Отговори
# 255
Дани, благодаря за ароматното кафе и ... от де ги вадиш тия зайчовци, ама направо ми се оправя настроението, благодаря!?!   bouquet
Ванхорне, браво на юнака!  Heart Eyes
Зази, и според мен вчера Мариите нямат имен ден, дъщеря ми е Мария, празнуваме на 15-ти август.
Темата с майките и приятелството е страхотна, с майка ми живеем в един квартал, което си е голямо удобство. За помощ сме близо, а същевременно самостоятелни. Чуваме се и се виждаме почти ежедневно, но не бих казала че сме толкова близки, колкото бих искала. За сметка на това се старая с децата ми да бъдем като приятелки.
Приятелки и семейни приятели имахме доста, но последните години някакси се ограничихме до най-читавите. И въпреки това, не мога да ги сравня с всички вас. Тук нещата са определено по-тесни, тук всеки споделя доста интимни неща. Поне аз мога да кажа, че не споделям почти нищо, от това с близки и приятели. След като най-добрите ми приятелки се опитаха да ме подкрепят за идеята за дете, но с доста резерви и видимо изумление, се почна едно питане всеки месец дали е станало... Всеки месец чувах супер тъпи въпроси от интелигентни и образовани хора, от типа: „Ама как така не става, нали вече имате 2?”, „Вие сигурно не правите достатъчно често секс?”, „Еми като не става, явно възрастта си казва думата!”....и т.н. от сорта. Така че, милички, изключително близки и ценни сте ми! Дори и когато нямам какво да ви споделя, имам потребност да ви чета.
ОБИЧАМ ВИ!
Мименце, за мен какво да кажа, че си чакам МЦ-то и си бачкам здраво, тия дни ще имаме проверка по ISO, та е малко по-натоварено от обичайното. #Crazy
Йоси, не се ядосвай, такива хора винаги ги е имало, но трябва да се научиш да бъдеш и по-груба. Практиката ми доказа, че такива хора не разбират от добро възпитание и тактичност.
Прегръщам ви всички! Heart Eyes

# 256
  • На планетата Земя
Добро утро, любимчета!

Дани, турям кълка до твоята и си сръбвам от кафенцето.   bouquet Гледам Деми едни кифлички сега ще завърти.  Heart Eyes

Аз днес в 14.30 съм на преглед да обърнем внимание на фоликула. Днес е 10-тия ден от краткия му, объркан живот и съм решила да му вдъхна малко живец и да се опитам да го убедя, какъв голям купон за него би било да се пукне след ден-два. То пукането си е като наркотик във вените, само веднъж да го прикоткам да опита и повече няма да ми откаже.  Mr. Green

Много съм доволна, защото вчера записах малечка на английски език към Британика. Ние принципно предпочитахме немския, че ни е доста семеен, но явно немците не настъпват така, както аглоговорящите. Имаше само един курс в Младост, който ми е неудобен, и навсякъде другаде ми обясняват да чакам дали ще има желаещи, ако не искаме ли индивидуално. А аз мисля, че е още малка за индивидуално, нека е с други дечица, да й е по-приятно. В Британика добре са го измислили - с едно плюшено коте Cookie, което учи децата, хубави картинки, абе Оксфордска работа. Дано да й хареса.

От мен - прекрасен ден!

# 257
Добро утро и от мен  Simple Smile

Данито, благодаря за кафенцето, че и като за мен е- с кафява захар  Laughing

Миле, стискам палци тоз душманин да се спука този месец  Mr. Green . Между другото и аз утре я почвам тази процедура- ще го наблюдаваме, като толкоз време сe криe това яйце, ай да видим къде му е храпулата и що не се показва  Joy Браво за курса на дребосъчка. Марти учи в училище английски, но на мен ми се искаше тази година да почнем малко по-интензивно и в школа, а той толкова упорито ми отказва, че ще е война у дома  #2gunfire #Cussing out

vanhorne  , браво на момчето ... ей го - не остана и ще е в прегръдките ти  Hug Heart Eyes

Хайде Бъни , покажи сееее

И така, ще ме прощавате, ама направо ми е непосилно за моя плитък ум да ви изборя всички  Blush Но на всички пожелавам хубав и спорен ден   bouquet

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 11:33 от rumix

# 258
  • На планетата Земя
Румче  wavey

АУУУУ, забравих да ви кажа вица на деня.  ooooh! Умопомрачителен е!

Обличам се днес сутринта и му викам на мъжа: Днес съм на преглед.

Той въпросително: С коя кола?

Аз упулвам учудено очи  Shocked, защото ходя на работа със служебната и това не е нещо неизвестно за него.

Той: Ами ние вече всичките ги минахме на преглед за тоя сезон!

newsm62 rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo newsm62

# 259
Милеееееееее      

# 260
  • Манчестер
Mileee hahaha rotfImbo То може и колата на преглед да мине hahaha Пусни един газ анализ и проходимост на тръбите на ауспуха hahaha току виж некой фоликул изскочил от там Joy. Браво за малката, аз съм за английски Wink Палци за прегледа fingerscrossed , спукана му е работата шъ знаеш Wink
ВанхорнеHug ама че е сладко Crazy все така да расте, мъжагата  Crazy Hug
БъниииHug къде си бе, душичкоооо  Hug

# 261
Здравейте и от мен!

.:.Demi.:., разбирам те напълно. Хич не мисля повече да споделям с приятелки. При мен положението е утежнено, заради това, което ми се случи.  Хитовете са много, но повечето хора ми опяват редовно да се откажа от идеята за трето дете, като че ли те ще го раждат и гледат. Лошото е, че не знам как точно да ги игнорирам, защото всички са убедени, че ми говорят за добро. Приемам идеи как да реагирам, защото нямам такива. Засега единствено казвам, че не правя никакви опити за бебе, но това само води до "Ама обещай, че никога повече няма и да опитвате", затворен кръг отвсякъде.

# 262
Добро утро!

Ха-ха-хаааааааааа как ме разсмяхте, бе........Милееееее ей това е виц........Кой за какво си мисли, ааааааааа........И по - сериодно за прегледа на фоликулчето  fingerscrossed Да му се види смедчицата!!! babydust7 А и за инглиша - поздравления, защото е един международен език и с немски или испански, без английски не може вече! Да не говорим, че колкото си по-млад толкова по-лесно се учи..........питайте ме с този гръцки как се мъча още......

Данито благодаря за кафенцето. И аз си мисля за Лора. Не трябва да се затваряш в себе си и проблемите.........Обади ни се, Лора!

Деми права си за нахалните, че трябва да ги сложим на мястото.....сега аз бих ти казала да не им обръщаш внимание, на подобни коментари, пък ако са толкова нетактични, да си гледат работата - не е казано, че трябва да ги виждаш често.......приятелки, ли са това?

Тесс няма да се отказваш от мечтата си за още едно детенце!!!!!!! Ще я осъществиш! Това е лично ваш избор с мъжа ти и не е работа на никой друг!!!!!!!

Ванхорне Голям е станала мъжа, бе...........колкото мен като съм се родила и то преносена......Само така да си похапва, сладко - сладко и скоро ще му чуеш гласчето!!!!!!

Я, аз да ви попитам сега да ме информирате малко, че съм пълен бълък - след овулацията, която настъпва след около 24 до 36 часа след положителен ову тест, кога се пука този фоликул? И всъщност тогава ли е подходящият момент яйцеклетката да бъде оплодена? Това значи ли, че може да се забременее и след 4-5 дни след теста? Ох, извинявайте, че задавам тъп въпрос, но се опитах да прочета тук-там, но ненамерих отговора, който търсех.....

Хубав ден!!!! И много усмивки!!!!!!

# 263
Здравейте, ами на мен ще ми трябват няколко дена да се осаферя от студения душ, с който ме поля Мишо. Той е добър човек и истински приятел, но по въпроса за децата е просто на друга планета. Онзи ден на шега подхвърлих за второ дете и той се обърна с гръб към мен с думите "знаеш, че няма да има второ дете".

# 264
Мишанка, малко решения са изсечени на камък. Ти познаваш най-добре мъжа си, дано има някакъв начин да му се въздейства!

# 265

Миле, паднах от стола от смях. Поздравления за малката, хубаво е когато започват от рано да учат чужд език.  Аз нашия малчуган не мога да го науча на българската азбука, голям калпазанин е хич не му се учи само за жени ми говори newsm78. За сега успях да го науча да си пише само името ooooh! големи мъки видях.
Мише, все едно цитира зет ми и те имат същия проблем. Милата ми сестра така се надява да си има второ дете, а зет ми е твърдо решен, че това никога няма да стане.
Ванхорне, 1600 гр. добре си го храниш ти, браво на малчугана Hug!
Йоси, не мога да ти отговоря на въпроса. Аз да си призная никога не съм правила тест за овулация, но винаги знам кога имам такава.
Тес, не обръщай внимание на хората те винаги се приказват и каквото да кажат, винаги си мислят, че е за наше добро.
Лек и усмихнат ден! Hug Heart Eyes

# 266
Здравейте, ами на мен ще ми трябват няколко дена да се осаферя от студения душ, с който ме поля Мишо. Той е добър човек и истински приятел, но по въпроса за децата е просто на друга планета. Онзи ден на шега подхвърлих за второ дете и той се обърна с гръб към мен с думите "знаеш, че няма да има второ дете".

Ех, Мишанке, какво да ти кажа пиле, като аз бях на отсрещния бряг. Бях по същия начин категорична- като твоя Мишо, че второ дете няма да има. Но ей на- щом съм тук сред вас - значи има начин.  Naughty Само не бива със сопата, със сръдни и истерии, в никакъв случай  Naughty, защото моя така тръгна срещу мен и не се получи добре от цялата тая работа. Трябва да седнете някой ден и сериозно да поговорите за това. Да го убедиш че това е най-силното ти желание, че ти много го обичаш и би била щастлива да бъдете едно по-голямо семейство, че е хубаво детето ви да не расте само в родителската си компания, а би било прекрасно да си има другарче, с което да играят и да споделят в един техен детски свят... ти си познаваш момчето и ще намериш верния път към сърцето му, сигурна съм !  Hug Ако се дърпа известно време, това не значи че не те чува, просто може да упорства, ей така от едната гордост, но не се предавай. Сигурна съм че една вечер той сам ще каже: "хайде да си направим бебе"  Heart Eyes Hug

Yoskrek , именно този процес на пукане на фоликула е овулацията- точно това пукане и освобождаването на яйцеклетката е в този интервал от 24-36 часа след положителния ову тест. Тя бива годна за оплождане  около 12-24 часа и това е времето когато трябва да бъде оплодена. Ако вземем възможните най-дълги срокове, излиза че след положителен тест до 3 дни  трябва да има контакт със сперматозоидите. Всичко това е само теоретично, разбира се че всяко правило си има изключения. Надявам се при теб всичко да е навременно и скоро да си имаме бомбичка тук  Hug

П.С., аз като едно добро пиле ( умря циганката дето ме хвалеше) си смених аватара с подобаващ такъв  Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 13:43 от rumix

# 267
Я, аз да ви попитам сега да ме информирате малко, че съм пълен бълък - след овулацията, която настъпва след около 24 до 36 часа след положителен ову тест, кога се пука този фоликул? И всъщност тогава ли е подходящият момент яйцеклетката да бъде оплодена? Това значи ли, че може да се забременее и след 4-5 дни след теста? Ох, извинявайте, че задавам тъп въпрос, но се опитах да прочета тук-там, но ненамерих отговора, който търсех.....

Добър денс  newsm68 и от мен!

Викам си, все някой вещ в тестовете за ову (я Милето, я Мили-Ванили) ще отговори на Йосито, ама нъцки!  Mr. Green Хубаво, айде пак за да се натоваря с тази отговорна задача!

Положителният ову тест (втора еднакво наситена като контролната чертичка или дори по-плътна от нея) показва едно-единствено нещо, а именно нарастването на ЛХ (лутеинизиращ хормон) и очаквана овулация в рамките на 24-36 часа.Овулацията именно представлява пукането на фоликула и отделянето на годната за оплождане яйцеклетка. Тя сама по себе си може да бъде оплодена в рамките на следващите 12-24 часа. Т.е. 4-5 дни след теста са малко множко, по скоро до максимум 3 -тия ден след положителен ову тест може да настъпи оплождането. А за бременност се говори вече след настъпила имплантация, която пък настъпва между 7-ия и 10-ия ден след овулацията.
Край на лекцията.  Joy

P.S. Гледам, че Румито вече е отговорила на Йоси. Казали сме направо еднакви неща!!! Малеееее, Румиииииии, как сме си плюли в устата, ама значи!

Сега, нали трябва да се отчитам - ей го на, отчитам се Mr. Green : Все още имам 2 очи, 2 уши, 2 крака, 2 ръце, 2  bombs, разни други части от тялото ми са по 1, но има и такива, дето са по 10 и така се компенсират взаимно... Joy С две думи - "Казано честно всичко ми е наред, тъй че спокойно си гледам напред!"

Страшно се радвам за Пипи, Квази, Румиксчето и Милето, че са взели нещата в свои ръце и са тръгнали вече по правилния път!  Hug На нас не ни остава нищо друго, освен да мислим с много вяра и любов за тях и да им  fingerscrossed до посиняване!

# 268

P.S. Гледам, че Румито вече е отговорила на Йоси. Казали сме направо еднакви неща!!! Малеееее, Румиииииии, как сме си плюли в устата, ама значи!

Да бе, махни....  

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 14:14 от rumix

# 269
Ех, Плъхче, Плъхче... Heart Eyes Този въпрос няма лесно решение, но и в никакъв случай сегашното решение "не е изсечено на камък", както отбеляза нашата Tess  Hug Heart Eyes Hug

Подкрепям rumix  Hug Тактичността е важна сега. Моментът е такъв, че трябва да застанеш смело зад собствените си мечти без да омаловажаваш мишовите  Thinking Честно казано, ако моето девойче се изправи пред мен и ми заяви по истински начин, че еди какво си е определящо за нейния живот, не бих имал каквито и да е доводи срещу реализирането му  Hug
Бъди хитро, смело, настоятелно и любвеобилно плъхче и съм убеден, че Мишо няма да се колебае дълго  Naughty Наистина не тръгвай с мустаците напред, 'щото така ще ги оплетете с мишовите, че ум ще ти зайде.
Търпение, търпение, търпение, любов и вяра  Mr. Green С тази формула съм постигнал доста неща  Mr. Green Включително и увеличаване на проектопънчетата ни от "Едно, ако стане" до "Най-малко две + трето, ако стане"  Mr. Green

Ох  ooooh! Миле, жива да си  Hug С такива истории, като сутрешната за твоето момче, ми идва оптимизъм, че не съм единствения представител на мъжкия пол, който се проявява понякога като стар кух пън  Blush Не можеш да си представиш, колко много и с какво облекчение се смях сутринта  hahaha

Tess  Hug хората около нас са важни и имат значение единствено, когато ни подкрепят  Hug
Demi  Hug мен ако питаш две пилета са малко  Mr. Green Гледах преди няколко дни в новините за едно семейство, което чака 19-то (май беше) дете  Shocked Красота, разкош  Hug И мъжът каза нещо, зад което заставам с цялото си сърце "Да кажеш, че еди колко си деца са прекалено много, е все едно да кажеш, че цветята по света са прекалено много" Нещо от този род беше и мисълта е на Майка Тереза, ако има значение  Hug
Във всеки случай хората, които са наши приятели, каквото и да кажат, не го правят с лоша мисъл. Понякога се получава глупаво или нетактично, но... кой не е попадал в такава ситуация? Нашите приятели, да речем, са толкова тактични, че чак вече се чудя да не би всички да са пънове  Shocked Откакто преживяхме прекъсването на бременността никой думичка не е споменал. Нито като опит за успокоение, нито като опит да ни дадат кураж... абе нищо  newsm78 Животът си продължи както преди с единствената разлика, че очевидно са малко по-загрижено настроени към моята девойка, но те и преди много си я обичаха, та не съм сигурен дали не си въобразявам.
Абе - хора различни  Hug Аз предпочитам винаги да се опитвам да ги разбера, а не да ги съдя  Hug

Еххх  Praynig сега и зайчето ни  Heart Eyes ако се появи с хубави новини  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт