МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 870
  • 452
  •   1
Отговори
# 90

lacunababe бях на концеееееееееертааааааа

И Тя квоооо?

Сори за офа  Blush

Ми нищо каза,че е закъсняла защото е гледала Мелодията(епизода от петък) Joy Joy Joy
Joy
Ааа,я бързо признавайте под кой псевдоним пише?  Thinking
Сега я разконспирирахме  hahaha
ооооооо да Герадостче  Hug Heart Eyes, гордостта понякога е лош спътник  Confused

а другия филма май е Аси нали?  Mr. Green
Да  newsm10
Интересно как позна  newsm78
Корделиа,наистина са 7  Peace

# 91
Ламия нали мисли малко бавничко  Laughing - докато реагира... ББ и птичето ще излети. После ще има да го гони... 5 серии.
Досега не са ни показали, че тя признава пред себе си любовта си към Джемил. Вчера след разговора с лелята реших, че ще се замисли, но... нищо. За мен доказателството беше на стълбите, когато Ламия плачеше и се смееше едновременно. Тогава лелята я разбра.

Ох, пак събрание в 13. Тези хора не знаят ли, че съм в "Мелодията..." Дано не ви пропусна на прословутата и дългоочаквана серия 70!!!

# 92
Герадост, нищо че съм руса, гледам, заслушвам се и помня  Mr. Green...в началото на серияла нали споменават нещо за Гордостта  Laughing

добре няма ли кой да ми каже как се казва артиста  Praynig Rolling Eyes

# 93
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Герадост, нищо че съм руса, гледам, заслушвам се и помня  Mr. Green...в началото на серияла нали споменават нещо за Гордостта  Laughing

добре няма ли кой да ми каже как се казва артиста  Praynig Rolling Eyes
Nihat Alptuğ Altınkaya

# 94
Синеоч специално за теб Омут: Nihat Alptuğ Altınkaya
и снимки тук: http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&q=Nihat+Alptu% … art=0&ndsp=20

Според мен Ламия, освен че бавно схваща е и твърде объркана, раздвоена, изведнъж се сблъсква с много неща с много и различни чувства, това понякога ми харесва в нея, че не винаги реагиа спонтанно, осмисля нещата, не бърза иска да постъпи правилно за да не нарани някого и себе си разбира се

# 95
Здравейте, момичета!
Относно анкета естествено, че първия избор ми е Джемил. Наистина грабва със смелото си сърце и със страстта с която се бори за това в което вярва, последователността в действията му. 

Мен Джемил ме грабна още във 6-та серия, когато се разкри пред Лейла, когато си направи равносметка след погребението на леля си /майката на Кенан/. Иска се много смелост и откровенност, за да се разкриеш пред любимия човек, не пред някой друг, а точно пред човека, за чиято любов копнееш. Той разголи душата си и не се засрами, че е слаб и нещастен. Показа й колко е самотен и чувствителен. Видях и желанието му за промяна - така страстно я прегърна, сякаш се вкопчи в избавлението - избра любовта и живота.   

# 96
  • Асеновград
Здравейте и от мен.
Гласувах за Нимет и Пашата.
Колкото и Кенан да се излага все още го харесвам.Чисто визуално ми допада повече от Джемил.

# 97
chloebis и syd_13 суперр стееееееееее  Hug Heart Eyes
сега ще гледам  Crazy

# 98
# 99
Когато изграждам мнението си  за определен герой си мисля през какво минава  и с калко  ЗЛОНАМЕАРЕНИ  "добрини" е съумял да се пребори.
Ако за миг се поставим на мястото на  Ламия ,дали ще имам друго поведение?

# 100
Бубе,радвам се ,че те виждам(чета)  Hug липсваш  Heart Eyes
И да -частта ,за която говориш много сила  и чисто човешка слабост прояви Джеми тогава.Май от там започна разкриването му,малко по-малко през целия филм  Peace

# 101
Замислих се, че освен пашата, Мелек и Енисето, други не са имали рождени дни в тоя сериал.
А действието се развива поне в порядъка на 2 години.
Що така на Кенан или Джемил пропуснаха тези дни.Можеше да се случи нещо интересно покрай тях.
Само си размишлявам.

# 102
Замислих се, че освен пашата, Мелек и Енисето, други не са имали рождени дни в тоя сериал.
А действието се развива поне в порядъка на 2 години.
Що така на Кенан или Джемил пропуснаха тези дни.Можеше да се случи нещо интересно покрай тях.
Само си размишлявам.
Ами на Ламия?
Представи си как двамата са й купили подаръци,цветя и се срещат пред вратата  Mr. Green
Или пък Нимет,която прави прием и кани Намък,Джавата и адвокатката,както и Шюкрю и Енисе  Crazy  Mr. Green

# 103
Здравейте!
Гласувах за Джамил и Ламия Simple Smile
От вчера съм 100% освидетелствана от мъжа ми. До 1,30ч. съм гледала серията. Той зае компа, а аз направих бърз запис на DVD, за да я гледам. Сутринта едвам отлепих. Та нещата не са добри. Филма приключва, а моите трепети свързани с него не стихват...
По повод на серията. Много тежка, много емоционална. Въпросителните започнаха да се превръщат в удивителни... За Джавидан и Афифе не ми се пише, макар че смятам, че първата нещо започна да се усеща, поне на мен така ми се струва.
Джамил - неговото себеотрицание ми пълни очите със сълзи, а писмото ме разстърси тотално.
А Кенан май разбра най- накрая за какво иде реч, но малко късничко. Като изпусна питомното, сега да ходи и да гони дивото. Идиот

# 104
Гласувах за Джемил и Нимет.Възхищавам се на хора,които не падат лесто по гръб.
Омут се появява и в "1001 нощи".Мисля в серията на прословутата "черна нощ"(май 3та  беше),разговаря с Керем в бара.

Общи условия

Активация на акаунт