МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 32: чуй я, виж я ,наслади й се

• 30 835
  • 452
  •   1
Отговори
# 75
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Здравейте момичета!Гласувах за Джеми и Ламия,а  иначе от другите има един малко дискутиран образ,който обаче за мен е една много стабилна личност,а именно Маджиде.И понеже виждам,че  ви вълнуват турските любовни истории ви предоставям линк за един от любимите ми филми въобще.Знам,че измествам малко темата,но за жалост освен Чучулигата не съм чела нищо друго от турски автори.http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=25394&hit=1
Мисля,че ще ви хареса и на вас.Обърнете внимание и на саундтрака ще ви изненада сигурна съм.  bouquet

# 76
Да цопна и аз тук, че толкова мн съм изтървала  Hug

# 77
Ох, зарових се да търся откъде съм свалила Чучулигата като цял филм. Не че оспорвам казаното от Герадост - видях, че е права, но се чудя аз на какво съм попаднала. Някой ако се сеща, да каже, че като ми се вкопае нещо, няма отърваване...
Сега и друг пирон ми се заби - да не би под влияние на "Мелодията" да съм подценила "Чучулигата" и да съм пропуснала нещо хубаво  ooooh! Вече казах, че книгата ми беше любима и съм я чела 4-5 пъти.

Сцената на кея е в серия 25.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 10:54 от B l a n k a

# 78
аз Чучулига не съм чела, но знам че е страхотна, ще видя дали я имаме и ще я прочета...

lacunababe бях на концеееееееееертааааааа

# 79
Суперррррррррр!Много се радвам,че си успяла да отидеш.Наистина имаше какво да се види.

# 80

И Тя квоооо?

Сори за офа  Blush

# 81

И Тя квоооо?

Сори за офа  Blush

и Тя .....беше супер якоооооооо  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и за да не е спам  Mr. Green....защо само аз аресвам Омут  Crossing Arms

а и друго да споделя, вчера Ламия можеше поне да каже на Джемил, че го обича или нещо такова (тя дали вече осъзна, че го обича)...чаках, чаках, а то се кояви Кен  ooooh!

# 82
Омут е симпатяга, различен е, с тези татоси, спортен тип, хваща окото, но има нещо мнооого разтеглено във физономията му, не знам нещо странно устата ли е ....

Тук е сцената на кея: http://www.vbox7.com/play:609d07ea
а тук вчерашната тъжна сцена, в която Джамил каза: "преди любовтта ти ми даваше надежда" http://www.vbox7.com/play:538f5cba

# 83
Амииииииии и аз го харесвам,ама ми е малко епизодичен.

# 84
тип: лошо момче  Mr. Green

как се казва артиста да се поровя за снимчици  Whistling

# 85
Омут е симпатяга, различен е, с тези татоси, спортен тип, хваща окото, но има нещо мнооого разтеглено във физономията му, не знам нещо странно устата ли е ....
И на мен ми е така -нещо има ,което ме отблъсква

Синеоч,радвам се ,че си е струвало и сте изкарали невероятно  Hug
Ламия май скоро няма да каже на Джеми-мисля,че още не го е осъзнала.Има и нещо много важно,гордостта.
В един друг филм,когато започва казват,че гордостта може да преобърне живота на човек  Peace Е ,видяхме как. Peace

# 86
ооооооо да Герадостче  Hug Heart Eyes, гордостта понякога е лош спътник  Confused

а другия филма май е Аси нали?  Mr. Green

# 87

И Тя квоооо?

Сори за офа  Blush

Ми нищо каза,че е закъсняла защото е гледала Мелодията(епизода от петък) Joy Joy Joy

# 88
  • Атлантис, Галактика Пегас
да - Чучулигата е минисериал,4-5 серии май беше  Peace
Мисля че са седем. Simple Smile

# 89
  • Варна
запис

Общи условия

Активация на акаунт