На мене ми се иска,но той има проблеми

• 5 798
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
Авторката,не го слушай-ще го остави,няма да го остави. От пияния и лудия бяга са казали хората. Я ми кажи,как така правиш секс във всякакви позиции,а на него не може да му стане? А че темата е пързалка,то от самолет си личи.  Mr. Green

# 16
Ех, грапава пързалка.
Или реклама?

Средностатистически поколението 40+ е по-добре с либидото от 30+. Заради стреса.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 22:37 от white s.

# 17
  • София
Я кажи за меда с билките повече Mr. Green

# 18
Като чета писмото и се чудя-авторката за толкова глупави ли смята всички тук?То бива правописни грешки,но тези са върхът-ясно е ,че нарочно са допускани.Да не говорим в смислово отношение.Просто не може да има толкова неграмотен човек.Не пързалка е това,ами не знам какво...Не се връзвайте...

# 19
Да,кажи за меда.

# 20
 Петък ли е?!  newsm78 Да не съм проспала три дни?
Ако историята не е "петъчно-разпускащо-развеселяваща", не сменяй позите, а позицията. На бягаща.

# 21
  • София
С тоя мед, впрочем, един приятел беше тръгнал бизнес да прави. hahaha
Темата е яко майтапчийска и ме радва.

# 22
То,че е майтап е майтап,ама как имА търпение толкова да пише и то с толкова грешки Tired Пиел,хойкал,втори брак...грозна била,ама тя го иска бе,увисналия му....иска,а той човека на 43 год хич не би трябвало да е импотентен ooooh!

# 23
И на мен ми е интересно как е успял/а да измисли и напише всичко.Хич не е лесно да сътвориш такова произведение.

# 24
  • София
Напротив - хубава, висока, руса и с любов към спорта. Всички я харесали.
Освен него. Mr. Green

# 25
Освен него. Mr. Green

Сега се сетих-да я запознаем с инженера от съседната тема  Wink И той е хубав и много търпелив.

# 26
  • София
Сега се сетих-да я запознаем с инженера от съседната тема  Wink И той е хубав и много търпелив.
Е, бил плешив, ама "АКО ИМАЛ ЖЕЛАНИЕ", можел да се урежда с готини мадами. Мисля, че не е особено подходящ, щото явно не е много сексуален, макар че е на нейната възраст Crazy

# 27
Освен него. Mr. Green

Това ми хареса  hahaha

Ама, ако се окаже, че авторката, всъщност е мъж?  Shocked  Mr. Green

# 28
# 29
мислех че Виаграта помага при такива проблеми.
я авторката веднага да признае как се правят 2 деца при положение ,че на мъжа й не му става newsm78
непорочни зачатия ли са или на комшуто дет`му става?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт