Към любимата си ЯСЛА,тръгвам с мама за ръка-ЯСЛА 20

• 16 204
  • 424
  •   1
Отговори
# 75
"Ама те нашите сополи не са заразни".Е кажете ми това какво?

#Cussing out Как може такава безотговорност от родител Confused И то не само към собственото дете, но и към чуждите Rolling Eyes

# 76
  • в Надежда-та
 hahaha Joy Joy Joyми то не е шега с този гипскартон ooooh!
После ще ги пратя с баща му на разходка докато изгладя и ще преброя от кое по колко бройки имам.
Като за начало има, после вторник като тръгне ще отскоча до Бургас на спокойствие да му взема някой неща, че то с него е ад да се пазарува. Миналия ден в Росиньол за 5мин пак обърна магазина с надоло главата (добре, че там си ни познават и са свикнали Twisted Evil). Спокойствие имаше 1 мин. докано с баща му си избираха и мериха сандали за яслата, та успях да грабна 2 тениски Laughing

# 77
  • в Надежда-та
Тоя са нов вид, не са признак на болест, а на щастие, че вече е ученик Mr. Green
 ooooh! #2gunfire

# 78
  • Ланкър, планините Овнерог
Че има незаразни сополи, има. Алергичен ринит му се вика. Поне майката не обясни ли защо според нея не са заразни?

# 79
Ами не,но пък ми каза с какво да му мажа носа.Не знам да се смея ли ,или да плача.Тия зелените .. не ми приличат на алергия.Не би ли трябвало да са бистри ако е алергичен ринит?

# 80
Не би ли трябвало да са бистри ако е алергичен ринит?

Ми аз поне знам да са бистри. Но не съм спец, де. Не я оправдавам по никакъв начин, но като знам Констанца как е лаела направо заради алергиите, си представям как са ме гледали и мен  Crazy.

# 81
  • In someone's dreams
Здравейте!

Няма как да не ви се похваля и да обнадеждя майчетата на новите "ученици". Днес дребчо е плакал само сутринта малко след като го оставих. След това е бил усмихната репичка цял ден. Ходили са пак навън, вътре си е играл с играчките, на обед е хапнал половин омлет с всички краставици. Днес беше втори ден. От понеделник казаха че ще го пробват да спи там. Много бързо ми се струва, дано всичко да е ок.

Oncheto, супер историйки. Ама което си е така, така си е  Laughing

tosi, ей това ми е основния страх на мен, кога ли ще ми цъфне дребича със сополи или още по-лошо - t, заразен от някой ясленски "колега".

# 82

Milenni ,това са и моите страхове,най ме е яд на безотговорните родители.Аз даже не си позволявам,като е болен на парка да го водя за да не зарази някое дете.

# 83

Диди днес беше за 4-ти ден на ясла. Все така "примерно" се държи. Изяла си е супата и почти цялото карт. кюфте, но не е имала място за пъпеша. На връщане от яслата, заспа в количката. В понеделник пак сме от 9,30-12.  
Ами хайде да се отъркаме в тебе и малката и на нас така да ни потръгне с яслатаhug

Според нашия тати, аз вече съм била станала баровка, чета списания, ходя до МОЛ-а Sunglasses. Мъжка му работа!
наистина мъжка им работа.И аз искам да стана баровка.Поне до обяд да пооправя къщата,ако не друго  Wink

"Ама те нашите сополи не са заразни".Е кажете ми това какво?

#Cussing out Как може такава безотговорност от родител Confused И то не само към собственото дете, но и към чуждите Rolling Eyes

Ейййй,че нахални хора брее  #2gunfire
И то зелени........зеленита са признак на микроорганизми,алергичните сополки са бистри.Че даже ще казва с какво да мажеш и ти.
Ами като са им алергични техните,те не са заразни,защо детето ти се е заразило,че пък и лекарствата ще ти казва,какви да даваш.......... #Crazy

tosi, ей това ми е основния страх на мен, кога ли ще ми цъфне дребича със сополи или още по-лошо - t, заразен от някой ясленски "колега".

И моите притеснения са точно такива.

И аз имам комшийки пращат си децата със сополи......питам:ЗАЩО??? Защото болнични за сополи не се давало!!! И никой работодател няма да те търпи все болнични да носиш за сополи.
Ако сополите причинят-Т,кашлица,бронхит..........това вече е основание да не ходиш на работа.

Ама само за едни сополиии..............можело да са от зъбите

# 84
Аз не мога да ги разбера тези майки,които винаги се оправдават ,че високата температура (над 38 ) е вследствие на вадене на зъби и,че всяка хрема е  или алергия или зъби.Явно така им е най удобно.

# 85
Тоси,ние зъби вадиме с по 38-39,та дори последния път с 39,7  ooooh! НО без хрема,сополи,кашлици,червено гърло........никакви други оплаквания.
Щом спадне темп след 3-4 дни,отварям устата и намирам по 2-3 зъба наведнъж.

Сега пък.....без темп,без никакви оплаквания,само както пръцне Ивет и се е омазала до ушите...разстройство на вода и каша.
Това сега пък са кучешките зъби.

Винаги я водя на лекар за преглед и щом каже,че не е вирус,събирам я с други деца.
Няма никой заразен от нас с разстройство или темп.

И други деца така вадят зъбки,обаче майката още от далече казва какви оплаквания имат и аз си преценявам дали да остана с тях или не.Оставала съм и не сме се заразявали.След ден-два и техните зъби се показват и всичко е ОК.

Болното дете си личи и никога не е само Т или разстройство,вървят по 2-3 неща

# 86
oncheto така съм съгласна с тебе и при положение,че детето е прегледано от лекар няма спор.

# 87
oncheto хубаво ме развесели, на фона на това, че доста съм с притеснила Joy

sky, мерси за коментара Hug

tosi, бързо оздравяване на твоят мъник и скоро пак да е на ясла. В тази връзка да попитам, сестрите не връщат ли болните деца в къщи Thinking

# 88

tosi, бързо оздравяване на твоят мъник и скоро пак да е на ясла. В тази връзка да попитам, сестрите не връщат ли болните деца в къщи Thinking

И да връщат, родителят като се върне с бележка от лекаря, че "нищо му няма", нищо не могат да направят.

# 89

И да връщат, родителят като се върне с бележка от лекаря, че "нищо му няма", нищо не могат да направят.
Е, не знаех, че има и такава опция Peace То тогава освен да разчитаме на съвестта на родителите, да не си пращат болни децата, друго не ни остава Whistling

Общи условия

Активация на акаунт