Отговори
# 225
Само за няколко бързи целувки влизам   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и пак забегвам. Още сме на морето  Mr. Green не искам да си тръгваме. Като се върнем след 15 ще пиша надълго и нашироко.

# 226
  • На планетата Земя
Лениии, страхотно е, че се обади и сте добре. Почивайте активно, колкото остава.  Heart Eyes

Та такааааа:

Мили другарчета!

Всяка година, дни преди поредния ми рожден ден, се замислям, с кого искам да прекарам този хубав празник.

Не можете да си представите, колко щастлива ще ме направите, ако ми окажете честта, тази година да сте мои гости!

Вие - моите приятели от тази безценна тема!

Каня ви най-официално у нас на 15 септември да бъдем заедно, да се повеселим и да се посмеем.

Няма да ви изреждам поименно, на който му е приятно и има възможност, нека дойде.

Ще бъдем само вие и моето най-близко семейство.

Очаквам с нетърпение да ми пишете на ЛС. И да мислим менюто! ЕВстествено!  Mr. Green

# 227
  • там където мога да си закача хамака
Квази от теб разбирам, че тези цветя цъфтят. Трябва да питам свекито. Моите ги засадих преди вашите, но ни едно не е цъфнало. Като се знам каква съм цветарка, да се радваме, че още са зелени моите, а не изгнили или увяхнали макар, че доста поизсъхнаха докато ме нямаше. Когато му дойде времето нали ще ме светнете как да ги извадя луковичките и да ги съхраня?

# 228
  • Манчестер
Добро утроооо  Heart Eyes
Лени  newsm68 как е Влади...Говори ми, говори  Crazy Искам да го видя...да го щипна  Crazy
Бъни и Ванхорне  fingerscrossed
На всички именници, да са живи и здрави   bouquet
Прасковче, голф значи  Mr. Green Че тука само това се играе  Crazy Бохемски спорт, браво  Crazy
Марпенче, душичко  Hug надявам се не е нищо сериозно Hug
Лорче, как си миличка Hug
Милеее, аз съм духом Crazy Hug Ех, как не мога точно тогава  Tired , но съм там с душата си  Hug

Аз пък какъв сън имах тази нощ Crazy Бях бременна и видяхме точица Crazy. Доки ми даде снимка и аз бързам първо на мама да покажа Crazy.
А, за сестрьонка, сериозно Naughty трябва гадже да намерим Mr. Green Кой каквито предложения има, да ми пише на лични Mr. Green  

# 229
Иии Лени... хубаво че писа, че сме се затъжили и тъкмо се питахме , айде бе, няма ли да си идват ???!!! Heart Eyes

Квази, за онова дето го обсъждахме, срам не срам да си кажа, че почти нищо не свърших, не ми остана време да обиколя. Само от едно място взех оферта по мейла, та чакам те на линия за да я видиш, а и да чуя твоята идейка??? И браво за детелинката, грижи се така и за момичето ти и да видиш как бързо ще цъфне и ще върже  Joy
milly vanilly, споделените сънища се сбъдват. Така, че време му е...  Hug Heart Eyes

Мале Милеееее , това ли мъдри толкоз време??!! Страшна си ! ееехххх... порастваме .... и казвай какво ще е менюто че да стягам куфара

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:05 от rumix

# 230
Добър ден на всички! Simple SmileА на тези,които обядват- приятен обяд! eat
Най-напред: Честит имен ден на всички именници в темата!

Бъни и Ванхорне, стискам палци и чакам хубави новини! newsm10
Квази, да си призная,като видях твоето Пиле на онази снимка в испано-портокалския ресторант,толкова лъчезарна, с такъв блясък в очите, вече бях сигурна,че е бременна и ти криеш от нас EmbarassedРадвам се, че нещата при вас вървят в добра посока HugВярвам в най-прекрасната развръзка и то много скоро newsm17,пък и тоя детелински разцвет няма да е случаен Wink
Зази,от ей такива разтухи имаше нужда ти Wink, радвам се,че най-после им дойде реда HugПрекрасни снимки Heart Eyes
Дани,благодаря за кафенцето  bouquet
Паполино,вече навлизаш в по-лекия бременен период Grinning,дано да няма повече страдания Hug
Мили Ванили, как е мама? spokoОсигурете й нещо,с което да се развлича и прогонва тягостните мисли. HugПък и според съня скоро ще става баба Laughing
Рослем,Николче,Мими,Фиорче, къде изчезнахте? newsm78
Йоси,климатика си е коварно нещо NaughtyИ аз много се пазя от такова течение.Ами като не постигате разбирателство по въпроса,поне пък се обличай по-дебелко,не е нужно да търпиш Thinking(дано не ти прозвуча назидателно Embarassed)
Прасковче Hug,не сподели каква програмка сътворихте newsm78
Щурчо, хайде стига с тези изпити, обърни внимание и на нас newsm03
Станекс, добре дошла! HugУспех thumbsup
Лорка,много боли лъжата,особено от най-близки хора spoko,още повече в такъв труден момент...Аз не бих могла да простя, не съм толкова благородна.Вярвам,че ще вземеш най-доброто решение за себе си! Hug
Каритас Hug,честити щори!Миленце,Руми,Тес Hug
Камъче,това кофти-настроение ще да е от трудната социална адаптация след отпуск Rolling EyesХайде съвземи се и само смело напред! Hug
Марпен, взехте ли някакво решение по медицинския въпрос? Heart Eyes
Лени Hug
Марги, погалвам коремчето preggo
Дано и Регенцето се появи скоро Simple Smile
Приятен следобяд на всички! Hug

# 231
  • На планетата Земя
Пипенце  Hug

Руми, ами пораствам. Най-сетне, че току виж вземете решение все пак да ме изхвърлите от бандата по критерии "годинки". Менюто по желание на клиента. Ти стягай куфара, покривът под главата ти е уреден.  Peace

# 232
Даниии, благодаря за кафенцето и сладкото зайче, стана ми едно такова миличко, пухкаво и сладичко като го видях. Hug
Мили, толкова си сладка с желанието си да помогнеш и да разведриш Лорчето! За малко и на мен да ми се прииска да стана мома англичанка. Blush Само да не ме чуе моичкия, чееее лошо ми се пише. #2gunfire Радвам се, че майка ти е добре и Господ е бил с нея!
Маринекс, честито ви годишнина и от мен, любов, любов, любов...здраве и късмет!  bouquet
Зази, важно е че си скъсала с ежедневието. Приятна и заслужена почивка!
Бънка, стискаме палци, а ти само дишай дълбоко и се дръж, всичко ще е наред!
Лори, един ден ще си кажеш, че всичко е било за добро! Praynig
Станекс, добре си дошла, късмет в темата! Peace
katrinkag, и на теб добре дошла! Къде се загуби, бе момиче?!? Не може така да се отсъства дълго без предупреждение?!? Naughty
Йоси, същия проблем имам и аз с моичкия.  Mr. GreenЦелогодишно му е топло, а на мен студено. Като пусне климатика и аз се завивам през глава. Whistling Коктейла ти е супер, само си го прави по-често!
Страхотно е предложението със задължителното отчитане на бременните. Радвам се, че всички са добре!
Марпен, дано днес настроението ти да е по-добро! Praynig
Миле, късаш ме от смях постоянно! Благодаря за поканата, ще имаш най-хубавия рожден ден! Grinning
Каритасче, благодаря за напомнянето за днешния празник! Нека Богородица да ни помага! Praynig
Прасковче, страхотна трапеза!  bouquet
Квази и Пиле, Пиле и Квази, стоп на всички притеснения и страхове, правете любов и скоро ще се похвалите! Praynig Ле-ле-леее, какво чудо ще е в темата, каква радост, какви фоерверки! #Crazy #2gunfire
Лени, продължавай с почивката, щом е възможно! Радвам се, че се обади!
На всички слънчево настроение! Heart Eyes

# 233
Лелееееееее, Милеееееееее, страхотен купон се задавааааааааааааааааааааааааааа! Урааааааааааааааа!!!!!!!!!1  newsm68 newsm44

Хич няма да ти пиша аз на тебе нищо на лични - първа кипра съм, щом става въпрос за купон, нали ми знаеш?!  Mr. Green Без значение, че съм опингвинена...    261uu

Урааааааааааааааааааааааааааа!!!  smile3535

Ама и ти пък на какъв хубав ден си се родила! Аз лично тази дата я приемах по значимост едва ли не като 24-ти май, да знаеш, а пък сега - съвсем!  smile3525

Само поясни от колко часа ще е мероприятието, за да знаем дали ще има време да се приберем след работа и да си облечем вечерните рокли с дълбоки деколтета и гърбиета!  Joy

# 234
  • На планетата Земя
И аз имам предчувствие за луд купон! Очичките ми светят от сега!  Mr. Green

..... рокли с дълбоки деколтета и гърбиета!  Joy

А може да си направим и голо парти, без гърбиета! Откъде я изтика тая дума, еййй, ГУГУЛЕ ПИНГВИНСКО!

Щом ша идваш, питката е MUSS! А за часа, не знам, колкото кажете, можете .......

# 235
Здравейте!

Честит имен ден на всички с името Мария и производните!!!! newsm51

Миле толкова мила покана! Де да можех.......Ще си прекарате обаче супер и ще разглеждам снички!

На Бъни и Ванхорне всичко да мине добре smile3504

Нещо не съм на кеф и усещам, че не ми се пише и за това просто ще ви

и ще пиша по-късно като съм в настроение!

# 236
Здравейте сладури Hug
Миленце, БЛАГОДАРЯ ТИ за поканата, но си ми много на далеко Sad.
Квази, Паполино, те моите детелини се утрепаха да цъфтят, дори вече мисля да ги прибера на топло, че да не замръзнат в тоя студ навън.
Абе вие сте били големи сватовници Joy ами тогава и аз да си предложа услугите. Имам много приятелки за женене, всичките от хубави по-хубави Mr. Green.
 newsm78 То и аз съм Мария ама от вас разбирам, че днес имам Имен ден. А ми тогава да почерпя:

И за тези които пят бира:

Ох...., аз днеска много ми стана гадно. Скарах се с мама по телефона, за глупости и сега ме гризе съвестта Weary и не знам какво да правя.
Пипи, тук съм, но само ви чета, че нямам с какво да се хваля.
Лора, разбирам те напълно през какво минаваш. Аз също съм била в такава ситуация ooooh! ама моята беше и с бременна любовница #2gunfire Представяш ли си, аз лежа по болници и се тъпча с хапчета само и само да забременея, а той нашия любов върти и бебета прави. Малееее, през какво минах тогава, колко сълзи пролях. Ама сега съм си по-добре и не съжалявам за нищо. И ти ще се оправиш, ще видиш ''Всяко зло за добро"  Hug.
Камъче, Марпен, smile3513 да го гоните това лошо настроение, че ще ви дърпам ушите Hug.
КвазиPraynig скоро време да избухне Misc Bomb Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed и ти да станеш татко, а Пилето мама Mr. Green ще сте страхотни родители.
Йоси, бързо да се оправяш, то май и при нас е така с климатика, но моя се съобразява най-вече с малкия, че да не земи да се разболее.
Зази, хубаво ми е да ти чета постовете, винаги се стараеш да не пропуснеш някого Hug.
То и аз май се увлякох
Деми, кажи нещо и за себе си. Как си,?
Мили, радвам се, че майчето ти е добре. Ако моята майка беше там щях да се побъркам. Ох, пак се сетих за майка ми Sad да взема да и звъна.
За всички които съм пропуснала, много, много  Hug Hug Hug и ви обичам много  love001  Kissing Heart

# 237
  • На планетата Земя
...... Скарах се с мама по телефона, за глупости и сега ме гризе съвестта Weary и не знам какво да правя.

Просто й се обади и й кажи: "Мамо, обичам те!" Аз така правя в такива ситуации. Пада ми камък от сърцето - и на мен, и на нея.

Йоси  Hug

# 238
  • София
Уау, Миле, направо ме развълнува с тая покана...  Hug Много мило, наистина... Всъщност слаби са думите, за да обяснят колко е трогателен тоя жест... Поразмисли ме също... За приятелството по принцип. Моите т.нар. най-големи приятелки са от гимназията, с някои от тях бяхме заедно във ВУЗа също. След това от работата имам една приятелка и мнооооого познати, с които си говорим и за лични неща, и това е... На мъжа ми най-големите му приятели са от ВУЗа... Някои от моите и някои от неговите приятели, разбира се, вече са и семейни такива... Но все пак, с много малки изключения, поддържаме много рядко връзка с тези хора... Чуваме се и се виждаме по 1-2 пъти в годината (за някои и по-рядко)... И в един момент какво се оказва - че най-големите ми приятели сте всъщност вие (от тази тема и от някои други теми тук във форума), защото с вас съм всеки ден, споделяме си постоянно всичко, което ни вълнува и което ни се случва... А когато споделянето се ограничи до веднъж в годината, то всъщност се превръща в кратко резюме на нещата, през които сме минали, през времето, през което не сме се виждали... А споделянето и постоянния контакт всъщност са много по-солидна основа за приятелство... Ние всъщност се познаваме много по-добре, отколкото със старите си приятели, с които сме се познавали така, когато сме били заедно повече - в училище, в уни или нещо друго... Аз съм и малко в повечко консервативна... Трудно си представях преди, че е възможно след една определена възраст да допуснеш до себе си някого толкова близко, че да станете истински приятели... Май е време да разчупим консервите и да оставим нещата да се случват Simple Smile

Споделете вашите емоции по темата, хайде, давам ви микрофона  hahaha

ДемиHug радвам се да те видя!

# 239
Здравейте!
Извинявам се, че нахлувам.
Не знаех, че има такава тема.Много се зарадвах като я открих.
Аз съм на 40 г.
Имам три деца-две дъщери и един син.
Синът ми се роди преди две години.
Искам да ви стисна ръката и да ви поздравя за желанието ви да си гушкате бебче на тази прекрасна възраст.
При нас се получи трудно с третото дете.
Пробвахме няколко месеца и добре, че се усетих навреме.Да си на 35г. и да искаш бебе, не е като да си на 25.
Походихме по доктори.Оказа се ,че и двамата имаме проблеми.
Справихме се с тях и след близо две години чакане, тестове, овулации и т.н. дочаках да видя двете чертички...
Много ми помогнаха тестовете за овулация или поне аз така си мисля.
Поздрави на всички! Hug
Много спокойствие пожелавам.
За тези, които ще  имат трето дете-ЧАКАМЕ ви в темата:Многодетни мами

Общи условия

Активация на акаунт