Отговори
# 240
Прасковче,

аз изказах почти същите мисли като твоите, само че в малко по-синтезиран вид и с повече алегории в някоя от предните теми, като ви нарекох "крушки"  Simple Smile. Абсолютно на също мнение като твоето съм, имам същото усещане и изпитвам същите чувства. Макар че аз с истинските си приятели от детството и училището продължавам да се виждам и сега, по-честичко от тебе - с някои веднъж седмично, с някои веднъж месечно, а има и такива, с които действително се виждам 3-4 пъти годишно. Но истината е, че вие наистина ми станахте много близки хора заради общата ни мечта, която е свързана с много тревоги и надежди... И ако в тези тревожни и безпътни моменти няма кой да те подкрепи, а истински може да те подкрепи само човек, който те разбира напълно, просто увисваш... А тук, в нашата тема, наистина властва духът на истинското приятелство, добрите обсноски и взаимопомощта!

За сетен, но никога за последен път:

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА!  Hug  newsm51

# 241
  • На планетата Земя
Стига бе, милички!

Имайте милост! Очите ми са пълни със сълзи на умиление и щастие!

# 242

Просто й се обади и й кажи: "Мамо, обичам те!" Аз така правя в такива ситуации. Пада ми камък от сърцето - и на мен, и на нея.

Точно така направих newsm10 и ми олекна малко.

По темата за приятелството: Обичам ви! Hug

# 243
Аз пък завиждам благородно на всички, които са близки с родителите си.  Hug Аз самата не съм, чуваме се за рожденните дни 5 - 6 пъти годишно, но сега се замислих, че дори не съм ги виждала от почти 4 години...

# 244
  • София
Миле-пиле, благодаря за поканата. Аз подозирах, че някаква срещичка мислиш ти, а то какво било.... Сигурно ще дойда и аз, само ще уточним къде е последната оцеляла къща зад блока  Wink
Мими, чудесно е, че си звъннала на майка си. Аз като че ли с моята станах по-близка когато се преместих в София. Преди като живеехме заедно, по-често се скарвахме.... И в тази връзка, Тес, защо така при вас? Не те упреквам, просто ми е странно ...
Лени, браво, че се обади. Викаш, въпреки лошото време, на вас си ви харесва на морето. Чудесно, почивайте си, пък то утре-други ден ще изгрее пак слънцето....  Sunglasses
Прасковче, много си права за приятелите. И аз имам такива, дето сме си уж много близки, ама се чуваме от дъжд на вятър и се виждаме все по-рядко. А тук с вас ... ами друго си е, всеки ден бързам да ви прочета, радвам се за всеки успех, за всяко, макар и малко, но хубаво нещо, също и страдам и ме боли заради вашите трудности и грижи.... така че вие сте тези, на които и аз всеки ден се оплаквам или пък споделям приятните неща, които ми се случват и ме вълнуват. Много ви обичам.   bouquet
Йоси, оправи ли настроението?
Рея, ти пък съвсем ни забрави. Ще ти се караме.....  Naughty
Рослемче, и ти май си много заета напоследък. Драсни два реда, моля.  Praynig
Ана, да са ти живи и здрави дечицата! Благодаря ти, че ни даваш кураж!  Hug

Ще ме извинявате, ама според мен днес Мариите нямат имен ден. Но това не пречи да ви пожелая много здраве, щастие, любов и късмет във всички начинания! Квази, и за теб важи Heart Eyes

# 245
Много обич се усеща в редиците ни! Много вълнуващо! Аз също така се привързах към всички вас, че не мога да си представя деня без да надникна да ви видя, как сте, какво правите, какво ви тревожи и радва.......Изключително важно е за мен да знам, че не съм сама, че има с кого да споделя и дори само да  да обменим шегички......Марги го е казала много хубаво - тук, в нашата тема, наистина властва духът на истинското приятелство, добрите обсноски и взаимопомощта!

На мен не знам защо ми е тъпо днес........всъщност съм много по-добре - никакви оплаквания..........но просто ми е тъпо..........За капак ми се обади една мноооооооогооооооо далечна позната, с която се бях засякла преди 4 години тук в Атина и ме беше отвратила като човек........та, сега ми звъни след 4 години и иска помощ да й помогна да си намери работа точно в моята област.........едва ли не я усещах, че иска да ми заеме мястото..........Много мразя този тип хора - -пиявици........Никога за нищо никой не ми е помагал в работата, да не говорим пък като дойдох тук..........сама си намерих всичко свързано с работата ми, с 5 думи в джоба се свързах с фирмите и САМА си намерих и работата. Доказах, че всичко което представям като документи за висше образование е само 1/3 от това което мога и само за няколко месеца си заслужих и обичта и уважението на работодателите ми.........И сега един търтей и много лош човек ми звъни и ми казва, че трябва да й помогна да започне някъде работа и по-добре при мен..........Нещо от типа на стани, за да седна.

Аз каквато съм и деликатна ми е ужасно трудно да контактувам с такива.........не мога да съм груба, въпреки че си давам сметка, че това е което заслужава.....

Тая ме ядоса още повече днес........

Знаете ли, че всичко може и да е от времето.........никак не обичам есента........най-мразя да си прибирам летните дрехи..........

В това настроение май обичам само родителите ми, мъжа ми, няколко стари приятели и вас! това е.......

