На мене ми се иска,но той има проблеми

• 5 790
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Упорстваш мъж, който твърди че всичко му е наред, не би зарязал вредните си навици толкова лесно. Даже не съм убедена че го желае. А това че ти си имаш нужди, и вероятността някой друг да го замества в леглото, сякаш не го плаши. Той не държи на теб, ти защо тогава толкова си се вкопчила в него? Мислиш че 99% от мъжете са като него, и шанса да срещнеш някой трезвеник и неженкар е нищожен? Не бъди толкова заблудена, не мисля че си струва да продължаш да се бориш за една безмислена кауза. Не съм чула един алкохолик да признае че има проблем, защото реално не осъзнава това.

# 61
Ей, жено, ще си зарежеш мъжа, ще усложниш живота на децата си /защото разводът е страхотен стрес за децата-нали го знаеш?/,  заради един секс?!? Ти си абсолютно луда, аз съм толкова доволна, ако някоя вечер сколасам да се откача....  Rolling Eyes

# 62
  • София
.Ами ако каже,че няма проблем и не отиде на лекар Cry Cry Cry.
Ти говорила ли си с него за проблема и за евентуална консултация с лекар?
Не съм му го казвала на лицето ,но той си го знае.Не знам как да му го кажа и как да започна разговора.За доктор не е ставало навъпрос.Затова е объркано положението ми.Все гледа да си търси работа навън.Гледа да потули нещата.Ами,че то за потулване ли е?!Плаче ми се,направо. Cry

Значи той в лицето ти е казвал, че си грозна, дебела и т.н. докато носиш НЕГОВОТО дете, ати не му казваш в очите нищо....Благородно.....но тъпо поведение.....Сега е времето ти да тръгнеш по мъже......Изобщо не ми е ясно ка ти се прави секс с бивш алкохолик, който ти е налагал такъв тормоз newsm78  Никога не бих го съжалила - той се е отебал за твоя сметка толкова години, а ти сега ще го лекуваш  #2gunfire

# 63
Ок, сериозно. Освен че е пил, мъжът ти може би е и пушил. Артериите му са задръстени с холестеролни плаки, затова не отива кръв в ози така важен орган. Дори да го заведеш на лекар нищо не може да се направи, поне не на момента. Сложи го на диета - много черен шоколад, чист зехтин, дълбоководни риби, орехи, зеленчуци - особено кръстоцветни и плодове с ярки цветове. Добавки витамин С, Е, К, рибено масло. Нищо пържено, без маргарини, масло, мас. Много физически упражнения и намаляване на стреса (настояване за секс  Mr. Green). Резултатите идвали след около 6 седмици най-рано  Mr. Green. Скъпа инвестиция newsm78, не гарантирам резултат, но мисля че ще помогне.

Браво ели!  И да не помогне за оная част, ще предпази от ранен инфаркт.

Отказване от цигари, алкохол, кафе и черен чай (изключително важно!!!), активен начин на живот, спортуване, разнообразно растително хранене и богато на фибри, контрол на кръвно налягане и кр. захар, борба с наднормено тегло и ниско ниво на стрес, лечение на тревоги и депресии, пълноценен сън! Peace

За профилактика на импотентност са важни витамините от гр.В, А, Е, цинк, бета каротин, L-аргинин.

Алтернативна  медицина- Гинко билоба,  Женшен, Мумио. Пчелно млечице, цветен прашец. Точков масаж и акупунктура, сауна и слънчеви бани.

В рациона- чай от шипки, кедрови орехчета и обикновени орехи, диви ягоди,черни боровинки, зърнени храни и кълнове, 2 пъти на ден зеленчукови салати, моркови, ряпа, цвекло. Сок от целина или селъри..

По 1 чаша сушени кайсии, сини сливи, стафиди и 2 лимона с корите ги смилаш в комбайна и заливаш сместта с 1,5 чаша мед. С това го храниш 3 пъти на ден по 1 с.л. преди ядене.

Като профилактика и лечение на полово безсилие се препоръчват очистителни клизми, еее....анални разширители и...стимулиране на предстателната жлеза. Mr. Green Ако успееш да го уговориш на по-освободен секс, със сигурност ще помогне. Wink
Божееее, значи аз ще живея до 200год!

# 64
Ок, сериозно. Освен че е пил, мъжът ти може би е и пушил. Артериите му са задръстени с холестеролни плаки, затова не отива кръв в ози така важен орган. Дори да го заведеш на лекар нищо не може да се направи, поне не на момента. Сложи го на диета - много черен шоколад, чист зехтин, дълбоководни риби, орехи, зеленчуци - особено кръстоцветни и плодове с ярки цветове. Добавки витамин С, Е, К, рибено масло. Нищо пържено, без маргарини, масло, мас. Много физически упражнения и намаляване на стреса (настояване за секс  Mr. Green). Резултатите идвали след около 6 седмици най-рано  Mr. Green. Скъпа инвестиция newsm78, не гарантирам резултат, но мисля че ще помогне.

Браво ели!  И да не помогне за оная част, ще предпази от ранен инфаркт.

Отказване от цигари, алкохол, кафе и черен чай (изключително важно!!!), активен начин на живот, спортуване, разнообразно растително хранене и богато на фибри, контрол на кръвно налягане и кр. захар, борба с наднормено тегло и ниско ниво на стрес, лечение на тревоги и депресии, пълноценен сън! Peace

За профилактика на импотентност са важни витамините от гр.В, А, Е, цинк, бета каротин, L-аргинин.

Алтернативна  медицина- Гинко билоба,  Женшен, Мумио. Пчелно млечице, цветен прашец. Точков масаж и акупунктура, сауна и слънчеви бани.

В рациона- чай от шипки, кедрови орехчета и обикновени орехи, диви ягоди,черни боровинки, зърнени храни и кълнове, 2 пъти на ден зеленчукови салати, моркови, ряпа, цвекло. Сок от целина или селъри..

По 1 чаша сушени кайсии, сини сливи, стафиди и 2 лимона с корите ги смилаш в комбайна и заливаш сместта с 1,5 чаша мед. С това го храниш 3 пъти на ден по 1 с.л. преди ядене.

Като профилактика и лечение на полово безсилие се препоръчват очистителни клизми, еее....анални разширители и...стимулиране на предстателната жлеза. Mr. Green Ако успееш да го уговориш на по-освободен секс, със сигурност ще помогне. Wink

Дааа и така го храниш и поиш всеки ден + ежедневните женско-майчински задължения. Резултат обезателно ще има - толкова ще си уморена да го лигавиш ежеминутно, че хич и няма да ти е до секс.

# 65
щом те искат и ти се иска, какво чакаш, да се пенсионираш ли?

# 66
Ако успееш да го уговориш на по-освободен секс, със сигурност ще помогне. Wink

Може ли много кратичко разяснение какво аджеба разбираш под това?

# 67
  • Plovdiv->Toronto
Ами не виждаш ли, то си пише, да и разреши да го стимулира анално  Mr. Green.
Всеки човек, я виж лилето48, като премине 40 и седи само на бюро и в колата, мускулите му започват да се топят. Като няма движение, няма мускули, лошо кръвоснабдяване, лошо хранене, ужасен лимфен дренаж, на никой няма да му се иска. Я на тренировки за две седмици поне да видим после кой кого ще гони  Simple Smile. Това е сериозно, след спиране на спорта за 1 год след бебето имах чувството че ако се спъна и падна ще се натроша като стъкло, страх ме беше да се кача на кънки, на колело, задъхвах се след 3 етажа стълби ... Като започнеш пак да се движиш и да усещаш тялото и мускулите няма начин да не се оправи и либидото, самия приток на кръв ще се погрижи за всичко.  
Ааа ъъъ и тиквени семки, да допълня Ксения, поне две супени лъжици на ден, афродизиак  Peace ...

Общи условия

Активация на акаунт