Анатомията на Грей - 8

• 59 529
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Мечо Пух,Хан въобще не е била в сериите,когато Изи беше с Дени.Ако става въпрос за Дени,където тя му беше дръпнала кабела и дето голямата любов пак беше там...нали за този Дени говорим?
Тогава кардио си беше Бърк,май.

Изи открадна сърцето от пациент на Хан- двамата с Бърк стояха в една операционна в Мърси Уест и спореха чий пациент е по-зле и се нуждае повече от сърцето. Накрая Бърк отиде обратно в Сиатъл Грейс за да провери състоянието на Дени лично(Изи вече беше решила да го постави в критично положение като му среже кабела). Бърк го простреляха пред болницата и всъщност Хан дойде да постави сърцето на Дени(което по принцип беше предвидено за неин пациент). След това, когато вече Хан беше кардио в Сиатъл Грейс, постъпи въпросният неин пациент, а тя пък без да иска разбра какво е направила Изи преди време и искаше да каже на агенцията по трансплантации. Кали я разубеди, и Хан си тръгна.

# 661
Изи открадна сърцето от пациент на Хан- двамата с Бърк стояха в една операционна в Мърси Уест и спореха чий пациент е по-зле и се нуждае повече от сърцето. Накрая Бърк отиде обратно в Сиатъл Грейс за да провери състоянието на Дени лично(Изи вече беше решила да го постави в критично положение като му среже кабела). Бърк го простреляха пред болницата и всъщност Хан дойде да постави сърцето на Дени(което по принцип беше предвидено за неин пациент). След това, когато вече Хан беше кардио в Сиатъл Грейс, постъпи въпросният неин пациент, а тя пък без да иска разбра какво е направила Изи преди време и искаше да каже на агенцията по трансплантации. Кали я разубеди, и Хан си тръгна.
Точно така стана. А за докторката-аутистка, мисля че сама се отказа, Кристина в началото не я харесваше, но след това правиха някаква операция заедно и започна да я харесва, не беше нейна вината до колкото си спомням ;}
А за 11 епизод, не разбирам Марк какво очаква от Лекси, тя е на 24 (не помня точната възраст) и да става баба.. и аз бих се шокирала от предложението му, но се надявам двамата да се съберат. Сюжетът с тях ми беше най-интересен в епизода, другото не ме впечатли  много, все общи неща, но си беше хубава серийката.

# 662
  • Разпиляна във въображението
Аутистката не беше ли акрисата, която играе "Президента" в Бойна здезда галактика. Тя май беше за много малко време, в промеждутъка докато се намери постоянен лекар и не беше от болницата.

# 663
Мисля, че имаше тенденции за оставане, защото в края на една от сериите каза на Шефа " Накарайте борда си да ми направи по-добра оферта"( това беше условието да остане). И след това я имаше в няколко серии, което предполагаше, че са й удовлетворили искането.....Както и да е, не е толкова важно в крайна сметка. Simple Smile

# 664
  • Пловдив
Мечо,права си! PeaceВярно,че беше така. ooooh!

# 665
Много забавен и трогателен момент беше когато Бейли и Кристина я гушкаха  Wink Peace

# 666
http://www.youtube.com/watch?v=nmvz_GrKr1I&feature=related

А това защо са го озаглавили промо на сезон 7 не знам? newsm78

# 667
Да не би да започва 7ми сезон веднага след 6ти, нещо такова стана с Кръцни/Срежи, даваха 10 епизода от 6ти сезон и след това веднага започнаха 7ми сезон, вече има 3 епизода.. Thinking

# 668
Не знам, но сцените, които дават в това промо са от предишни сезони( 5ти и 6ти).

# 669
Дам, забелязах, да не е нещо любителско.. нз  Peace

# 670
# 671
Благодаря за линкчето!
Вече свалям Mr. Green

# 672
  • Plovdiv
И аз благодаря. Laughing

Много забавен и трогателен момент беше когато Бейли и Кристина я гушкаха  Wink Peace
Така беше, много сладки. Simple Smile

# 673
Супеееер, вече тегля. Ще си изпратя мъжете и ще седна да го гледам на спокойствие.

# 674
Хубава серия. Яд ме е за Изи и Алекс. Марк много ме издразни, егати двойния стандарт- ок е, че е спал с Адисън, но не е ок, че Лекси е спала  с Алекс, егати Crossing Arms. И Мередит нещо ми беше странна в тоя епизод, не й отива да е толкова амбициозна и кон с капаци относно ситуацията на шефа. Оуен ме изкефи, че не се нацупи на Кристина, ами иска да се бори за нея.

Общи условия

Активация на акаунт