Отговори
# 210
Хмммм, тук станало интересно! И аз все се опитвам някой с някой да сватосам Flutter
До сега-безуспешно! Tired
Ама някак си не ми минава мерака;)

# 211
Марпенче какво ти е бе миличка Rolling Eyes Hug Hug Hug

# 212
Да бе, Marpen, кажи ако можем да помогнем с нещо  Hug

Вижте сега, брат ми е VIP клиент и е с предимство  Mr. Green Честно казано чудно ми е как така се стича животът на хората - по-умен е, по-способен и много, много по-организиран от мен, а в личния си живот до никъде не го е докарал newsm78 Е, не е такъв чаровник  Crazy но пък е веселяк и никак не е стиснат. Май, май ще се окаже по-голям бохем от мен  Confused

По една прегръдка и по една усмивка за всички и  Hug Mr. Green Лека нощ  Heart Eyes

# 213
Добро утро! Кафето моля!!!

Момичетата на преглед...стискам палци от сега  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И за да се появи Бъни на отчет после слагам и едно зайче ...да е сигурна работата...

Регето трябва да си е дошла или вчера, или днес да си дойде...надявам се отпочинала и бодра...
За Ленката ,Ифчето, Илчето...някой знае ли нещо???
На всички голяма  Hug и страхотен ден!!!

# 214
Добро утро  Hug Heart Eyes Hug
Силно стиснати палци днес за Хъни-Бъни и Vanhorne  Praynig И голяма усмивка за кураж  newsm53

Dani  Hug благодаря за кафенцето  Heart Eyes Добре, че си ти да сложищ снимка на Заека  Mr. Green Знаех си, че е симпатяга  Hug

Успешен ден на всички  Hug Heart Eyes Hug

Mr. GreenВече чакаме и последните отпускари  Hug

# 215
Добро утро! Grinning
Дани, благодаря за кафенцето! Heart Eyes И за това, че се грижиш за редовната отчетност в темата. Wink
Бъни, Ванхорнче, стискаме силно палци! Точно на днешния ден - Малка Богородица, ще ви чакаме с добри новини! Praynig
Марпенче spoko
Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

# 216
Привет банда  Hug

Ей... тука се бутате за запознанства разни, ама аз съм по-по-най сватовницата. Черно на бял със сватба и акт за раждане го доказвам веднага  Joy . Преди 3 години запознах моя много добра приятелка с един пич от тук и познайте- след 1 година ги венчахме, а сега вече тичаме и по един малък палав сладур. Та такава ми е на мен- лека ръката.... който иска, от тука трябва да мине, аз съм организатора  hahaha  hahaha  hahaha

Лорка, мила  Hug Hug Hug

Ей, Камъче, ми ти какво си се препънало бе пиле, я да споделиш с нас, бива ли така да ни държиш в неведение и притеснение за теб?  Naughty Thinking От семейството не се крие нищо  Naughty А ние тук какво сме? А? СЕМЕЙСТВООООО !!!!  Heart Eyes

Марпен, ми ти мила? Нещо много бач ли има и те гърчат, или дручко е проблемчето? Бързо и ти тука при семейството да си споделиш, да те нагушим  Hug

Стискам палчета и за Бъни и vanhorne , и бързо идвайте да се отчетете!  Heart Eyes

Хубав ден от мен   bouquet

# 217
  • На планетата Земя
Добро утро, любимчета!

Хайдееее, на кафето!  Flutter Ободряващо, ароматно, в добра компания!

На който каквото има да му се стиска днес, му го стискам!  Mr. Green

Аз седя и си обмислям приоритетите, мисля, мисля, и скоро ще изляза с конструктивно предложение! bowuu

Имайте само малко търпение! Да ми дойде вдъхновение и да направя обявление!  Whistling

Желая ви усмихнат ден!

# 218
  • София
Привет, другарчета   love001
Румка, вчера те пропуснах в поименното обръщение, извинявай, мила.  Hug
Поли също, прощавай. Много се радвам, че повръщането при теб намалява и вярвам, че скоро ще забравиш за него.  yes
Станекс, на теб забравих да кажа: добре дошла  welcome
Марпенче, надявам се твоят ад да е само в работата. Ако съм права, хич не се ядосвай. То намерил кой да дава акъл на тая тема....  hahaha
Камъче, що така бе, пиле, и при теб сериозни изпитания.... Ох, то наистина не знае човек какви изпитания му е приготвила съдбата.... Нали наскоро и аз бях изпаднала в тежка ситуация. Повярвайте ми, в един момент и аз си мислех да раздяла с моето момче....
Днес стискаме палци за Бъни и Ванхорне. И чакаме после отчети  Naughty
Миленце, в петък (11.09) се прибирам в София. Събота и неделя, ако е хубаво времето, ще идем малко в планината, но от понеделник съм на работа. Така че там съм, включвай ме и мене в това, дето си го замислила. newsm03
Значи да чакаме скорошно включване от Реге....
Тес, и теб те забравих във вчерашния си пост. Ама ти напоследък рядко се включваш. Не намаля ли малко работата?  newsm12
На всички пожелавам усмихнат ден, въпреки лошото време.  Hug  Hug  Hug

# 219
Добрютро на всички крушки и тревички!

Малеееее, като казах "крушки", та се сетих - ако знаете снощи какви приказни круши купиииииииих, страхотийски направо!

Та аз, както беше постановено вчера от Милето и одобрено от всички, се явявам на ежедневния отчет:
В къщи от неделя сутринта нямаме нет, така че не се чудете що пиша само в работно време. Казват, че повредата не била в нашия приемник  Mr. Green и била голяма, та да видим кога пак ще ни огрее...Опс, имаме свежа информация от Пингвина - вече имаме нет в къщи, т.е. довечера съм на линия!

Аз седя и си обмислям приоритетите, мисля, мисля, и скоро ще изляза с конструктивно предложение! bowuu

Имайте само малко търпение! Да ми дойде вдъхновение и да направя обявление!  Whistling

Брей, брей, Милеееееее, направо ме утрепА с това изявление!
Чакам с буйна страст твоето следващо обявление!  Joy

На Заяца и Ванхорнчето е ясно, че им стискаме палци и че чакаме подробни доклади. Бъни, по-добре се обади на регистратурата в клиниката и попитай дали ще ти дадат изследванията, направени там.

Гледам, тук се надпреварвате да сватосвате...  Mr. Green Аз не мога да се похваля с опит в тази сфера, но гарантирам и ви уверявам, че с мъжа ми не слизаме от дансинга на сватба! Даже преди 2 години бяхме кръстници на едни приятели, DJ-ят се оказа друг наш приятел и като ни видя как  newsm68 и newsm44 безспирно, попита дали сме сългаслни да ходим с него по разни такива мероприятия и да ни плаща хонорар...  Joy За съжаление сделката пропадна, защото аз казах, че чалгата трябва да е изключена от репертоара  hahaha

Питате за нашите прелетни птички и гледам, че Данито е отговорила за Ре_ге, а пък моят спомен за Лени е, че ще се завърнат на 12-13.09. Ех, хайде да идват сезоните за стоене в къщи и гушкане! (кой го казва - хайманата, дето не се спира у дома!  Mr. Green)

Квази, очаквам живот и здраве като дойдем по Коледа във Варна (както говорихме вчера) да имаме най-хубавия повод от ваша страна и да го полеем с най-хубавото порто в испано-портОКалския ресторант!  Hug

На всички много усмивки и хубав ден, въпреки времето! (Гледам обаче, че почна да просветлява... Grinning)

# 220
  • София
Здравейте, сладурани и КвазиHug

Мили-Ванили, миличка, минали сте през голям кошмар - и майка ти, и ти...  Hug Добре, че е бил малкия дявол и майка ти е жива и здрава... Голяма трагедия с това корабче... Аз не мога да плувам изобщо... и над водата не мога да стоя, така че просто не искам да си представям какво е било...  Sad  Да пази Господ!  Praynig

Лора, съжалявам за това, през което минаваш... Много неприятно наистина... Мога да ти кажа само едно - грижи се добре за себе си... Обикновено такива неща са голям шок и има опасност да се отразят и на физическо ниво... Затова направи всичко възможно да се храниш здравословно, да спиш достатъчно, да тренираш нещо, да се разсейваш с приятелки... Не прибягвай към алкохол, нито към мъже на тоя етап... Ти си важна сега. Да се съхраниш и успокоиш. След това всичко ще се нареди!  Hug

Ванхорнче и Бънка - стискам ви палчета за прегледите!  Praynig

Паполино, звучиш по-добре, радвам се  Hug

Миле, срещичка ли гласим? Или само аз така си мисля...  Hug

Марпен, ти ми изглеждаш леко подтисната от едно известно време... Надявам се, че проблемите ти са лмалки и лесно разрешими... Ако искаш, сподели.... Току-виж ти дадем някакви добри идеи...  Hug

При нас новото е, че преминахме към осъществяване на идеята си да се научим да играем голф. В неделя бяха първите ни 2 часа тренировка и много се изкефихме, нищо, че и днес усещаме мускулна...  Mr. Green Иначе вече започнах силно да се вълнувам за предстоящия първи клас..., малкия също... На голямото момче ще слагаме очилца..., ама това да ни е проблема... Мъничката ни племенница проходи (на 10 месеца:)) Ами, това е, общо взето, при нас...

Днес аз ви черпя, защото е много хубав ден - рожденния ден на Дева Мария (малка тематична почерпка). Честит имен ден на всички Марии и най-вече на сестра ми, която също има и имен, и рожден ден днес!

Прекрасен ден на всички!   bouquet  И особено много да е хубав на Зази, защото ми обръща внимание  hahaha  Hug  Heart Eyes

# 221
Хей, хей, хейййй...  Mr. Green Я кой имал днес Имен Ден  Mr. Green Съвсем бях забравил  Blush Ами да сме здрави и щастливи всички, които носим това прекрасно име  Hug И нека Богородица да пази всички девойки и да им помогне по пътя към щастието  Praynig

Така като ви слушам  Confused то едва ли не, се оказва, че няма девойка, която не се е замисляла в един момент да зареже беззащитната си половинка на произвола на уличните закони  Shocked Ами то като е така  Blush моята девойка вероятно няма да прави изключение  Rolling Eyes Уффф... ще взма малко да се постарая, че да не се намеря някоя приятна зимна вечер на улицата седнал върху бохчичката си със пакет суха храна за половин ден в ръката  ooooh!

Прасковке  Hug Heart Eyes Hug И аз ти обръщам внимание  Blush Party

Миле, Миле, Миле...   261uu  261uu  261uu Извади ни душата с памук  Crazy Хайде вече не настана ли вдъхновение?!?

rumix-че  Hug хайде, бе пиле. Чакам да се обадиш за това, което обсъждахме. Аз между другото имам вече една идея, но по-късно ще те спипам в skype  Mr. Green

Сега да ви кажа - голяма загадка  newsm78 От 36 години съм на този свят (поне напоследък) и чак днес да разбера, че четирилистните (или изобщо всички) детелини цъфтели  Shocked Нали Поли Hug ни подари една саксийка с четирлистни детелини и аз си се грижа за тях най-ревностно, и днес...  Shocked цъфнали... в розово  Mr. Green Полииии..., помагай - какво да ги правя сега  ooooh! трябва ли да им търся мъжки екземляри или те ще се справят сами  hahaha Чакайте малко да видим дали ще успея да кача тук свястна снимка от телефона си... Абе гадно стана, но ще придобиете представа:

Дано да е на късмет  Praynig Още две стръкчета се канят да цъфтят - лудница  Mr. Green

# 222
Сега да ви кажа - голяма загадка  newsm78 От 36 години съм на този свят (поне напоследък) и чак днес да разбера, че четирилистните (или изобщо всички) детелини цъфтели  Shocked Нали Поли Hug ни подари една саксийка с четирлистни детелини и аз си се грижа за тях най-ревностно, и днес...  Shocked цъфнали... в розово  Mr. Green Полииии..., помагай - какво да ги правя сега  ooooh! трябва ли да им търся мъжки екземляри или те ще се справят сами  hahaha
Дано да е на късмет  Praynig Още две стръкчета се канят да цъфтят - лудница  Mr. Green

Ми че те и моите цъфтят, бе! По едно време цветовете бяха толкова много, че ако видиш саксията с периферното си зрение, мислиш, че това е някакво дребно мушкато! Ама се надявам сами да се справят с опрашването  Mr. Green.
Ха дано като извадя луковичките да ги зазимя, да са станали мнооооооооого и да имам да раздам на всички вас, за да си засадите напролет!

# 223
Здрасти и от мен.
Зази ,мерси за посрещането! Усещам, че сме от една порода с теб! Разбрах, че си видна гледачка, та понеже и аз така де....некак си ми се говори отгоре....ако съвсем я закършим откъм работа ще си отворим едно офисче.....па няма само ония от Канал 3 да печелят де!
Дано всичко с Бъни и Ванхорн днес да е наред. Стискам палци.

# 224
  • На планетата Земя
Еййй, ама вие Мариите и всички там производни много сте важни. През ден и туп - имен ден! Хайде, да сте ми живи и здрави!

Квази, който си има детелинка, да си я гледа.  Mr. Green Виж ме мене, без детелинка, без глогинка, грижи никакви.  hahaha Ше опрашваш там, каквото трябва, като си се хванал на късметлийското хоро.  Peace

Прасковке, да е жива и здрава сестричката ти. Вие много добре го давате с този голф. Този спорт за мен е тъмна Индия, така че ви се възхищавам.

Оставям ви за малко, след половин час ще се включа пак.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт