На мене ми се иска,но той има проблеми

• 5 790
  • 67
  •   1
Отговори
# 30
Я кажи за меда с билките повече Mr. Green
На тебе па за какво ти е!? Shocked

Нещо нова серия от бисери се задава, така ми се дава!

# 31
Цитат

Сега се сетих-да я запознаем с инженера от съседната тема  Wink И той е хубав и много търпелив.

Това ми хареса  hahaha

Ама, ако се окаже, че авторката, всъщност е мъж?  Shocked  Mr. Green

Ми какво пък-човек не знае къде ще му излезе късмета  Twisted Evil

# 32
  • София
Я кажи за меда с билките повече Mr. Green
На тебе па за какво ти е!? Shocked
Е, аз казах - един приятел беше тръгнал да прави бизнес с такъв мед. Така и не запомних каква билка имаше там, ма ще питам, та да сверя дали е същият, да не е станал популярен, че ми дължи пари, а може да се е замогнал спонтанно. Mr. Green

# 33
  • Plovdiv->Toronto
Ей, аз мислех че мед се носи след това, а не преди  Mr. Green.
На 43 би трябвало таман да се е разработил  Sunglasses ... Заведи го на доктор, помоли го тактично.
Или си купи вибратор, след като всичко друго в наред  Whistling ...

# 34
Жената има проблеми, но тук виждам един особен - доста неграмотна е. Но пък търпелива на пиянски истории, курвалък. Само че без секс не може. Иначе си обича мъжът и не ще да му изневери. Той пък не му дреме и не ще да се лекува, иначе пък я иска. А тя пък владее всички пози.Освен това е с кафеви очи, и руса на всичкото отгоре. От нас какво се изисква сега? Да те подкрепим, но как? За ушите ли да го водим на доктор или на теб багажа дружно да ти съберем?

# 35
Колко сте гадни само! Знам не една абсолютно индентична история. Съвсем реални и не пързалки. Пиещите рано-рано стават импотентни. Една огромна част от мъжете след 40-те престават да могат.

Това което мога да те посъветвам е да си го получаваш настрани. И продължавай да си го обичаш...ако можеш.

# 36
.Ами ако каже,че няма проблем и не отиде на лекар Cry Cry Cry.
Ти говорила ли си с него за проблема и за евентуална консултация с лекар?
Не съм му го казвала на лицето ,но той си го знае.Не знам как да му го кажа и как да започна разговора.За доктор не е ставало навъпрос.Затова е объркано положението ми.Все гледа да си търси работа навън.Гледа да потули нещата.Ами,че то за потулване ли е?!Плаче ми се,направо. Cry

Божееееееееееееееееей, ти да не си циганка. Едната представка не може сложи като хората  Laughing Фани си либоеник ма ей, толкова си.... и аз не знам каква

# 37
  • Vienna
Виагра, вибратор или любовник...
и да спре алкохола...

# 38
.Ами ако каже,че няма проблем и не отиде на лекар Cry Cry Cry.
Ти говорила ли си с него за проблема и за евентуална консултация с лекар?
Не съм му го казвала на лицето ,но той си го знае.Не знам как да му го кажа и как да започна разговора.За доктор не е ставало навъпрос.Затова е объркано положението ми.Все гледа да си търси работа навън.Гледа да потули нещата.Ами,че то за потулване ли е?!Плаче ми се,направо. Cry

Божееееееееееееееееей, ти да не си циганка. Едната представка не може сложи като хората  Laughing Фани си либоеник ма ей, толкова си.... и аз не знам каква

Присмял се щърбел на хърбел Simple Smile)) Става въпрос за предлог, а не за представка...

# 39
honey, каза ли нещо  #2gunfire

# 40
  • София
Авторката я няма.
Може да му е станал.

# 41
Авторката я няма.
Може да му е станал.
Авторката (може да) е honey   Wink Че и докачлива (закачлива и .....лива)... honey, просто може вече да не го възбуждаш

# 42
  • София
Бюти, и ти го раздаваш тънкообидчива.
Хъни вярно е вметнала, че става въпрос за предлог, а не за представка. От друга страна, предлозите в българския език служат за представки Mr. Green
Аре, всички сте прави.
Мир! Peace

# 43
Абе, Beauty, не знам за него, ама ти май доста се възбуди  Laughing

И за да не е спам, ето и моето мнение по темата:

Предполагам, че човекът се е амортизирал. Ако е така - по врачки  Wink и  доктори. Ако не иска по доктори, имаш два варианта - механичен или биологичен заместител (умната, да не се окаже убийствено ревнив) или да си търсиш щастието с нова звезда.

Другият вариант е да поискаш съвет от beauty - тя пали от раз...

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 15:38 от honey

# 44
Да не звучи като реклама, но наистина "паля" honey box-a от раз. И за да не изпадаме в екстаз - вярна съм 100% на мъжа си!
Бюти, и ти го раздаваш тънкообидчива.
Хъни вярно е вметнала, че става въпрос за предлог, а не за представка. От друга страна, предлозите в българския език служат за представки Mr. Green
Аре, всички сте прави.
Мир! Peace
  bowuu Опасна си ей, браво  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт