МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 814
  • 452
  •   1
Отговори
# 30
Бланка, аз я купих в събота преди обяд.Странно започва, още съм съвсем в началото.Знаеш ли обаче какво ми прави впечатление че турските любовни истории са уникални, а описавнето им в книги е повече от вълнуващо!

В началото е нормална - чувствена, секси... Чакай да видиш какво става по-нататък... И аз това си мислех - може би за турците любовта е вълнуваща и важна тема, по която постоянно разсъждават и дълбаят и достигат до неподозирани от мен измерения. Направо съм изумена като човек от нашия свят на практицизъм, в който любовта е признак на временна слабост, която ни отклонява от важните и сериозни неща в живота.

# 31
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Гласувах за Нимет и Джемил.   bouquet

# 32
Гласувах за Нимет и друг, като имам предвид Намък.

# 33
Хайде,гласувайте  Crazy

От мен-лека,мека и Джемилска(взаимствах от Гечето)  Mr. Green
Аха,лека мека и Онурска. PeaceИ той е много харизмати4ен и е страхотен актьор. Hug
Гласувах за Джемил и Нимет.

# 34
  • София
Бланка, напредвам бавно!Ще чета с интерес и нататък,но определено "Чучулигата" ме грабна много по-силно.

Гласувах за Джемил и Ламия.Аз за разлика от много от пишещите тук харесвам Ламия и оправдавам всяка нейна постъпка и действие.Както вече писах след като прочетох "Чучулигата" характера на героинята Ламия не ме изненадва с нищо, напротив противоречивостта му ми допада много, защото знам че всичко е от любов.

# 35
Хайде,гласувайте  Crazy

От мен-лека,мека и Джемилска(взаимствах от Гечето)  Mr. Green
     ooooh! Забрави Намъкчо и Умутчо, ако може да ги добавиш или в други да ги цитирам

# 36
гласувах за кенан и нимет.
допадат ми, обаче, и сузан - предана и вярна, и илиаз - безобиден и всеотдаен

# 37
Забрави Намъкчо и Умутчо, ако може да ги добавиш ...

Предполагам, че Герадост е объркала Назъм с Намък, случвало се е да обърка тези две имена. Не вярвам да е искала да напише Назъм, а пък Намък знаем че има доста почитатели сред нас. Мисля, че тя се оттегли, но утре вероятно ще го види. А Умут е епизодичен герой ...
Аз кликнах за Пашата, моя любимец! Лека нощ от мен.

# 38
Гласувах за Ламия и Джемил Heart Eyes

# 39
ок, тогава ЗА -Джемил и в други-слагъм Намък, който си ми е много точен и Умут, макар и накрая, го харесах, също и Нимет след промяната, Пашата ми е на приливи и отливи, но май повече го харесвам  newsm78

# 40
  • край голямата локва
Много ме затрудни този път анкетата с тези две опции  - все пак гласувах за Нимет пред пашата. А Джемил си ми е задължителен. Blush

# 41
  bouquet това е специално за герадост за отделеното време да ни занимава с направените от нея теми.благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet smile3501

# 42
Много ме затрудни този път анкетата с тези две опции  - все пак гласувах за Нимет пред пашата. А Джемил си ми е задължителен. Blush
Аз също предпочетох Нимет, а Джемил  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 43
  • Sofia
Ох, аз съм за Джамал. И за Намък.
Момичета, преди малко изгледах днешната серия / 69 /, и въпреки че в последно време гледам нередовно /но си ги тегля, ама не ми остава време поради ангажименти да ги и изгледам/,влезнах в час въпреки дупката от няколко серии. Много силен епизод беше днешния! Поплаках си като за световно! Cry
Желая на всички тук да бъдат обичани истински и безрезервно така, както Джамил обича Ламия. Все пак такава любов има и в реалния живот, а не само във филмите, нали? Hug
Лека нощ на всички, които обичат и искат да бъдат обичани......

# 44
Да се разпиша. Момичета имам прекалено много ангажименти, едвам сварвам да гледам филма и толкова съм изморена и изтормозена психически, че не мога и да трогна даже. Отгоре на всичко имах неблагоразумието за трети път да се запиша да уча и имам изпит за който не съм прочела и една дума, а е на 10.10. Дано днес успея навреме и да гледам с вас. Бланка това за което попита - Мениджмънт.

Общи условия

Активация на акаунт