи към д-р Китанова. Мисля, че ме е насочила правилно, но все пак ще се радвам да чуя отзиви  Flutter

Ирайн, подсети ме да ти дам тел. й на Жени, хубаво е да се уговориш предварително с нея и да се срещнете, да поговорите - Вики ми го даде тел. й и съм много доволна, че се срещнах с нея, а и тогава и на отворени врати бях даже Wink

С две ръце съм за Коричкова - преди 15 дни родих с нея. А за д-р Китанова няма да сбъркаш. Навсякъде срещам добри отзиви за нея, и след няколко прегледа които ми е правила преди и след като родих останах със страхотни впечатления. Много е внимателна и търпелива. Аз бях с избор само на акушерка, без лекар. Но съм с епизиотомия и като се прибрахме от болницата ми се скъса шев. И отделно от това че раждането ми мина много тежко, защото бебка е много голяма, а шийката ми не искаше да прави разкритие. Та вече ми се беше насъбрало доста болка да изтърпя и плаках на Коричкова че не искам никой да ме пипа по раната. Но ме викнаха на контролен преглед и тя викна Китанова, че трябвало да се вземе секрет от раната. Прегледа мина без всякаква болка. Докторката ми обясни надълго и нашироко защо може да се получи такова нещо и т.н.
С две ръце съм и за двете.

# 2 092
Понеже никой не познавам от персонала в Шейново, бих родила там без екип - второ секцио по медицински причини. Рискувам ли? Какво внимание бих получила?
Щом ти е второ и то трябва да е по медиц. причини, според мен е добре да е планово-т.е. задължително да избереш дата и лекар.  Иначе как смяташ да процедираш - отиваш, когато решиш и при когото се паднеш на смяна ли? Ами ако междувременно започне естествено раждане?Доста рискуваш.
Засега нямам някакви извън обичайните оплаквания. Просто заради възраст /40г./, конусовидно влагалище, тесен ханш, първо секцио преди 2 г. и 3 м. /скоро/, седалищно прилежание на бебето - то няма как да се обърне в това влагалище - твърдят, че трябва секцио. От какво трябва да се притеснявам при второ секцио? Първото като беше с избор на екип - не дойде "поръчания" лекар и 1400 лв. отидоха на вятъра. Е, поне шефът на гинекологията в Софиямед ме оперира. Сега даже не се вижда, че е имало шев.

# 2 093
  • София
Моето секцио беше без избор на екип, та не е задължително да избираш лекар. По-скоро според твоите желания и представи, ако с избран лекар се чувстваш по-сигурна. Когато ме оперираха имаше още една жена без екип планово и една със спешно секцио.Всички бяхме доволни. Една жена беше с планово секцио с избран лекар. Чака го гладна цял ден да се върне от някъде си(уж знаеха датата предварително...) Оперира я на следващия ден на обяд, а тя гладуваше от предния ден преди заплануваното.Добре, че и дадоха да яде в 6 вечерта, когато се разбра, че явно няма да е този ден.
От всички причини, които изреждаш най-сериозна ми изглежда седалищното предлежание. Надлаи някой ще се навие да изражда така бебе(в България). Ханшът се разтяга и по време на раждане, да не говорим пък за възрастта ... На 40 човек си е във вихъра.Както и времето от предишно секцио, някои раждат естествено след него и само след година.

# 2 094
  • София
Понеже никой не познавам от персонала в Шейново, бих родила там без екип - второ секцио по медицински причини. Рискувам ли? Какво внимание бих получила?
Щом ти е второ и то трябва да е по медиц. причини, според мен е добре да е планово-т.е. задължително да избереш дата и лекар.  Иначе как смяташ да процедираш - отиваш, когато решиш и при когото се паднеш на смяна ли? Ами ако междувременно започне естествено раждане?Доста рискуваш.
Засега нямам някакви извън обичайните оплаквания. Просто заради възраст /40г./, конусовидно влагалище, тесен ханш, първо секцио преди 2 г. и 3 м. /скоро/, седалищно прилежание на бебето - то няма как да се обърне в това влагалище - твърдят, че трябва секцио. От какво трябва да се притеснявам при второ секцио? Първото като беше с избор на екип - не дойде "поръчания" лекар и 1400 лв. отидоха на вятъра. Е, поне шефът на гинекологията в Софиямед ме оперира. Сега даже не се вижда, че е имало шев.
Хах, значи и на други се е случвало!? И не само в Шейново. И при мен Ненов не дойде за първото секцио. Тоест, дойде, но след като вече Велев го беше направил. Но избор на екип не платих.

# 2 095
  • София
Да не дойде доктора и то на планова операция си е гадно. Само не разбирам защо трябва да се плаща предварително (milevami)?

# 2 096
  • София
В Шейново се плаща при изписването.

# 2 097
  • Sofia
Хах, значи и на други се е случвало!? И не само в Шейново. И при мен Ненов не дойде за първото секцио. Тоест, дойде, но след като вече Велев го беше направил. Но избор на екип не платих.
А как след като не е дошъл доктора ди платила избор на екип?!

# 2 098
Да не дойде доктора и то на планова операция си е гадно. Само не разбирам защо трябва да се плаща предварително (milevami)?

Нямат в Софиямед опцията БЕЗ ИЗБОР. Всичко уж е по здравна каса и на изписване платихме 1400 лева. Никой не връща пари. Докторите правят врътки - пиши еди кой си, пък дават парите на другия. Ами аз какво съм виновна, че тръгна естествено раждане в 36 г.с. и 5 ден. И без това малкото ми води изтекога, докато обядвам навън и спешно ме закараха до болницата. А моят уж доктор спокойно си бил на пресконференция в Слънчев бряг. Може и да се е запил. Имаше през това лято на 2014-а и наводнения на север от Бургас. И той буквално дойде след секциото. Сложи бялата престила да ме преместят с чаршафа от операционното легло на болнично. Хубав хонорар, нали?

# 2 099
А как след като не е дошъл доктора ди платила избор на екип?!

ДА. ТОВА НЕ БЕ ПЛАНОВО ОЩЕ СЕКЦИО. ТЕПЪРВА ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБИРАМЕ ДАТА ЮЛИ, А БЕБО РЕШИ ДА ВЛЕЗЕ В МОЯТА ЗОДИЯ ЮНИ.

Общи условия

Активация на акаунт