''Парфюмни размисли и страсти'' 39

• 25 157
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте мацки!
След дълги размисли и страсти в крайна сметка си поръчах за мен - Code на Armani, а за мъжът ми 1 milion Paco Rabanne.
Ангел и Демон на Живанши ми дойде твърде тежък, Нина на Н. Ричи леко сладък за моя вкус, та това е моят избор  Peace.

# 331
Аз тоя Код така и не успях да го харесам...вчера го пробвах пак, но не се получава.
Пробвах и Allure, но пък ми заприлича адски много на Dune  newsm78
Gucci Flora също ми беше приятен.
Някой беше питал за разликата между Ескада Signature и Into the Blue. Вторият си е акватичен парфюм, Signature e по-скоро флорален и свеж. Но и двата не ми харесват въпреки, че съм фен на Ескада.... Naughty

# 332
От лосиона ли Жаки - еее Laughing ти си лосионен фен, аз никога не съм имала  - сигурно е много по - яко Simple Smile

по въпроса за прелъстяването - действително ако няма вече страст и на главата си да застанеш, няма да промениш нищо, обаче все си мисля, че не сме стигнали до там и едно хубаво бельо и парфюм определено поне при мен вършат работа. Много често сексът е спонтанен и дай боже още много спонтанност Sunglasses, тогава няма как да си се нагласила, но понякога пък е режисиран от мен, нищо лошо, да не кажа - мнооого хубаво Laughing, точно тогава влиза в сила арсеналът ми с женски хитрости. Хубавото бельо и парфюм никого не са отблъснали   Peace

# 333
  • Там Някъде
Моля за помощ. Каква е разликата между Escada Into the blue  и Escada signature?
Имах Into the blue  и много ми допада, като аромат, но като че ли е леко нетраен. Понеже в нета на повечето места описанието на двата аромата е абсолютно еднакво, явно са близки.
Може ли някой да ми опише Escada signature и най-вече да го сравни с другия?
Escada Into the blue е по-свеж и лично на мен ми е плодов, миришеше ми на пъпеш и ми хареса свежестта му, когата го мирисах преди години, води се флорално-акватичен. Докато Escada signature го имам и ми е цветн мирише ми и на пушек и тютюн, много си го харесвах когата го взех перди 3 години, сега не ми харесва толкова да не кажа никак, води се шипрово-флорален. Не мисля че си приличат, но най-добре е да душкаш и да решеш сама. Simple Smile

# 334
Addict ми мирише малко на зъболекарски кабинет. Въпреки това ми харесва много Joy Обаче от всичките блотери най-силно се усеща Poison

# 335
Наистина ли ти мирише на зъболекарски кабинет Laughing Laughing, да не би лекарката ти да ползва него и за това Grinning

# 336
Надали, защото е мъж Joy  Но наистина ми мирише на това, примесено с много тежка ванилия. Предполагам специфичната миризма идва от цветето, което цъфти само вечер.

# 337

Здравейте момичета Simple Smile  bouquet, Вили - страхотен знак от съдбата - всичко лошо е до време, идват хубави времена, не се оставяй на лошите мисли Hug

Сега аз да защитя честта на един от любимите ми флакони bowuu Laughing - този на Фере, ''В настроение за любов'' Grinning, аз пък го харесах от пръв поглед и заедно с флакона на Черната Орхидея ми е един от най -семплите и стилните, точно такива харесвам. Според мен има много философия в него и никак не е случайно замислен - кръглата му бяла форма е личното ми пространство, душата ми, моята същност - отворените краища символизират, че съм отворена да ги споделя с някой друг - не съм затворена, чакам нечие присъствие - от там и името ''В настроение за любов'' - повдигнал си завесата на личния си живот и вече не искаш да бъдеш сам Heart Eyes Точно това ми харесва в този флакон - семпъл, изчистен и добре измислен Simple Smile. Надписът също е много тематичен - ръкописен, издаващ лично отношение и червен разбира се, защото говорим за любов.

Beauty is in the eye of the beholder, както се казва. Peace

# 338
 Grinning точно така е Peace

# 339
Сега се сетих, че във филма Денис Белята имаше такова цвете. То цъфтеше само веднъж и само нощем. Grinning

# 340
  • София
Надали, защото е мъж Joy  Но наистина ми мирише на това, примесено с много тежка ванилия. Предполагам специфичната миризма идва от цветето, което цъфти само вечер.

Жаки, няма ванилия в Адикт (90% съм сигуна, въпеки, че фрагрантика показва друго, но ...) - аромата, много подобен на ванилия идва от въпросното цвете - Нощна Кралица мисля се казваше....

# 341
Ооо, как да няма ванилия в Адикта, че остатъчната му миризма е чиста пудрена ванилия Simple Smile А Нощната кралица не мирише на ванилия - в двора на баба ми я има, ако познавате Ну на Ив Сен Лоран - все едно е моноаромат на Нощната кралица Peace

# 342
  • Враца
Код и аз не успях да го харесам до ден дмнешен.

Флаконът на Фере страшно много ми харесва, ако беше плътно затворен , без пролуки отстрани, още повече щеше да ми харесва! Като го погледна и в унисон с името, веднага асоции с чисто -> свежо -> прано -> бяло -> легло -> чаршафи -> любов. Simple Smile))

Моето настроение се развали и още не съм намерила детелинка, може би за това не се оправя, но от сутринта тичах напред назад по работа, сега се прибрах с желанието да ми е пристигнала пратка,  да се изкъпя и да и се наслаждавам. Но... нито пратка , нито вода!
Седнах на компютъра да поровя из форумите и виждам, че  teddy_n е обявила Hypnose Hypnotizing Elixir, а аз вчера си поръчах обикновената Хипноза, защото в бг сайт няма еликсира, а ми е неудобно само да карам хората да ми поръчат това и онова. И се почуствах пре*бана.  Shocked
И тотално ми се скапа настроението и сега съм тъжна...  smile3518

Някой трябва да ме гушне ..

# 343
 Hug Hug Hug оооо, не плачииииии, за мен лично класическия едп. е по -хубав от Еликсира, ама - на, вкус, не плачиии Simple Smile

# 344

Oriental Sensual energy
Top Note
MANDARIN: All the countries of the Mediterranean basin cultivate the mandarin tree, but it is in Sicily that the finest quality mandarin is produced. There are several varieties of mandarin: yellow, green and red, which correspond to different degrees of ripeness of the fruit. Mandarin essence is a citrus note with a fresh, fruity quality. Mandarin conjures a yearning for exotic travel in the top notes of Eau Fraîche, Fahrenheit, Dune and Dior Addict eau de parfum.
Heart Note
REINE DE LA NUIT
Base Note
VANILLA: The white flowers of the vanilla plant produce a fruit that reaches maturity after eight to nine months. The pods are harvested before they are fully ripe, then undergo a process of maturation lasting 34 months. Their fragrance develops and vanilla crystals are formed, which have a sweet, spicy scent. Serene and sensual, vanilla forms the dry-down of Dune, Tendre Poison, Hypnotic Poison, Dior Addict eau de parfum, Fahrenheit 32 and Pure Poison elixir.

Това е от сайта на Диор. Има ванилия Grinning newsm19
Вчера в БЗ имаше много версии на Хипноуз, обаче най-много ми хареса оригинала Peace

Общи условия

Активация на акаунт