Отговори
# 105
  • София
Имам снимка с щерката.
И съм родена на 26.04.1977г.
Мяуче, ти как си във фейса?

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 12:18 от Karolin@

# 106
Karolin@, за съжаление снимка с детенце няма, а и по рождена дата не те разпознавам. Не разбирам как става така. Ако искаш ти ме добави - Ralitza Popova.

# 107
Какъв ви фитнес, бе момичета! Няма по-добра програма за отслабване от отглеждането на бебе. Освен това спрях да ходя на работа само за десетина дни, докато ми свалят конците от шкембака /раб. време от 8 до 20/. Плюс всички домакински дейности, щото мойто мъж не е като вашите и в къщи съм го виждала само да спи и да яде... Как няма да отслабне човек!
Ключът към свалянето на килограми след раждане, обаче, според мене е в кърменето. Нека и другите майки, които имат опит с това да изкажат мнение.

# 108
  • София

Karolin@, и аз не те намирам Rolling Eyes. добави мен ти Elena Pendeva. Wink
Оказа се, че от 2 часа не съм мръднала от монитора, като зомби Shocked. Отивам да простирам, готвя и уча, че моето на нищо не прилича вече Laughing

# 109
Ехо, добавих и аз няколко от вас - фийл фрий да предложите останалите момичета, които съм пропуснала Simple Smile Светлана съм.

# 110
Каролина нещо не можах да те добавя като приятел,сега ще те потърся от другите.Аз съм Калина Ангелова

# 111
Този фейсбук е голяма зарибявка, сега всеки се е залепил да зяпа там  hahaha

# 112
  • offshore & overseas
Имам снимка с щерката.
И съм родена на 26.04.1977г.
Мяуче, ти как си във фейса?
Сори, ама този профил не излиза. Моя грешка. Аз съм Maria Pancheva... май. newsm78

# 113
  • София
Мяуче, намерих те и ти изпратих покана и на още няколко майчета.

el P  е готова...остават другите Wink

# 114
  • offshore & overseas
Ключът към свалянето на килограми след раждане, обаче, според мене е в кърменето. ...
Аз не съм сигурна, макар че е известно, че кърмещите майки по-бързо възстановяват формата си. Но много зависи от организма. Peace

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 13:06 от Мяуче

# 115
  • offshore & overseas
Karolin@, изпратих ти някои предложения за приятели във ФБ. Sunglasses

# 116
Хей, майчета, голяма занимавка сте си намерили Simple Smile В офиса ни спряха достъпа до фейсбук, заради вирусите. Сега влизам от нас, но много рядко...довечера като се прибера ще се позанимавам да ви търся.
Искам да повдигна друг въпрос, скоро бях свидетел на един разговор и останах с впечатлението, че вече трябва да се ориентирам към педиатър за бебето, защото проблемът при тях бил като с детските градини. Какво ще кажат майчетата, които вече са минали по този път?

# 117
  • София
Къде да ги видя тези предложения?  newsm78  Сега съм за сефте във фейсбука.

При мен кърменето ми се отразяваше доста зле на фигурата... може би защото се тъпчех за да имам повече кърма.
И доста трудно свалих излишните килограми, даже и си запизих няколко. Но по добре, защото заприличах на човек... Flutter

Аз имам педиатърка...тази на дъщеря ми. Иначе сега разбирам от теб, че има проблем и с това... ooooh!

# 118
Здрастииии  Grinning! Така се зарадвах на 10те покани за приятелство във Фейса  Crazy. Всички съм приела  Heart Eyes!
Днес от сутринта съм по задачи, че нали реших да пращам Рая на градина - бележки , направления, изследвания, кормуване също така, не на последно място -кафе с приятелка  Wink.

# 119
Къде да ги видя тези предложения?  newsm78  Сега съм за сефте във фейсбука.

На началната страница ( не на личната ти) , горе в дясно  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт