С какво премахвате петната?

• 6 464
  • 67
  •   1
Отговори
С какво премахвате петната от детските дрешки?При нас особено белите да ужас  ooooh!

Не откривам подобна тема,за това ме извинете ако има такава!

# 1
  • Пловдив
при мен досега няма неизпереми петна,а ядем всякакви зеленчукови пюрета

пера с Тео бебе на 40 градуса.ако има нещо,което не се е изпрало-кисна във Вениш и после в пералнята

# 2
Здравейте!Когато дрешките на Дани са с петна ги пускам на пералнята на ръчно пране с накисване на 40 градуса а  праха  които използвам е персил.

# 3
Ами,ако преценя,че нещо няма да излезе в пералнята,преди да го изпера там,минавам петното със студена вода и сапун...досега нямам,такова петно,което да не е излезнало...

# 4
С Вениш  Peace
Накисвам преди пране, след това добавям и към праха от него.

# 5

И аз.
Само,че без да ги накисвам,само го добавям към праха за пране.  Wink

# 6
  • Бургас
С Вениш.Вчера примерно бяла блузка напръскана с водни бои,накисната с Вениш и след това изпрана не се изпра.Но като я извадих от пералнята още влажна отново полях петното с Вениш и започнах да търкам.Почти веднага излезе.

# 7
  • Варна
Аз от раждането на бебка ползвам само Персил сенситив и всички петна по дрешките се изпират. И праха и гела за пране са страхотни

# 8
С Вениш поливам петното и в пералнята със Сано!
След боички обаче имам жертви!

# 9
С Вениш поливам петното и в пералнята със Сано!
След боички обаче имам жертви!

Това все едно аз съм го писала.

# 10
  • България
И аз съм доволна от Вениш!
Взимам от дозичките и оставям определеното време указано в упътването да престои и след това в пералнята.

# 11
  • София; Дружбето
Спасява ме единствено един сапун, който ми докарват от чужбина. Мойта мома явно умее да се цапа, защото Вениша и Ариела не успяват да се справят при мен дори на 90 градуса Rolling Eyes

# 12
Ако вече си го прала пробвай с Меглио да го натриеш преди да го пуснеш пак в пералнята . Повечето дрехи на мъжа ми пера така ( поомазаните с масло ).

# 13
 Ползвам препарат за петна на DM.Много съм доволна, но все още нямят магазин в София. Взимам го от Пловдив или Бургас.

# 14
Вениш много съм доволна и има ефект.

Общи условия

Активация на акаунт