# 246
Zazolinka, не знам Simple Smile Нашите са с по-"европейски" разбирания, според тях децата трябва да се оправят сами в живота и аз изпълнявам повелята им.  Mr. Green Иначе те са си здрави, заедно са, добре са, та поне съм спокойна за тях, много си се обичат.  Wink Ако имат нужда от помощ, ще им помогна. Просто когато свикнеш да не разчиташ на някого съвсем за нищо, почти нищо реално не споделяш с него и така отношенията избледняват. Късничко е за нас да се сближим тепърва, но не сме и скарани примерно, просто сме в по-"официални" любезни отношения.  Simple Smile Сега като се замислих, трябва да вземем да се отбием с децата да ги видим скоро, че колко години са минали, без да усетя, не знам  Embarassed

# 247
Ето ме другарчета мили,

Току- що се връщам от УЗ. Всичко е наред с малкия мъж, който не ме остави да спя цяла нощ. Всички органи функционират правилно и тежи 1600гр. По УЗ е 30-та седмица и един ден. По докторски изчисления 29-та седмица и 3 дни. Имам снимчици на които се виждат мънички бузки, но днес съм на педал и едва ще успея да сканирам.

Отивам на тръстиката милички. Чакам Зайко да каже две думи, с нетърпение.

Обичам ви!!!

# 248
Здравейте, милички  Hug
Само се обаждам, че все още мърдам и се връщам назад да ви прочета.
Надявам се всички да сте добре.
Гушкам ви всички и ви желая уютна и спокойна вечер  Hug
(надявам се утре да имам поне мъничко време, за да пиша повечко)
Целувам ви   bouquet

Ванхорнче, браво на малкото мъжле. Не си губи времето на топличко в коремчето на мама и наддава смело. Гуш и за него Hug

# 249
Здравейте! Минавам на бързо,и аз като dudence се надявам утре да  пиша повече Wink!
vanhorne ,супер ,радвам се за хубавите новини за мъжа-ами той много голям...... ooooh!
Все така да е! Peace
Лека нощ! smile3507

# 250
  • На планетата Земя
Vanhorne, радвам се, че след прегледа всичко е наред. Нека мъничето расте, върши си работата спокойно, ние тук можем да почакаме с бузестия материал.

Фиорче, Дуди, чакаме ви утре бодри, росни, сносни, смели, сръчни.

Призовава се        да се яви по служба и да докладва.

# 251
Здравейте, пилета  Hug Heart Eyes Hug

Прасковката, този иначе толкова любим наш зарзават  Heart Eyes , поставя въпросче, което аз не обичам да обсъждам. За тези неща не става с говорене  Naughty Как да ви обясня, какво чувствам към вас?!?
Истина е, че имаме много и страхотни приятели, с които можем да споделяме живота си  Heart Eyes За мен те са моя живот.
От друга страна - никога не съм бягал от възможността да намеря още и още, и още хора, които са истински и с които мога да се чувствам истински  Hug
Исках да ме приемете сред вас, защото почувствах топлина и имах нужда от нея  Heart Eyes  Това е  Simple Smile
После... после си продължи по начин, който доказа, че сърцето ми не е сгрешило  Hug
Не знам, има ли нужда от още обяснения?
Знам кога лъжете, кога криете нещо. Знам кога ви боли и се радвам исктински с вашата радост. Усмивките, които виждам тук са сред най-искрените в моя живот. Вие сте просто едни... пилета  Hug Heart Eyes Hug Това сте вие!

Миле  Confused уби ме, направо ме срина с това "Заповядайте на Рождения ми Ден"  Shocked В главата ми моментално настъпи парников ефект с елементи на ендорфиново отравяне  Crazy Какво да ти кажа? Мога, но не обичам да обещавам неща, които няма да изпълня. Ако успея да дойда, не се изненадвай  Hug Heart Eyes Hug

VanhornЧе, помниш ли? Кога беше Shocked , посред нощ, се радвахме на едно ново сърчице  Heart Eyes Скоро ще го носиш не само в сърцето си, а и в ръцете си, пиле  Hug Така трябва да се развива животът ни. 1600 грама  Mr. Green че той за женене вече, бре  Mr. Green Ние сме тръгнали сватовници да ставаме, а най-личните момци пропускаме  Hug

Заяц  Hug Heart Eyes Hug не сме пуснали палците за вас  Praynig Никой от нас не го е страх по-малко от теб, просто се правим на мъже   Crazy

Ами... аз да лягам, че моето пънче ме чака  Heart Eyes
Лека нощ на спящите пилета и (знам че е така) окрилен с мечти ден на будуващото пиле  Hug Heart Eyes Hug

# 252
  • На планетата Земя
Чакам си манджата, Квази, затова.

Какво да ти кажа? Мога, но не обичам да обещавам неща, които няма да изпълня. Ако успея да дойда .....

Знам, знам, нищо не ми казвай. Точен си във всичко, което правиш. Не си напрягай главицата, действай си по задачите. Трудно се прескачат тези разстояния.

# 253
[quoteVanhornЧе, помниш ли? Кога беше  , посред нощ, се радвахме на едно ново сърчице   Скоро ще го носиш не само в сърцето си, а и в ръцете си, пиле   Така трябва да се развива животът ни. 1600 грама   че той за женене вече, бре   Ние сме тръгнали сватовници да ставаме, а най-личните момци пропускаме 
][/quote]

Квази И тогава и сега ме разплака приятелю. Благодаря ти!!!  Hug  Hug  Hug

Всички тук сте ми много мили и свидни.

# 254
Добро утро !

Ленката се записа остава още няколко душички да кажат по нещо и всичко ще е наред.Бъни не се обади затова и слагам 2 зайчета ...дано така се намами...

Ванхорнче, малииии какъв мъж пу -пу ...скоро ще го гушкаш... thumbsup
Миле , много ме развълнува...ти си такава всеотдайна и искрена , и истинска....Браво!
Лорка , къде си ? Как се развива твоята сага? Hug Hug Hug
На всички ...прекрасен и усмихнат ден... Hug

Общи условия

Активация на акаунт