Ели да почерпи АВГУСТовската дружинка, Ади става на 1 годинка!

• 35 056
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас/Пз
Хайде на кафенце и прясно фрешче!

Теди, дано малкия бързо да свикне и при тебе всичко да се нареди с новата работа.
Ако старият ти работодател е съгласен да ти прекрати договора, може да стане по взаимно съгласие по чл.325 от КТ и в този случай няма нужда да отработваш предизвестие  Peace Peace

# 661
Привет и от мен понеделнишки!  Hug
Събота и неделя не съм се включвала, но като ми останеше време надничах. Много се радвам пак да прочета Мелфин. Някак си винаги ме зарежда положително.   bouquet При нас съботата и неделята премина в слугинаж. Основно за мене естествено. Наложи се да върша най-омразната ми работа - прибиране на летни и изваждане на зимни дрехи  ooooh! Така да я мразя тая операция, ама няма как, освен ако не искам да изкарам зимата по потник и ленени гащи  hahaha По между другото купувах плочки за терасите, срещнах се с майсторите, писахме домашни и ей такава веселба  #Crazy #2gunfire От петък и Денис лекичко подкашля. Сутрин има по едно, две пипита в носа, но не може да се нарече хрема. Температура няма, което ме навежда на мисълта, че сигурно е от мъглата или пък съм му дала по-студен сок или вода. Основно се обажда сутрин или като е легнал. Заведох го сутринта на ясла, пак с рев, но не са ми звъняли, което надявам се означава, че не кашля и се е успокоил. Кога ще спре с това реване, не знам  newsm78 вече трета седмица ходи  Rolling Eyes и дали въобще ще спре  newsm78
Деърланд искренно се надявам да не се поддаваш на манипулации и да продължиш да си пишеш при нас. Та ти тамън дойде  Shocked
Асе и тук да кажа - изглеждаш страхотно! Радвам се, че си отпочина и зареди батериите за зимата  Wink Мястото изглежда уникалллллно  Mr. Green А за това, че няма по-хубаво място от в къщи съм абсолютно съгласна!  smile3521
Ани уреди се ти душо!  smile3521 и девойката помага, а и Калата върти прахосмукачката - само ще цъкаме и ще ти завиждаме, май!!!  newsm10 Браво на послушните дечица!  smile3501
Теди не се тревожи мила. Така расат всички. Аз си мислех, че като съм с второ и съм подготвена и няма да го изживявам така, но нейсе .....след 3-4 години ще си забравила  Wink
Анастасия аз бих добавила към казаното от Ани и ванички с калиев перманганат. Нас това ни спаси с бубата на Денис като му я отвориха.
Аз днес съм на два рожденни дни, обаче обедни, така че не ме мислете до следобяд, пък после ще видя как ще си събирам децата  Drunk Wine Glass А и забравих да се оплача, Денис сутринта отказа да пие прясно мляко. Блъсна шишето и това е  Crossing Arms Явно само на попара и крем ще го яде  Naughty ooooh!
Приятен деееееен, изчезвам, че прекалих!  newsm39 afwitch, да няма после  newsm66  341uu newsm29

# 662
Добро утро и от мен!

Сутринта заведох Марина на градина, напазарувахме с АЛекс в супермаркета за седмицата и сега го сложих да спи. Явно не е много уморен, защото се чуват едни песни и едно говорене от спалнята. Но и това ме устройва, важното е, че не плаче и аз имам време да отдъхна.

Щастлива мама, ако сте в добри отношения с бъдещия бивш работодател, може да си предкратиш договора без предизвестие по взаимно съгласие. Аз така напуснах работа, когато ми свърши майчинството с Марина и веднага започнах нова.

# 663
Деърланд, като не липсва желание, винаги ще намерят за какво да те обсъждат. На някой хора просто до там им стига.. Хич да не ти дреме!
Да ви кажа направо съм в шок. Преди години си оставях колата незаключена пред блока с дни. Никой не я докосна. Сега за две години-то не бе строшено стъкло с бутилка, то не бяха кражби (миналата седмица включително откраднаха стоповете). За капак се събудихме с две пробити чисто нови гуми. Откъде се довлече тази паплач не знам!
Точица е  добре. Вършее.

# 664
Много съм набързо, ама .... следващия път повече  Hug

Теди, когато ти си подаваш молбата за напускане, няма никакъв проблем да те освободят дори и в майчинство. Аз си я подадох моята молба на 29-ти септ., за освобождаване от 01. октомври. Всичко зависи от работодателя, но той така или иначе не може да те спре щом си решила да напускаш и ще е най-добре и за двама ви да се олеснят нещата. Успех с адаптирането в яслата и с новата работа  Hug Hug Hug

Ани, Калата е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 665
Влизам набързо да се похваля!!! НИЯ ХОДИ!!! Crazy Crazy Crazy Laughing Тази вечер направи първите си самостоятелни крачки. Направо гръдната кост ще ми се спука от пъчене и гордост. Иначе днес взех още един изпит. Благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Лека вечер от нас

# 666
Ани, честити ви ходещи крачета!  newsm68 newsm56 nuts  tiptoe

# 667
Граци, честито за прохождането на Ния!

Днес следобед водих Марина в библиотеката да им четат приказки, Алекс остана с баща си вкъщи, а аз се чудех какво да правя 90 мин. Май съм отвикнала да имам толкова свободно време.  newsm78 Напазарих разни дребни неща, които ми трябваха, разходих се малко и 30 мин просто седях на  една пейка на слънчице.  #Crazy Но после се чувствах много отпочинала и заредена със спокойствие.

# 668
Браво на Ния!Да са и честити ходещите крачета!
Момичета вашите деца пият ли нощем вода?
Петър направо ме побърква,много мрънка нощем и всеки път иска вода да пие,ако не му дам и започва едно дране,направо ужас,изпива по две шишета вода,педиатъра казва,че не трябва да му давам,че не било хубаво да пие нощем,най много по веднъж,че е навик,не,че толкова му се пие,казва,че ако продължавам да ставам да му давам и той ще си пие постоянно,ама като ми е жал да го слушам как се дере,и аз не мога да се наспя и памперси ставам да сменям,аз все на зъби го отдавам,но дали е така,незнам!

# 669
Момичета вашите деца пият ли нощем вода?
Петър направо ме побърква,много мрънка нощем и всеки път иска вода да пие,ако не му дам и започва едно дране,направо ужас,изпива по две шишета вода,педиатъра казва,че не трябва да му давам,че не било хубаво да пие нощем,най много по веднъж,че е навик,не,че толкова му се пие,казва,че ако продължавам да ставам да му давам и той ще си пие постоянно,ама като ми е жал да го слушам как се дере,и аз не мога да се наспя и памперси ставам да сменям,аз все на зъби го отдавам,но дали е така,незнам!
Да не би въздуха в стаята да е много сух...и затова да търси вода ппрез нощта.....?

# 670
Гале, едно време с Ники имах същия проблем с водата. Пиеше по 1,5 - 2 л вода на ден. Но всичко започнах аз, защото като бебе (6-7 мес) той не искаше да легне да спи, а аз му давах вода по малко в шишето, за да легне. После се научи да пие мноооооооооооооого вода - и седнал, и легнал и всякак си, и нощем също. Той спеше нощем от 2-месечен, без да се буди за ядене, но по-късно почна да се буди за вода и за да се изпишка. Стана като омагьосан кръг - вода, пишкане, вода, пишкане и ..... Отучих го рано от шишето с биберона, за да не пие толкова много вода, но той за 1 седмица свикваше и с новия начин за пиене и пак почваше с големите количества. Права е и твоята докторка, че това е навик, както и нощното кърмене. А съвет как да го отучиш - не знам, точно. Аз както писах пробвах да сменявам приборите за пиене от шишето на чаша с накрайник, после обикновено шише със сламка, после без сламка и т.н. Но за негово добро е хубаво да се отучи, защото бъбреците имат нужда от почивка нощем. Успех и стискам палци да се справите бързо и лесно с проблема.  Hug

# 671
Добро утро!  Hug
Хайде на кафето, моля моля  Mr. Green и закуска също да не заслабнем  Wink
Честити ходещи краченца на Ния! Муци сега почва веселбата. Чакам с нетърпение хубавото време да ги събереме двамата млади, а друг е въпроса от тичане по тях дали ще могат сватите да си побъбрят  hahaha Joy

# 672
Добро утро!
Благодаря за кафенцето и закуската!
Да ви кажа тази нощ положението беше по добре,събудил се е само веднъж към 4,но естествено не мина без вода.
Валени и с Ивайла също имах подобен проблем, но в по лек вариант,тя пиеше от чаша с накрайник,един ден и казах,че сме я изгубили и през ноща и предложих ако и се пие да и дам в чаша и така постепенно се отучи от лошият навик,но беше на 2г.
Петър не иска с чаша с накрайник,още си пие с Авентското шише с биберон,голям глезльо е.А до въздуха в стаята мисля,че е нормален!
При нас грее страхотно слънце и след малко отиваме на разходка,хубав ден на всички!

# 673
  • София
Здравейте и от мен!

Граци, честити ходещи крачета на Ния,безаварийно ходене и пожелавам LaughingА на теб браво за изпита и успех на другите Wink

СМГ, завидях на свободното време,което си изкарала на слънчице,благородно разбира се.Наслаждавай се на тези моменти и не му мисли много Peace

Мама Галка, за водата не мога да помогна.Аз пък предлагам нощем вода,само и само да не давам да суче,ама той пък неще.Иска си цицито и това е Whistling

Дони,страхотно кафе и закуска.Благодаря Heart EyesАз моето ева преди малко успях да го изпия Rolling Eyes

Отчет от днешната консултация- на 1 год и 2 месеца Боби тежи 9600, височината неможахме да я определим,защото изпадна в истерия от докторката CrazyСложихме ваксината за шарките и паротита и сега чакаме реакции.Дано да няма,разбира се Praynig Praynig

Айде ставам да обядвам Simple Smile

# 674
  • Бургас/Пз
Честито прохождане на Ния! Граци чакаме отзиви от Прощъпулника! Успех на всички изпити, но като гледам как е тръгнало, май няма да има такъв , който да ти се опре!  Peace Hug

Днес е един забравен летен ден в Бургас, ето малък поздрав от мен!

Общи условия

Активация на акаунт