МAРТенче-диваче за купони плаче!

• 11 340
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Привет,мами дано е сте ме забравили.Имаше проблеми с нета и нямаше как да пиша.Доста има да чета но дано да успея.Дано всички да сте добре и малките слънца.Ние сме добре Радостина ме изумява с всеки изминал ден с нещо ново.Много я сърбят венците и са се надули и скоро сигурно ще има зъбче.Сега на 19 прави полувин годинка и тогава ще и правим кръщане.Дали е рано да я слагам в проходилка или да изчакам да стане на 7 месеца. newsm78 С тези майки който се събираме всяка различно казва.То зависи и от детето.Една приятелка има бънджи гащи много са готини и пробвах и моята а тянапаво пощуря много и харесаха и ще и взимам такива.За сега  Hug на всички и да нацелувате сладурчетата си от мен лек ден на всички  love001

# 121
Тони, вие добре си похапвате вече  Grinning

Аз сега да питам нещо за захранването, ама да не стане пак някой бой  Laughing Аз си мислех, че захранването става постепенно във всеки един случай. А, като гледам тези бебчовци, които се захраниха по-късно от нас, или ни настигнаха за има-няма две седмици, или дори вече са по-напред от нас  newsm78 Нещо бързичко ми се вижда така  Rolling Eyes Аз тепърва започвам да въвеждам месото, при положение, че два месеца преди това съм въвеждала само зеленчуци, и един месец плодове и каша. Сурови плодове още не съм дала, както и жълтък  Rolling Eyes
Просто ми е чудно защо е така  newsm78

Само да кажа, че стриктно спазвам препоръките на педиатърката ни. Тя каза 1 месец след зеленчуците да дам месо във следния ред: заешко - 5 дни, пуешко - 5 дни, телешко - 5 дни и пилешко 5 дни. По същото време следобед може кисел, или плодово пюре. Аз защото нещо не съм фенка на кисела вчера за първи път дадох плодово пюре, а днес месото ни е за сефте. Така че, понеже ми е за първи път си спазвам указанията на педи. Захранихме се на 3 август и на 3 септември давам следващата храна. Peace Ако ти се струва бързо да ти дам телефона на педи да го обсъдите. Joy Wink Шегувам се сега, да не се обидиш. Hug

# 122
  • Варна
Здравейте, милички  Hug Още веднъж благодаря на всички ви за честитките и пожеланията  Hug Вчера вечерта много добре си изкарахме  Heart Eyes

Гале, радвам се че сте по-добре  Hug
Гери Муур, дано скоро не се разболява пак малката бонбонка  Hug
Слънце, стискал палци за добри резултати  Praynig
КаЯна, стискам палци да успеете да направите снимките и всичко да мине по мед и масло  Praynig
Тони, ние сме така от месец вече, затова и не спим през нощта, тя плаче на всеки 30 мин максимум час, плаче на сън със сълзи, хленчи, пъшка и т.н. И на мен ми се е случвало да я будя за да се успокои, защото плаче все по силно а не се събужда и като я събудя ме вижда, усмихва се и заспива пак. И според мен е от емоциите натрупани през деня, те се смеят и са весели, но не знаем и какво точно ги е впечатлило и какво сънуват през нощта. И аз се надявам да е период, макар че нашия се проточи и вече едва издържам без сън, но се надявам да отмине. Не се шашкай и кажи какво е казала педи после  Hug  
Алекс -мама, тия кви хора са бе, егати  #2gunfire А и честит ти племенник  Hug
Белла, Радо наистина голям мъж - пу пу да не са му уроки  Hug А и честит рожден ден на мъжа ти   bouquet
За гърдите - моите за сега си се запазиха, въпреки цеденето вече 5 месеца  Mr. Green

Ето я и нашата снимка за колажа  http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14605669

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 16:14 от dessiss

# 123
  • София
Гери Мур, дано вече всичко е наред!  Praynig Hug
Наистина си е пич Радо  Sunglasses  Hug
И аз си мислех същото за косата на Маги на Веси, че Алекс няма да й прости, ако я докопа  Simple Smile А пък представям си колко й е топло с такава грива  Crazy  Simple Smile И процедурно въпросче - от гърнето ли ще пресипеш урината за изследване? Става ли така?  Rolling Eyes Аз си мислех, че трябва да е по-стерилна работата.
За гърдите - искам силикон, съвсем сериозно. Ако имах пари и повече смелост - нямаше и минутка да се бавя.  Embarassed

# 124
Здрасти отново момичета Hug

Днес ми пратиха едно гелче за зъбките от Англия,казва се Bojela Cool mint gel.Ако има ефект от него ще докладвам веднага bowuu
 Нинчето,голям пич е станал Радо Hug.  Ч.Р.Д на любия  bouquet. Ти ли спретна тортичката,с която сутринта ни почерпи  chef???

Ето малко снимчици и от нас: http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14605463

# 125
Ти ли спретна тортичката,с която сутринта ни почерпи  chef???

да бе, само това оставаше.... ooooh! За мен тия торти са си истинско изкуство, по-добре да отида да купя, отколкото да направя, щото нищо няма да излезе накрая! Laughing Mr. Green

# 126
Елвинг, аз съм си сложила колектора на мястото  Peace Но на гърнето е по-удобно да стои по голо дупе  Laughing
Но вися там 15мин и нищо не свърши. Оставих колектора в памперса, но като го проверих, се беше разлепил точно отдолу и всичко беше изтекло  Tired И втория ми колектор замина, защото се сетихме да акаме + пикането  ooooh!
Та днес нищо не направих. Дано утре успея да я хвана сутринта преди да се е изпикала. Че имам само още 1 колекторче  Laughing
А на Маги косата е ужасна  ooooh! Точно, като на баща й - буйна, гъста и с твърд косъм  Tired От сега я клепота с разни неща по косата в банята, за да мога да я среша. А, като се поосъзнаем малко и започнем да искаме дълга коса не ми се мисли  ooooh!
И наистина й е постоянно топло  Rolling Eyes Лятото става вир-вода за нула време.

# 127
  • София - Рим и обратно

Аз сега да питам нещо за захранването, ама да не стане пак някой бой  Laughing Аз си мислех, че захранването става постепенно във всеки един случай. А, като гледам тези бебчовци, които се захраниха по-късно от нас, или ни настигнаха за има-няма две седмици, или дори вече са по-напред от нас  newsm78 Нещо бързичко ми се вижда така  Rolling Eyes Аз тепърва започвам да въвеждам месото, при положение, че два месеца преди това съм въвеждала само зеленчуци, и един месец плодове и каша. Сурови плодове още не съм дала, както и жълтък  Rolling Eyes
Просто ми е чудно защо е така  newsm78
И аз един ден се чудех пък защо месото го вкарвате преди жълтъка  newsm78. На мен ми дадоха месец разлика между двете, първо жълтъка. Но пък ни махнаха Малтофера, та може би педката е преценила, че жълтъка ще замести Малтофера за желязото...знам ли newsm78

За събирането на урина, аз направих така - оставих я по голо дупе върху непромокаем чаршаф на спалнята, въоръжена с колекторчето в ръката  Mr. Green Поиграхме си 10тина минути и щом забелязах, че почва да пишка, й го бутнах. Събрахме почти пълно колекторче от малките  Crazy

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 18:30 от 'Кафе с мед'

# 128
Не мога да повярвам! Тук имаше буря и падна нета, изгубих си тлъстия пост! cry

Та накратко. Аз не съм в коледна еуфория, по-скоро ми се стори много практично отсега да се купят семейните подаръци, за да не се товари  бюджета през декември. Ноември е моят РД  yes, та е достатъчно натоварено.
Веси, ти беше споменала, че няколко месеца преди Коледа си готова с подаръците и това ми хареса. Peace

Намаленията тук са през януари, така че не стават за подаръци, а декември по магазините е ад! Сякаш света свършва, и е пак пълно с туристи! Опашки безумни навсякъде.ooooh! Пазаруването за храна за 24.12. ме измъчва, да не говорим за друго.

TaniaR, ей сега ще кача снимки.
Ето го наш Рихард готов за сгледа. Laughing
http://deziderata.snimka.bg/family/summer-2009.390268.12970875

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 19:28 от Deziderata

# 129
Момичета влизам на бързо за да кажа какво свърших и изчезвам,че още покупките са ми по земята.
АААА Да не забравя, Нинче да ти е жив и здрав мъжа и мноооого да те глези и слуша.
Слънце стискам палци да са ти перфектни резултатите.
Алекс Мама, нямам думи направо, ама не разбрах как са влезли така у тях.
Тони Hug

Та за днес. Сутринта рано рано се юрнах по доктори. Едвам стигнах на време  за часа. То далече било ooooh!,почти тичахме 50 минути. Добре че синчето е добро та търча с мен. Оказа се че или на частно или през здравната каса са вариантите. Касата е безплатна но ще отнеме поне 10 дни. Та се хванах аз, прозвъних всички болници и намерих къде да ги направя за 15паунда и да ми ги дадат веднага. Оф голямо търчане голямо нещо, но утре ще е повече. Вчера мъж ми говори с БГ докторите и се оказва, че човека се е заинтересувал много и е казал че ще оперира. Казал е че нейният случай е доста сложен. Има възможност и в БГ и в Мюнхен.  
Оф от вчера пак рева през час. Днес като и ревнах на докторката  милата се чуди какво да ме прави. Аз аз като влязох в фоайето от това търчане бях цялата червена като домат та хората  Shocked ме гледаха.
А и днес моето синче го бутна вятъра. Като излизахме, понеже има 4 стъпала пред входната врата без парапет, та той излезе и седи и както седи така и изчезна. Поглеждам аз а той милия на земята гледа изумено и аха аха да ревне и вика "Вятъра ме духнааа"
Оф не ме оставят на мира, отивам да ви удуша. Crossing Arms

# 130
  • Варна
КаЯна, радвам се че все пак сте успели да задействате нещата и стискам палци сичко да се уреди  Praynig

НАПОМНЯМ: ВАРНЕНСКА СРЕЩА НА 04.09 ( петък ) в 12 ч. пред Летния театър в Морската градина. Специален гост ГалинаГ24    Hug  Дано се видим с повечето   Hug

# 131
  • София
Здравейте и от нас. Направо ви завиждам за очакването на празниците.... аз още имам да си купувам подаръци за рождения ден, дето мина преди месец, а нямам никакви идеи  Embarassed

Зеленко, следваме еднаква схема явно. Аз след посочените от тебе зеленчуци ще вкарам и пащърнак и ще правя супи за обяд. Сутрин ще започна да въвеждам плод.

Аз се чудя за този пащърнак, ние не ядем такова нещо у дома, дали да го въвеждам в този случай  newsm78 newsm78

Тони_ст, имаше някакво лекарство хомеопатично за по-спокоен сън на този Немския хомеопатичен съюз, дето на лекциите имаше представяне на продукти... но при вички случаи след консултация с педиатърката, разбира се. Иначе и аз за зъби се сещам само...

Поли+
, честита ви половин годинка. За резултатите зависи от лабораторията, има някои по-различни тестове, няма ли отпечатани референтните стойности newsm78

КаЯна, направо ме разби разказът ти, стисам палци за Яна  Hug

# 132
КаЯна ох душичко хем ми домъчня за теб, хем много се смях на начина по който си го разказала  Hug Дано този доктор направи успешно операцията. Аз си мисля че ще направи всичко възможно, защото това е един вид доказване какъв специалист е.Така че е и в негов интерес да оправи този сложен случай. Ама в крайна сметка печели най вече мъничката Peace

Ние днес с Иво ходихме на разходка в Бургас. Ходихме по главната не сме се забутвали някъде на затворено, а като се прибрахме още по пътя беше кошмар. Рева в колата. Мойта прите;ка едвам го умиряваше щото аз карах. Рев, сополи ужас ви казвам ooooh! И от рев кашлица ама зверска. Вече като си стигнахме в къщи звучеше като Дарт Вейдър. Звънях на педката ама не ми вдигна. Много се притесних ама си викам до утре сутрин ще изкараме. После излизахме тука в Несебър и той заспа в количката. Звучеше значително по добре. Сега като го изкъпах и като се наяде и заспа нищо вече не се чува. Диша си спокойно. Какво беше това днеска незнам newsm78 Утре като отидем сутринта ще видя какво ще каже. Че нали след педката отпрашваме за ВАРНА морето сините вълни

