С трепет мама чака, МАРТенчето да подскача (14)

• 10 168
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • София
А нямаше ли да е още по хубаво ако ни бяха прозрачни коремите и можехме нонстоп да ги гледаме как се развиват newsm62 newsm62 newsm62

тогава щяха да се виждат и други, не толкова желани за гледане, неща. А и би било много смущаващо ако ми се вижда в корема какво съм яла (или колко Embarassed)

# 211
а аз съм на мнение, че трябва да ге гледа бебето по-често дори от месец  smile3533 мен ако питате и всеки ден бих го гледала пък кво остава да ходя рядко да го виждам и смятам да си ходя на консултации на 15 и като имам ФМ на 29 така ще го виждаме два пъти в месеца Simple Smile smile3534

# 212
а аз съм на мнение, че трябва да ге гледа бебето по-често дори от месец  smile3533 мен ако питате и всеки ден бих го гледала пък кво остава да ходя рядко да го виждам и смятам да си ходя на консултации на 15 и като имам ФМ на 29 така ще го виждаме два пъти в месеца Simple Smile smile3534

Хеххеххехе ти си го измислила Simple Smile, а и план е съставен  Joy

# 213
Tasty0703 нали знаеш че не е добре толкова често да се ходи на видеозон. И на мен ми се иска да ходя всеки ден, но не е добре за бебчо.

# 214
Tasty0703 нали знаеш че не е добре толкова често да се ходи на видеозон. И на мен ми се иска да ходя всеки ден, но не е добре за бебчо.

Еееееее как да не е, доказано е че е абсолютно безвреден видеозона. МИналия месец за три седмици ходих три пъти  hahaha така се случи !

# 215
Днес сте много весели  Laughing дори моето криво настроение породено от разни притеснения оправихте  Hug Heart Eyes Laughing

# 216
Днес сте много весели  Laughing дори моето криво настроение породено от разни притеснения оправихте  Hug Heart Eyes Laughing

marinex Те мацките вече ги обхваща доброто настоение нали са едни гърди преди нас в седмиците. Ох дано и нас това да ни застигне по скоро, каго ги гледам и на мен ми отминава гаденето и лошия вкус в устата. Joy Joy Joy

# 217
Аз също съм от 15-ти до 15-ти на преглед. Много ми се струва този месец, но пък чакам и това е. Ето днес сме още трети, а е минала цяла вечност от последния път.
Разбрах също, че по програма “Майчино здравеопазване” имаме право на 2 пъти ехография:
"Имам право на безплатни ехографски изследвания при специалист акушер-гинеколог – един път в І триместър (приблизително - първите три месеца от бременността) и един път - през 16-20 гестационна седмица (приблизително - около 5-ия месец от бременността)."
Та въпросът ми е има ли такива лекари, които не гледат на ехограф всеки път. Струва ми се много странно и обезпокояващо за мен лично. С моя лекар нямам наблюдение, защото ходих веднъж да се запиша при него,тогава ме гледаше, т.е. както е по програма. След една седмица отново ходих, но тогава за изследвания само и сега чак пак след седмица и нещо.

# 218
Аз също съм от 15-ти до 15-ти на преглед. Много ми се струва този месец, но пък чакам и това е. Ето днес сме още трети, а е минала цяла вечност от последния път.
Разбрах също, че по програма “Майчино здравеопазване” имаме право на 2 пъти ехография:
"Имам право на безплатни ехографски изследвания при специалист акушер-гинеколог – един път в І триместър (приблизително - първите три месеца от бременността) и един път - през 16-20 гестационна седмица (приблизително - около 5-ия месец от бременността)."
Та въпросът ми е има ли такива лекари, които не гледат на ехограф всеки път. Струва ми се много странно и обезпокояващо за мен лично. С моя лекар нямам наблюдение, защото ходих веднъж да се запиша при него,тогава ме гледаше, т.е. както е по програма. След една седмица отново ходих, но тогава за изследвания само и сега чак пак след седмица и нещо.
Олеллелелел и искаш да кажеш, че само веднъж си си виждала бебето!
Аз си мисля, че повечето момичета тук посещаваме Док около 2 пъти в месеца и всеки път бебко се гледа Simple Smile
Аз не мога си представя да си го видя 1 път  на 3 месеца, Ужаст! Ще се побъркам!

# 219
  • София
Аз всеки път го гледам, но си плащам.  сега преброих, че съм го иждала вече 7 пъти, леле колко много, но така се случи. а вече ми липсва.
Мен наистина ме обхваща доброто настроение  newsm68 и след малко мисля, да си пъхна музиката в ушите и да отида в парка на разходка  smile3535

# 220
hiki_miki Аз съм като Femme маето бебче го гледах първо на 15.07 когато ми установиха бременността и сега на 28.08 когато ми правиха ранната фетална морфология следващия ми преглед е на 7.10 когато ще бъва 18 седмица и ще ми правят втората фетална морфология.
Аз съм на мнение че щом лекаря не счита за нужно да ни вика всяка седмица значи нещата са СУПЕР  и няма за какво да се тревожим. Миналата година като ми се наложи да ме гледат и 11, 12 седмица и 13 да лежа в болница  а на края какво стана в 14 се наложи кюртаж .
За мен е по-добре че не искат сега да ме гледат толкова често ЗНАЧИ ВСИКО Е ОК И АЗ СЪМ СУПЕРСПОКОЙНА ЗАРАЗЛИКА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА КОГАТО ОТСЛАБНАХ С 7 КГ ЗА 2 СЕДМИЦИ

# 221
...Мен наистина ме обхваща доброто настроение  newsm68 и след малко мисля, да си пъхна музиката в ушите и да отида в парка на разходка  smile3535

ОХ блазяти ahoney Искам и аз разходка в парка с музика в ушите. Сханами се дупето на този стол.

# 222
hiki_miki Аз съм като Femme маето бебче го гледах първо на 15.07 когато ми установиха бременността и сега на 28.08 когато ми правиха ранната фетална морфология следващия ми преглед е на 7.10 когато ще бъва 18 седмица и ще ми правят втората фетална морфология.
Аз съм на мнение че щом лекаря не счита за нужно да ни вика всяка седмица значи нещата са СУПЕР  и няма за какво да се тревожим. Миналата година като ми се наложи да ме гледат и 11, 12 седмица и 13 да лежа в болница  а на края какво стана в 14 се наложи кюртаж .
За мен е по-добре че не искат сега да ме гледат толкова често ЗНАЧИ ВСИКО Е ОК И АЗ СЪМ СУПЕРСПОКОЙНА ЗАРАЗЛИКА ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА КОГАТО ОТСЛАБНАХ С 7 КГ ЗА 2 СЕДМИЦИ

МОже би си права, щом си преживяла подобно нещо, човек се учи от опита си и всеки си намира начин и причина, за да се чувста спокоен. Аз обаче съм от нетърпеливите и колкото и да убеждавам себе си, че щом се чувствам ОК  и бебко е ОК, искам да си го гледам по - честичко. Колкото и да ми е било спечено като го видя как се премята и се успокоявам Simple Smile

...Мен наистина ме обхваща доброто настроение  newsm68 и след малко мисля, да си пъхна музиката в ушите и да отида в парка на разходка  smile3535

ОХ блазяти ahoney Искам и аз разходка в парка с музика в ушите. Сханами се дупето на този стол.

И аз се схванах на стола и след млако отивам на обяд, ще изям светааааааааааааааа Simple Smile

# 223
....И аз се схванах на стола и след млако отивам на обяд, ще изям светааааааааааааааа Simple Smile

ХЕЙ НЕ СЕ СИЛИ ТОЛКОВА ОСТАВИ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА И НА НАС И АЗ СЪЩО ИЗЧЕЗВАМ ДА ХАПВАМ, НЕ ЧЕ СЪМ СПРЯЛА ОТ СУТРИНТА АМА ТИКВЕНИТЕ СЕМКИ И ПЛОДОВЕТЕ МАЛКО МИ ОСТЪРГАХА СТОМАХА

# 224
Хайде мамчета марш да нахраните бебоците...аз вече го свърших това и хоп и ми се доспа  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт