Гоблени 64

• 87 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • Габрово
missing, разглеждах ти голямата снимка и забелязах, че на гърба на момичето все едно има вертикални редове и хоризонтални редове. На живо така ли е, да не би да има някаква разлика в начина, по който ги шиеш? Или може би е ефект от снимката? Дано не се засегнеш от въпроса ми.
Ако говориш за това, за което си мисля - цветовете нещо не са добре  Tired Нещо неестествено ми стои.. Но ще видим какво ще стане като го поприключа тоя гръб, може да започне да ми изглежда естествено  Laughing

edit: Но май не говориш за това  Laughing Навярно изглежда така, защото не шия в някакъв ред, а малко както ми дойде. На мен не ми прави впечатление, но може да го има тоя момент с редовете ..  Rolling Eyes

# 481
Skorpion,  не смятам, че картинката е скрийн на гоблена.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 14:02 от didkin

# 482
ха, привет мацки
радвам да ви видя  Hug с някои се видяхме на живо в бг, с други телефонирахме. много от вас ми изпратиха подаръци, както и на децата ми Heart Eyes за което ви благодаря сърдечно  Hug
аз още си се моткам по буда, нормално след дългият престой в бг

# 483
# 484
  • София
ето какво довърших днес
ма май нищо не стана, така че ето https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 485
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
missing, разглеждах ти голямата снимка и забелязах, че на гърба на момичето все едно има вертикални редове и хоризонтални редове. На живо така ли е, да не би да има някаква разлика в начина, по който ги шиеш? Или може би е ефект от снимката? Дано не се засегнеш от въпроса ми.
...edit: Но май не говориш за това  Laughing ...

пусто любопитство  Blush и аз се загледах  Hug тези китайки са ми слабост от година две
 Blush

и на мен ми се стори, че наклона на бодовете не е навсякъде еднакъв  Thinking може и от снимката да е, но ако не е после ще изглежда грапав  Confused

Wink и аз ще си взема курабийка и ще чакам да разбера  Heart Eyes Hug Heart Eyes

джиджииии - добре си се завърнала  Heart Eyes

# 486
  • Габрово
Е какво да се направи - първи гоблен, беше ясно, че ще оакам нещо  Laughing

# 487
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Е какво да се направи - първи гоблен, беше ясно, че ще оакам нещо  Laughing

Laughing Гле'й с'я.  Hug На всеки се е случвало, а и не е като да нямаш варианти:
1)  можеш да го разшиеш и да го направиш наново (аз не обичам да разшивам   Tired )
2) да го ушиеш правилно върху това, но със сигурност ще стане по-плътно и може пак да изглежда грапаво  ooooh!
3) можеш да си го оставиш така (видях, че е само на гърба и не е много) и ще си имаш най-истински, уникален гоблен Peace

ако твойто зайче премигваше щеше да е съвсем като синчето, когато свърши някоя беля  Mr. Green

# 488
  • Габрово
Да седи така. Като поушия още може би няма да се набива много на очи.. Ще видим Simple Smile И аз мразя да разшивам  Grinning Пък и като приключа гоблена най-вероятно ще го прибера в някой шкаф, така че голяма работа, че е грапав  Grinning
Но мерси за идеите   bouquet

# 489
  • край Дунав
хич не пипай гоблена!  Mr. Green Това щом е първия висни го на стената като обеца и да не ти пука! И аз имам един такъв, даже сигурно е бил 5 или 6-ти подред/ да кажеш -пръв-хайде! И така си рамкирах и първия-що бодове липсват... ooooh!, ама пък кеф- минавам покрай него като, че ли го няма, а на народа го показвам набързо като "пръв" и "дребос"...Е, сега вече мноооого се ослушвам за грешки, но рутината си казва думата!  Peace

# 490
Хе хе, и аз на първият съм направила малко грешки, но вместо да разшивам както казва гуди минах с другият цвят, но не се получи сполучливо и не съм го рамкирала. Мисля си някой ден да го разшия там и да го оправя, че така ме дразни много.
Аз напредвам славно със сватбения вече имам на лице два пръста  Mr. Green
Хай де лек ден на всички аз отивам да боцкам

# 491
Зайчето с курабийките , ший си гобленчето не разшивай за първи е супер като се има в предвид че е доста шареничак и хваща око грешките ти няма да се виждат .Аз в момента довършвам един подарък от мъжо за годишнината от сватбата и мога да кажа че той  ми е с най много свободни съчинения и на всичкото това пак си прилича на снимката да не повярваш.                                                  Даниелче може ли да ми покажеш гоблена който шиеш с розите това което трябва да стане .

# 492
Ето това трябва да стане

Аз искам да ви попитам,според вас на ръцете с кой конец се прави контура  newsm78 с 3371 ли

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 19:21 от daniela_ch

# 493
Даниела,според мен всичко,което не е указано категорично, се шие с 3371.

Eminav, този сладур дали ще черпи по една текила  Whistling

# 494
Eminav   smile3501  сладур малък Laughing

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 20:43 от didkin

Общи условия

Активация на акаунт