зелено човече лекарството е ДОРМОКИНД и мойта педка го беше предписала на Иво. Честно казано съм доста доволна. Аз му викам "приспивателното".  Crazy

# 133
Здравейте,

Ние се завърнахме от село.  Една кола с пресен зарзават, дребното се отспа, пък мама си умря от скука. Но важното е детето да е добре.
И да си го похваля, че седи самичка и се придвижва на дупе. Голям смях е. hahaha

Честито на всички празнували и празнуващи!!!

Нинче- дано Радо да де оправя бързо.
Галина-  Hug за всичките проблеми. Дано да минат бързо и да ги забравите.
Дез- много са ни дрешките и не ми се снима всичко. 15бр бодита с къс ръкав, 4 с дълъг, 7 пижами, 3 панталонки, 4 рокли, 2 блузи с надписи, 1 гащеризон, 1 чанта, 1 жаба, 1 водно конче (него ще ви го покажа на снимките на Елия) и едни топки за развиване на сетивата.
Сега пак планирам да направя покупки.  Rolling Eyes
Светле- и аз имам проблем с Физокрема, та и Елия не го харесва. Ние папаме Слънчо.
за възглавниците- аз слагам.
Каяна- честита ви гимнастика.Успех с операциите. Всичко ще мине ок.
Алекс мама- честит ти племеник. Да е жив и здрав.
Бейби мони- да се оправяш бързо.
В тази връзка аз планирам до края на месеца да ида на мамолог.
Тони- а защо ще заминавате? Дано Рая да се поуспокой малко.
за захранването- аз жълтък още не съм дала и няма да дам скоро. А сурови плодове (диня, пъпеш, банан и праскова) давам, когато ям и аз и то по 2-3 миниатюрни парченца.
за урината- в аптеките има такива контейнерчета за бебета.
Роси- весело изкарване на морето и е време да сложиш някоя снимка.
Десис- ха ЧРД и честит ви годеж. Страхотна двойка сте, та нямам търпение да видя сватбени снимки.
за Хиполенд- моята кума е управител в Младост, но ние не пазарим често от там. То само играчки има.
за гърдите- и аз се цедях (силно казано де), та едното ми зърно е по-голямо и тази ми цицка е леко увиснала. Но иначе си запазих обиколката в см откакто бях бременна. Мъжо ми е обещал да ми ги оправи като родя второто.
Слънце- стискам палци.
Elwing  - и аз нямам коледен дух. Даже от сега се шашкам. Пак ще се купуват подаръци на килограм, пък и ще събирам родата вкъщи, че да няма сърдитковци. Но този път ще взема готови неща и само по чиниите.

Хайде да спирам, че то дълго стана.
От нас лека и мека.

# 134
  • Стара Загора
Здравейте и от мен. Да се разпиша преди да съм легнала. Мина ми прегледът със доста емоции. Тази моита лекарка е уникална просто. Резултатите ми ще са готови другата седмица и тогава ще ми сложи спирала. Изкара ми акъла, че съм бременна. Чак реагира "въх" но като ме видя на видеозона се оказа, че няма околоплоден сак, а лигавица. След 2 дни трябва да ми идва. Но когато ме преглеждаше вагинално ми вика "Матката ти е увеличена като на бременна във 2 месец" и после възкликна "въх". Ако знаете каква пот ме обля. Но слава Богу няма нищо. Посмяхме се едно хубаво.
КаЯна дано всичко мине по вода. Моля се за вас.  Hug
Момичета всички които ми поръчахте лигавници - днес ги взех. Утре ще ви ги изпратя. Само Тони и цветка-кокетка да ми напишат на лични адресите си. Другите ги имам. Ами това е лека и спокойна вечер на всички мами, а на бебоците да спинкат непробудно до утре сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт