Анатомията на Грей - 8

• 59 536
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Още нещо се сетих да питам. Кога точно успяха да разкарат докторката, дето беше сърдечен хирург и беше аутистка? Thinking  В една серия се появи, оперира, каза, че болницата не й харесва, после обаче се върна и остана, ама така и не разбрах кога я махнаха.

# 646
Кристина е едно човече,което ми всява само съжаление и ме вбесява-как може човек да пада до толкова,че да няма чувства,само и само заради професията. Мъчно ми е за Оуен-как направи всичко за нея, а тя....Не знам дали ще има Марк и Лекси пак,защото както виждате в следващата серия Алекс ще си признае на Изи, че е спал с някого,нищо чудно да се разбере и с кого,въпреки,че на промото Меридит им каза да си мълчат и да не казват...Максимум Шонда ще го направи дълго и мъчително като при Дерек и Мер-ще има да въздишаме и да се надяваме да се съберат двамата,пък дано доживеем. Ама и тая Лекси ме вбеси-напускаш приятеля си,дето толкова го обичаш,напиваш се до припадък и хоп-в кревата с Алекс...

# 647
Може и да се наредят нещата- все пак Марк пък спа с Адисън и то няколко пъти, така, че с Лекси са квит. Може да се разберат  Thinking

# 648
  • в сърцето на един мъж...
Стихия, ако помня правилно все пак Алекс и Лекси бяха гаджета преди това, така че е нормално и в реда на нещата да спят заедно, както беше с Адисън и Слоун.
А за кардио-лекарката - май Кристина каза на шефа, че й трябва някой, който да е добър, че с тази лекарка не стават нещата и тогава Оуен се намеси newsm78
Оф, май ще гледам пак сезоните Mr. Green

# 649
  • Plovdiv
Още нещо се сетих да питам. Кога точно успяха да разкарат докторката, дето беше сърдечен хирург и беше аутистка? Thinking  В една серия се появи, оперира, каза, че болницата не й харесва, после обаче се върна и остана, ама така и не разбрах кога я махнаха.
Мечо, мисля, че Кристина имаше пръст в цялата работа. Нещо не беше доволна, както казва  Geia. Simple Smile Ако някой си спомня добре, да каже.

# 650
  • Варна
Бейли и Кристина откраднаха едно сърце за трансплатация, което беше за пациент на кардио докторката /забравих и името Simple Smile/ .  Шефа не знаеше, че те са отмъкнали сърцето, докторката разбра и искаше да съди болницата ... в крайна сметка избра да се махне, защото не можела да работи с такива колеги. Мисля, че сърцето беше за Дани (на Изи )
Кардио докторката май се казваше Хан ....

# 651
 aneli_s -за Хан знам, напусна заради сърцето, което Изи  открадна за Дени. Аз питах за следващата лекарка, една по-възрастна, която страдаше от аутизъм.

# 652
  • Варна
aneli_s -за Хан знам, напусна заради сърцето, което Изи  открадна за Дени. Аз питах за следващата лекарка, една по-възрастна, която страдаше от аутизъм.

ауу моя грешка  Crazy, съжалявам.
за другата, тя толкова за кратко беше, че не се сетих  Grinning ... мисля, че се пенсионира ...беше от така наречените динозаври в хирургията .. осъзнаха, че не може вече да оперира ... това е, което е останало при мен, като спомени  Grinning ...   

# 653
Аз пък си мисля, че тя си тръгна сама, но не мога да си спомня точно защо.

# 654
"Динозавърката" беше Фей Дънауей, тя беше общ хирург май.

# 655
  • в сърцето на един мъж...
Фей беше общ хирург и се оказа, че допусна някаква грешка и я накараха да се откаже. А за аутистката и аз не се сещам Confused

# 656
  • София
На мен ми се върти в главата, че напускането на кардио-лекарката беше заради пари. Искаше по-голяма заплата ли. newsm78 Обаче не съм сигурна.  Hug

# 657
  • Пловдив
Помня я тази аутистката идеално.И серията май си я спомням,но не помня защо не я дадоха повече..... newsm78
Тя,ако не бъркам,беше заместник на някой тогава,не помня да са я назначавали изобщо....по-скоро не.
Мечо Пух,Хан въобще не е била в сериите,когато Изи беше с Дени.Ако става въпрос за Дени,където тя му беше дръпнала кабела и дето голямата любов пак беше там...нали за този Дени говорим?
Тогава кардио си беше Бърк,май.

# 658
# 659
Връзката Хан-Изи-Дени не беше ли сърцето, което Дени получи благодарение на Изи? Всъщност е било за пациент на Хан, който е бил преди Дени в листа за трансплантации.

Общи условия

Активация на акаунт