Анатомията на Грей - 8

• 59 527
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Мечо Пух, какво за Изи и Алекс?
Иначе 10х за бялото.

# 676
Бяло:Изи дойде, направи си скенер, видя се, че всичко е наред. Беше много оптимистично настроена, че ще си намери работа и ще успее да си върне Алекс. В съблекалнята тя му даде да види снимките от скенера, той много се зарадва. Прегърнаха се и той каза, че е много щастлив, че тя е добре, благодарение на нея е разбрал, че е добър човек, въпреки, че не е вярвал. Каза й, че я обича толкова много, че почти я мрази. И трябва да бъде с някой, който остава при него, а не който си тръгва. Каза й да бъде щастлива и да не се връща повече.

Последна редакция: пт, 22 яну 2010, 10:31 от Мечо Пух

# 677
  • До морето
Бяло:Изи вече е почти излекувана и когато показа резултатите на Алекс, той и каза, че е щастлив, че се излекувала, че е щастлив, че и е оимигнал, че са се справили заедно, но че това му е помогнало да осъзнае, че е добър човек и не залужава такова отношение като нейното, а нещо по-добро.И естествено Изи пак реши, че заминава, защото не можела да стои покрай Алекс

# 678
# 679
  • в сърцето на един мъж...
Е, крайно време й е да реши иска ли да се снима в тоя сериал или не Crossing Arms
Мечо, слагай по едно ББ отпред Mr. Green

# 680
ББ ли? Да се знае, че нещо е писано ли? newsm78

# 681
Да, защото аз на предния ти пост, ако не беше емотиконката нямаше да обърна внимание изобщо Embarassed

# 682
Ааа, добре, ще се редактирам веднага  Grinning

# 683
И аз мерси за бялото  Party
Ама не разбрах само Марк и Лекси окончателно ли се разделиха след скандала или не стана ясно?

# 684
Ама не разбрах само Марк и Лекси окончателно ли се разделиха след скандала или не стана ясно?
За сега - да:(

# 685
Ее, какъв тъжен епизод, сигурно ще се скъсам от рев като го гледам  newsm45 newsm45

# 686
Изгледах и двата епизода, много тъжно и в двата сериала, в това зимно време имах нужда малко от нещо по-свежо, ама нищо, пак ми хареса.

# 687
Не само е тъжно,но и много ме подтисна-не ми хареса на къде отиват характерите на всички-Изи пак си тръгна, Мер и Дер не ми хареса какви користни са станали-особено Дерек-а какви приятели бяха с шефа....Лекси е голяма шматка и горката,май така ще си остане-как можа да каже на Марк... ooooh! #Crazy...с тези двамата ако не се свърши, ще ни изкарат душичката с памуче,ако ги съберат някак. Единствено ми хареса развръзката с Оуен и Кристина,ама на тая и трябва някой да я отрезви-мисли се за Господ.

# 688
Дерек определено е загрижен за Шефа не само заради ръководното място, а и като приятел. Мен Мередит ме издразни повече с държанието си, прекалено амбициозно и нелогично( очевАдно е, че шефа има проблем, но тя просто си зарива главата в пясъка и се надява да отмине). А пък за реакцията на Марк просто нямам думи ooooh!

# 689
За Шефа и Дерек - ако искаше поста му, той нямаше да му даде време да се подготви, когато се сливаха и щеше да приеме мястото без да чака. Поне аз така си мисля, а той ги мотаеше до последно, за да може Шефа да се справи с проблемите и да си запази мястото. А в крайна сметка Шефа уволни хората с мейли Sad

Общи условия

Активация на акаунт