Анатомията на Грей - 8

• 59 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Според мен не приключва връзката на Слоун с Лекси. И не мисля, че щерката ще остане при него да си гледа детето.  Някак в една серия плейбойския му имидж беше сринат с тия дядови истории, а в Практиката, напротив представи се подобаващо.  Mr. Green

# 631
В Практиката щерката почна да реве за майка си и да обмисля осиновяване, така, че мисля нещата ще се наредят в полза на Лекси.

# 632
Да, освен това, когато Адисън поиска да остане при нея и да каже, че не обича Лекси, той й каза "Съжалявам".

(Доколкото разбрах с моя английски де.)

# 633
  • в сърцето на един мъж...
Според мен, Слоун ще влезе в правия път, а бебето ще го дадат за осиновяване - поне такова нещо се прокрадна в Практиката Thinking

# 634
Хм, сядам аз със затаен дъх най-накрая да я гледам тая нова серия на Анатомията на Грей, като гледам даже да не мигам много, много, че току-виж съм изтървала Марк Слоун по дибидюс.........и О! Ужас! Наистина го нямаше. Брех да му се не види-викам си да не би мойта серия нещо да не е както трябва или съм го сънувала това промо  Thinking, а сега от тук разбирам, че май въпросната сцена ще да е в Практиката-така ли е? И ако е така-кой епизод се води за Практиката, че......с моя късмет и неразбираемост ще взема да изтегля някой грешен и има пак да се чудя..... Rolling Eyes
 А иначе Кристина направо ме уби с това Take it!!!  Mr. Green

# 635

Ето го епизода на Практиката.

Take him!  Wink

# 636
  • Plovdiv
Хм, сядам аз със затаен дъх най-накрая да я гледам тая нова серия на Анатомията на Грей, като гледам даже да не мигам много, много, че току-виж съм изтървала Марк Слоун по дибидюс.........и О! Ужас! Наистина го нямаше. Брех да му се не види-викам си да не би мойта серия нещо да не е както трябва или съм го сънувала това промо  Thinking

Joy Разсмя ме. Не съм гледала промото, но гледах серията - дибидюс - друг път. Laughing Само в мечтите ни. Joy Боксерки+диван и това е. Laughing

Репликата на Кристина я осъзнах сигурно минута след, като я изстреля. Mr. Green Тя, въобще осъзнаваше ли какво говори?!? newsm78

# 637
Ще се разбере в следващия епизод Laughing

# 638
А дали има някаква възможност Марк да запази бебето и да си го гледат с Лекси  Mr. Green Mr. Green

# 639
Хм, сядам аз със затаен дъх най-накрая да я гледам тая нова серия на Анатомията на Грей, като гледам даже да не мигам много, много, че току-виж съм изтървала Марк Слоун по дибидюс.........и О! Ужас! Наистина го нямаше. Брех да му се не види-викам си да не би мойта серия нещо да не е както трябва или съм го сънувала това промо  Thinking

Joy Разсмя ме. Не съм гледала промото, но гледах серията - дибидюс - друг път. Laughing Само в мечтите ни. Joy Боксерки+диван и това е. Laughing

Май всички заради Марк бяхме ннажежили страстите....
Шонда и сценаристите ако знаят само колко малко ни е нужно, за да тръпнем в очакване на всяка това серия....  Wink hahaha

# 640
Според мен, Слоун ще влезе в правия път, а бебето ще го дадат за осиновяване - поне такова нещо се прокрадна в Практиката Thinking

Кой точно е правия път?  Mr. Green

# 641
  • в сърцето на един мъж...

Кой точно е правия път?  Mr. Green
Е как бе - да се върне при Лекси, да стане пак сериозен мъж. А не плейбоя Слоун Mr. Green

Мдаа, направо ме уби Практиката - дават Слоун се съблича, стигаме до сваляне на боксерките и бам... камерата се мести на ъгъла на възглавницата Twisted Evil Направооо ми идеше да изям монитора Crossing Arms

Между другото ми стана супер гадно за Адисън - тя явно очакваше Слоун да се върне при нея Confused
А Кристина беше един път - Take him! Mr. Green Горкия Оуен Thinking

# 642

Take him!  Wink
Пардон, моя грешка  Peace.
 Аз изгледах набързо серията, тъй де, превъртях до "момента"  Rolling Eyes и ....съм разочарована. Но пък чакам с нетърпение другия месец да излезе Valentine's Day, белким се види нещо по-така , и така става

# 643
Не намирам субтитри,помагайте(за 11 епизод)  bouquet

# 644
Ето субтитри за 11 епизод. Още не съм ги пробвала, намерих ги в коментарите на замундата.
http://tranz.it/load.php?id=4L3W77xIocFayaEe464116

Пробвай с тези.

Общи условия

Активация на акаунт