С какво премахвате петната?

• 6 470
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Вениш, Меглио

# 46
  • София
Като не излезе някое петно, просто не се тръшкам - седи си там, не хапе, не ми пречи, а и на бебето не му прави особено впечатление.

# 47
  • София
И аз с Вениш, но накисвам, търкам, изплаквам и после освен праха за пране не добавям нищо друго. Доволна съм, какви ли не петна са се изпирали с него  Peace

# 48
Някой петна излизат с Вениш ,а друите просто не излизат и си седят на дрехите  Mr. Green

# 49
Е да, но въпроса е тези упорити петна с какво да ги преборим? Синът ми има такива петна от водни бои на едно яке и на една блузка. Вениш не помогна!

# 50
  • гр.Стара Загора
Първо накисвам във Вениш и после със Сано Максима  Peace

# 51
Ха сега де! И аз слагам Вениш на петната, добавям към праха, който е Персил сенситив и пак си ходим с петна. Вече се видях в чудо. А и като се има предвид, че постоянно повръщаме и се оливаме с пюрета излиза, че всяка дрешка трябва да я запирам или изпирам на момента, за да не остане петно. Е нямам нерви и време за такива операции, затова трупам мръсните дрехи и накрая пускам всичко да се пере. Кое се изпрало, кое- не. Здраве да е!

# 52
  • Някъде в облаците
Препарат за петна на Dr Beckman  Peace - досега е изчиствал всички петна, включително и от бели дрешки, без петната от маркерите за магнитната ни дъска.  Rolling Eyes Затова си имаме две - творчески блузки и с тях рисуваме и пишем на магнитната дъска.  Joy Пера на 40 градуса с Персил Сензитив.
Има и една мисля, че беше шведска серия препарати - HG - имат и сайт - купих препарата им за петна от блажна боя  червени петна от много бледо розово яке - премахна се.  Hug

# 53
  • София
Sano oxygen п/в петна, вълшебен е  Peace

# 54
Меглио.Напръсквам петното.Изчаквам 5 мин и изплаквам с вода,междувременно разтърквам,после си изпираш нормално.Няма петно което да му се е опряло.Супер е.Мъкна си го от Бг всяка година .Ваниш пробвах тук-въобще не ми свърши никаква работа ,седи си в шкафа.

# 55
  • варна
Със Спот  на фирма Перилис.Много съм доволна, а пък от цената му още повече! Grinning

# 56
Със Спот  на фирма Перилис.Много съм доволна, а пък от цената му още повече! Grinning
и аз ползвам него, а когато го нямам първо изпирам петното със сапун (от онези големите бели за бельо) и после в пералнята

# 57
Досега запирах със сапун /какъвто имам под ръка/, оставям да престои и пера на 40 градуса. А преди ползвах веро, но то понякога оцветява.
Вениш нищо не прави в моите ръце Simple Smile
Ще пробвам и вашите идеи Peace

# 58
 HugА петната от ябалков сок?????????? Дори и Вениш не помага.Така си стоят по дрешките.При вас как е,момичета?

# 59
С Вениш.
Меглио имам, но не  съм пробвала върху дрехи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт