Гоблени 64

• 87 945
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Габрово
Някой искаше да види как изглеждат гоблените от обратната страна:

Аз бях.
И след като видях - срам ме е  Blush Blush Laughing

# 526
  • пак там
Добра алтернатива е "Български гоблен"
http://goblen-bg.com/

Амиии... това, което видях като пейзажи, не ме впечатли особено...

Някой искаше да види как изглеждат гоблените от обратната страна:

Аз бях.
И след като видях - срам ме е  Blush Blush Laughing

Я дай насам една курабийка и не се коси!

# 527
Курабийкова ми се коси, не  ми се снима не ми се качва , че да ти покажа какви са моите гоблени отзад ,       #Crazy   но за сметка на това са прекрасни отпред и в рамката виснали от стената няма как да ги показвам на хората отзад де  Wink

# 528
  • Плевен
Момичета -отпред- отзад, все красиви неща показвате   bouquet
Рися -  Grinning кажи какъв пейзаж търсиш  Thinking на каква тематика и имаш ли претенции за дизайнер  newsm78Схема ли търсиш или да си купиш готова комплектовка  Rolling Eyes
И токато се чудиш погледни тука  PeaceС повечко търпение можеш да си откриеш нещо което на тебе ти харесва  Grinning

http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=515&PN=2
и тука

http://vishivalochka.at.ua/load/12-4-2

Ако нещо си харесаш и не можеш да си го свалиш кажи  ! Wink

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 19:01 от pepen

# 529
Рися, много хубав гоблен! (макар към фирмата да нямам слабост, признавам че дизайна ми харесва). Аз лично от много време търся някой хубав Пловдив и... съм склонна да избера този. С какви конци е? Схемата?
Иначе "Български гоблен" може и да има попадения, но се чудя защо няма една читава снимка на ушити по техните дизайни гоблени. Трявна напр. изглежда много хубава.
Иначе аз мога да ти предложа този Мелник (дизайнер Наталия Морозова), в ПМ е схемата:

# 530
  • Габрово
Вие ме направихте на момичето с курабийките .. Сега няма да ви дам курабийки, яжте мъфини  Crazy Grinning

# 531
  • пак там
Рися -  Grinning кажи какъв пейзаж търсиш 

Красив  Mr. Green Всъщност търся основно български пейзажи, без значение дали комплектовка или само схема с ключ. Важното е да ми хване окото.

А за сайтовете благодаря - свалих си доста неща.  Peace

Рися, много хубав гоблен! (макар към фирмата да нямам слабост, признавам че дизайна ми харесва). Аз лично от много време търся някой хубав Пловдив и... съм склонна да избера този. С какви конци е? Схемата?
Иначе "Български гоблен" може и да има попадения, но се чудя защо няма една читава снимка на ушити по техните дизайни гоблени. Трявна напр. изглежда много хубава.
Иначе аз мога да ти предложа този Мелник (дизайнер Наталия Морозова), в ПМ е схемата:

Идея си нямам. Според мен конците са Ариадна, защото не можах да намеря на едното кафяво точното дмц. Което, разбира се, може да значи и че съм бляла като съм сравнявала  Mr. Green Иначе го взех комплектован, поръчах си го от сайта на Милена. И съм доволна, хареса ми как изглежда, не се различава от картината, конците ми стигнаха всичките (някои на кантар, по една нишка, но ми стигнаха, факт), схемата ... ох, да се назлъндисам само да си оправя скенера, и ще я пусна, ама кога ще стане.... иначе може да я снимам и пусна, обаче едва ли ще е с нормално качество.

# 532
  • Бургас
zhanka  баварския замък е не-ве-ро-я-тен! newsm10 Поздравления!
Рися  и ти си се справила добре Heart Eyes

# 533
Рися, благодаря! Щом го има като готова комплектовка, може би няма смисъл от сканиране. Обаче не го виждам:
http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/index.php/cPath/2_22

# 534
  • пак там
Ох да, това беше смешката, че всъщност аз си поръчах този, който е на сайта, а дойде този  Mr. Green Обаче ми хареса, та не протестирах. То и другия ми харесва, обаче не зная дали няма пак стария да ми пратят  Mr. Green

# 535
Лилия много ти благодаряjavascript:void(0);

# 536
  • Плевен
Рися - Eто още една Трявна -  Wink

има и други ,но трябва да ги търся че галерито ми бастиса всичко Whistling.Ако не бързаш Wink може ли утре,пък може и някой да ти ги предложи  Laughing/Стария Пловдив,Рилския манастир,Несебър-може и други да изникнат/
Лека нощ за сега!

# 537
  • пак там
Може! И утре, и след седмица - когато имаш възможност. Аз и без това имам едни пандички за подарък да дошивам... А тази втората Трявна не е ли пак на Милена?

# 538
  • в зоната на здрача
Рися , тук  има някои български неща ,може и да си избереш нещо..

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 08:42 от ketri

# 539
  • София
Без да казва някой, че само се заяждам, но се бяхме разбрали да даваме дирекни линкове, или от места от където всеки може да тегли. На въпросното "ТУК" - дори не се виждат картинките и линковете без регистрация - какъв е смисъла за хора, които не искат да си правят още една поредна регистрация и да се логват на 100 места? - Въпроса е риторичен - даже и не очаквам логичен отговор - то е ясно че има хора които пишат тук - САМО за да си рекламират новия форум  Stop
Хайде да поднеса поне по едно кафе - силно и черно, че имам нужда поне аз след почивните дни Whistling
Поших си делфинчетата - но не см снимала - ако не забравя - ще снимам довечера и ще покажа етапче Simple Smile Иначе понеже бях тръгнала а път само с комплектовката и 1 игла и естествено тя се счупи  hahaha само че последния ден и то така и така нямаше да шия повече.
Хайде спорна седмица   bouquet

Последна редакция: ср, 23 сеп 2009, 10:08 от Ivanichka

Общи условия

Активация на акаунт