Отговори
# 135
  • До Балкана
Добре дошли на новите мами и честити розови гащи на спечелилите!

# 136
  • Бургас
Аз намерих 7-8 момичета във ФБ Simple Smile
Пратих ви по едно цветенце от най-любимия ми application,надявам се да ви хареса .

# 137
  • До Балкана
На мен ми хареса, благодаря!  Hug

# 138
  • offshore & overseas
Аз намерих 7-8 момичета във ФБ Simple Smile
Пратих ви по едно цветенце от най-любимия ми application,надявам се да ви хареса .
Аз докато се усетя, го игнорирах. Confused

# 139
  • Бургас
Хубавото е че ти пращат цветя и разни други неща и след няколко дена се показва какво е Simple Smile
п.с.сега ще ти пратя пак,само да те намеря:)

# 140
Благодаря за цветенцето!Аз поне със педиатъра няма да имам проблем.Леля ми е мн.добър педиатър,а пък ми е и личен лекар,така че хич не бера грижи по тоя въпрос

# 141
  • Burgas
И аз бях така,защото на мъжа ми братовчедка ние личен лекар,но тя замина САЩ и сега има заместничка която изобщо не познавам и незнам какъв специалист е,засега ще сме там,но ако нещо не ми хареса още декември я сменям,защото нашата май в скоро няма да се върне.

# 142
Замислих се и аз сега за педиатър.То като хич не ги познавам тук,май ще е най-добре да ида при личния лекар той да ме насочи към някой за да стане така както с лекаря дето ми води жк.

# 143
Добър ден и от мен....честито на всички мами разбрали пола на бебетата си...  bouquet

Моя профил във FACEBOOK е Rumiana Mitkova, ако някой иска да ме прибави към приятелите си....ще ми бъде много приятно... newsm03  сега и аз ще се поразровя да пратя покани на тези които са си оставили данните  Hug

# 144
  • Burgas
Руми аз ти пратих покана.
Сега ще разглада снимките ви и после и аз ще сложа снимки.

# 145
добавих си 5 момичета, но от тях знам само ralipo i star. сега трябва да търся на всяка ник-нейма от форума, за да добия все пак представа, ама как да го измисли, че да е лесно....  newsm12

# 146
Мушмулка, и аз така Simple Smile ама лека-полека, ще стане...

# 147
Аз сега се загледах в лентичката - тези неща които ги пише са много ориентировъчни май. То всъщност и прегледа е ориентировъчен,де - а именно: пише аз съм 3 oz (=около 80 грама), а на мен Цолова ми каза, че бебчо е 130, и това средата на миналата седмица. А може би просто главата му е голяма Simple Smile

Пф, боли ме главата и какви неща ми идват на акъла..е, смених лентичката, че да не се терзая Wink

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 15:38 от Светулка

# 148
Приех поканите на тези които са ми пратили.....и пратих на всички които намерих....не съм писала коя съм мисля че ще се сетите   Hug

# 149
Аз сега се загледах в лентичката - тези неща които ги пише са много ориентировъчни май. То всъщност и прегледа е ориентировъчен,де - а именно: пише аз съм 3 oz (=около 80 грама), а на мен Цолова ми каза, че бебчо е 130, и това средата на миналата седмица. А може би просто главата му е голяма

Ти при Цолова във Фемина ли си била?На мен ми каза че бебето е 85 грама миналата седмица,била съм 14 г.с. и 2 дни,стори ми се доста голяма разликата с твоето,е това не значи че трябава да са ни еднакви но така като гледам сме в еднакви седмици-май.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт