Гоблени 64

• 88 057
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
не се стърпявам и аз да поздравя майсторките, показали такива приказни неща...
Yolinka , поздравления, наистина гобленът е като истински...първо отворих цялата картинка и си помислих, че показваш снимка на гоблена, а не самият гоблен - много добре ушит е
Поздравления и за 3ори   и за  Kordelia - този първият гоблен го виждам за пръв път, красив е

# 646
Йолинка, Зори, много са красиви. Аз предполагам че тези мечета ще ги шия поне две години.

# 647
  • Атлантис, Галактика Пегас
не се стърпявам и аз да поздравя майсторките, показали такива приказни неща...
Yolinka , поздравления, наистина гобленът е като истински...първо отворих цялата картинка и си помислих, че показваш снимка на гоблена, а не самият гоблен - много добре ушит е
Поздравления и за 3ори  и за  Kordelia - този първият гоблен го виждам за пръв път, красив е
Благодаря, с този Единорог се озорих, със схемата му де. Ших го то списание Галерия Бродерия. Беше на 4 страници и за съжаление се разминава. После май имено в една от теми тук, открих истинска схема. Свалих я на компа. И смятам отново да го ушия вече за мен. Но не съм сигурна в коя тема го открих, беше преди време от тогава ви чета от време на време и все не събирах смелост да се впиша.  Hug
Показани тук красоти са феноменални направо. Yolinka, просто нямам думи.  Crazy

# 648
yolinka  -уникални са! завиждам ти за търпението!
зори -нямам думи! кога успяваш?
 smile3501

# 649
Като ви гледам работите и се чувствам като абсолютен аматьор....Страхотни мечоци...аз, ако ги захвана сега след 4-5 години , когато евентуално ще ги завърша, синът ми ще е на 6 и ще иска я батман, я някой др грозник....
Момичета, сестра ми си хареса ето това . Дали можем да намерим схемата???

# 650
Зори , кога успяваш бе човек , много е хубаво .
А за френските възли , дали всички са на местата на които трябва да бъдат Mr. Green

Хубавата новина е, че нямат точно указани места, шият се базразборно по усмотрение на шиещия. Указанието изисква само цвета и броя на нишките  Mr. Green.

# 651
И аз съм възхитена от мечоците, зимата и еднорога (Корделия, и другите ти гоблени са хубави, но този еднорог не го бях виждала преди). Йолинка, много предизвикателен гоблен и майсторско изпълнение - много ме впечатлиха дребните детайлчета, например златистата нишка в панделката. Зори, ти си отдавна призната майсторка, това е поредното ти възхитително произведение.

# 652
  • София
Възхитена съм от последните странички! Много красоти, много нещо!
Йолинка, невероятни са мечовците!
Зори, мале, откъде нерви за толкова "снежинки"? Страхотен "изящен век".
Един еднорог невероятен също видях, чудесен е, абе...
Дано не съм изпуснала някой, но от толкова красота ми се премрежиха очите Simple Smile
Още се туткам с моя гоблен, ще снимам след малко и ще кача етап, искам  само да кажа, че всичкия контур, който е ушит, е направен за няколко часа, не ми писна изобщо, даже искам още Mr. Green Та който има контур за шиене - да дава насам! Crazy
Обещания етап:
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/etapi/IMG_6745.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/etapi/IMG_6746.jpg

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 16:28 от Малко Сладко Коте

# 653
  • София
Yolinka,мечетата са трепач Wink.Направо приказни  bouquet
Зори,зимата както и останалите неща ,които шиеш са крааааааааасота smile3525,а и това чорапче е фантастично.
Аз мъча едни жирафчета от осмомартенската игра,само ги разнасям,но им се вижда краят и скоро ще показвам Simple Smile

# 654
Благодаря, с този Единорог се озорих......и смятам отново да го ушия вече за мен.

аз пък незнам защо, но като ушия нещо веднъж и после нямам желание да го шия повторно....незнам вие как сте

# 655
Благодаря, с този Единорог се озорих......и смятам отново да го ушия вече за мен.

аз пък незнам защо, но като ушия нещо веднъж и после нямам желание да го шия повторно....незнам вие как сте
за първи път имам желание отново да го ушия. Влюбих се в него.  Peace Embarassed А понеже като го започнах бях го нарекла за приятелката ми, така че честно го подарих. И си го запланувах като за шиене за мен.  Crazy

# 656
искам  само да кажа, че всичкия контур, който е ушит, е направен за няколко часа, не ми писна изобщо, даже искам още Mr. Green Та който има контур за шиене - да дава насам! Crazy
Предстои ми контур. Мразя го. Имам те впредвид  Laughing
Браво за красотите, които видях

# 657
  • София
Kordelia, би ли споделила схемата на еднорога, ако ти е подръка? Много е красив наистина.

# 658
  • пак там
Възхитена съм от последните странички! Много красоти, много нещо!
Йолинка, невероятни са мечовците!
Зори, мале, откъде нерви за толкова "снежинки"? Страхотен "изящен век".
Един еднорог невероятен също видях, чудесен е, абе...
Дано не съм изпуснала някой, но от толкова красота ми се премрежиха очите Simple Smile
Още се туткам с моя гоблен, ще снимам след малко и ще кача етап, искам  само да кажа, че всичкия контур, който е ушит, е направен за няколко часа, не ми писна изобщо, даже искам още Mr. Green Та който има контур за шиене - да дава насам! Crazy
Обещания етап:
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/etapi/IMG_6745.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/etapi/IMG_6746.jpg

Аз контури обичам да шия, ама тоз сняг... въобще белите разцветки са ми мъкааааа... Много е красиво!

# 659
Kordelia, би ли споделила схемата на еднорога, ако ти е подръка? Много е красив наистина.
тази от списанието ли? или другата. Тази от списанието трябва да я сканирам. А другата утре ще я кача на радикал и ще я сложа тук.  Peace Само че тя е без ключ.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт