Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой диагностицира детето като „хиперактивно“?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени родителите на хиперактивни деца в училище?
Какви са разходите за дете с хиперактивност в училище?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой диагностицира детето като „хиперактивно“?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени родителите на хиперактивни деца в училище?
-
Какви са разходите за дете с хиперактивност в училище?
Разходите за дете с хиперактивност в училище могат да варират, но обикновено включват разходи като домашен учител, психолог, логопед и арт терапия. Тези услуги могат да струват над 800 лева на месец. Това налага на родителите да работят, за да осигурят необходимите услуги и да се грижат за другото си дете.
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени децата с хиперактивност в училище?
-
Какви са препоръките за дете с хиперактивност, проблеми с говорните умения и концентрацията в училище?
, нали разбираш...и по тази причина от 8 до 12 часа седмично ( както е посочено ), са достатъчни били за времето от около 40 дена например, през които детето отсъства от училище със счупен крак, да речем, да навакса и като се върне, да се оформи успеха му по всички останали предмети.

момичета ние се уредихме с ресурсен учител и психолог .Днес нещата в училище протекоха много спокойно и без да ме викат след първият час. Значи могло и нашите деца да учат без напрежение ,когато всеки знае какво трябва да прави. Иначе ни изготвиха програма по три часа на ден ,но учителката каза че някой път може да остава и за други часове. Така че момичета аз си мисля че лафа ''БЕЗ БОЙ НЯМА ПОБЕДА''е много ефикасен за нас.