Отговори
# 45
Опс...  Blush rumix е тук...  Blush преди малко ме изгони от skype, за да помагам на пилето ми  Heart Eyes а минутка по-късно ей ме тук. Хулиган съм аз   Blush Отивам да си посипя косите с пепел...
Малеееее...аз къде го пратих той къде се мотае....   

# 46
Mileto аз пък специално ти благодаря!!! smile3525 Wink
Забелязвам те често в разни интересни теми-не наминавай само,а се включвай смело! Hug Peace
Зази,добре си се завърнала! HugОтивам да гледам снимки.........

# 47
Добро утро!!! Мислех ,че на 31 ще крещя с пълно гърло почивкаааааа , ма не ...още на 1 сутринта ми се обадиха да се връщам на работа...една колежка сгафила фатално така да се каже и половината смени от нейните за мене ...добре че поне се завърна единия колега,че изобщо не знам как щях да я карам...така че аз продължавам силно тръстиковия период до края на септември...оплаках се  Crossing Arms
По въпроса за живота ...винаги съм си го представяла като кръг -голям и въртящ се...във всичките му положения съм била , налагало се е някой отвън да го побутне за да почне пак да се върти или аз да се позасиля ...слава богу още се върти...
Сега слагам чашка с горещо ,благоуханно кафе и ви пожелавам лек , безпроблемен и успешен ден .Специално стиснати палчета за Дуденцето днес следобед  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 48
Danito  spoko Heart Eyes Hug Е, на леко каръшки сектор си попаднала от живота си по отношение на почивките, поне в момента де, но стискам палци поне в друго отношение да е малко по-шареничко около теб  Hug
Благодаря за кафенцето  Hug За сега май само ние двамцата ще си го сърбаме  Mr. Green че то нашите девойки не са от най-ранобудните  Blush
Лек ден за теб и Добро утро за поспаланките  Hug

# 49
Квази благодаря за хубавата тема ранобудни приятелю.

Даничка много гадно, но поне ти пожелавам да е доходно  Hug

Дуденце имаш и моите палчета.

Аз се чудя на новата си колежка, която идва трети ден болна на работа. Кихаща, кашляща и повръщаща  Shocked. Няколко пъти влиза в стаята ми се доближава до мен и просто я помолих да стои далеч, защото лепнали стомашен вирус и в болница може да ида. Разбирам, че парите са много важен фактор. Дори шефа и каза да не се безпокои и да си иде у дома да се излекува. Може би е затруднена жената, но аз си умирам от страх. Не за себе си, за Фъстъчко.

# 50
Добро утро! Grinning

Дани, Благодаря за кафето!   bouquet Дано поне гърчът да си струва.

Благодаря за кафенцето  Hug За сега май само ние двамцата ще си го сърбаме  Mr. Green че то нашите девойки не са от най-ранобудните  Blush

Еее, ама как си ме представяш с германеца в една ръка и с кафе в другата, мм? Laughing Идеята не е лоша, обаче ако се появи някоя котка, в следващия миг кафето ще лети, и аз барабар с него. Още повече че куч е като хипнотизиран от миризмата на кафето - когато още живееше вътре в къщата, единствения път, когато почти се покатери на масата, беше именно заради чаша кафе. hahaha

Ванхорнче, явно има и много несъобразителни хора. #Crazy Колкото можеш по-далече от нея стой, ако трябва, бъди дори груба - няма по-важно нещо в момента от това да сте добре с бебчо. Hug

Зази, прекрасни снимки! Heart Eyes Надявам се да сте си починали и презаредили батериите.

За всички бебета - налични и в проект, както и за тези, които още се бавят и не са си избрали при кого точно да отидат! newsm51

Хубав ден, момичета и момче! Hug

# 51
Добро утро!  Grinning

Стиснати палци за всички дето им трябват днес!

Е Зази много готини снимки, ама и тази във водата, толкова ли топла е водата та направо си затънала до шия в нея  Mr. Green (то пък и аз какво говоря като в понеделник плувах в басейна ни с 15 градуса вода, е издържах само 10 мин и излязах настръхнала от студ, ама няма начин като живея тук, ще трябва да се пренастроя максимално  Confused).

Данито благодаря за кафето и дано ползата от пропускане на отпуската е повече от голяма. Аз в такива моменти(и не само де) си викам - Всяко зло за добро! Лек ден и пиши! А Квази какво иска - аз и някои други изобщо не сме в часовият ти пояс (аз само 1 час назад де  Blush) така че какво си ни юрнал, да не говорим че съм отпуска и въпреки това не ме оставят да спя колкото искам  #Cussing out, че това мъжете сте толкова безпомощни сутрин рано - ти може и да си перфектен де и да нямаш този дефект, но моят е направо трагедия. Сега започва курс по български език и сутринта в 6 часа ме буди да ме пита имаме ли слушалки с микрофон за лекцията му довечера (че курса е дистанционен и имат видео лекции по интернет), е направо как не му налетях на бой незнам  fight (както и мен ме гони ПМС - избива ме на насилие  Mr. Green). Поселе ми вика мога ли да ти чета форума да си тренирал езика - казах никакви такива, първо знае 5 думи на български, второ изобщо и незнае какъв е този форум, така че никакви такива  Naughty.

Ванхорн разбирам те напълно за болната колежка. Нашият шеф има малко детенце и разбира се хваща често всички възможни вируси, бацили, бактерии и като го видим така на работа и полудяваме - но той си знае, предупреждава да не се приближаваме и си седи сам в кабинета. Дано всичко е наред и тя се вразоми и осъзнае, че може да ти навреди. Praynig

Е толкова за разсъннване. Успешен и весел ден на всички! И дано общата ни  мечта се сбъдне скоро за всички ни, няма значение по какъв начин!  Hug Hug Hug

# 52
Добрютро на всички тревички!  newsm57

Гледам снощи, абсолютно като пияндета, сте викали "Наздраве" за всички настоящи, в проекция, в начален стадий на изпълнение и какви ли не други бебета...  Joy Браво, инициативата никак не е лоша, да ви кажа!   love001

Зази, на страхотно място сте били - такова спокойствие, красота и блаженство...! Браво, много се радвам и надявам, че макар и за толкова кратко, сте успели да разпуснете и да се заредите с оптимизъм!

Камъче, аз съм тотално респектирана от твоя мъж, че се е навил да учи български. Та той наистина трябва много да те обича!  newsm51

Дани, какво да ти кажа, освен и аз като Камъчето "Всяко зло за добро!". Надявам се обаче все пак да дойде и твоето време за почивка!

Квази, да ти кажа тя винаги косата ми след боядисване е в много ярки цветове и след 3-4 дни й минава Mr. Green и гледката става по-нормална  Mr. Green. Абе и така се възприемам и харесвам, но все пак бих предпочела платинено-русия цвят.

Снощи у нас се скъсахме от смях, защото Малкия Пингвин (или май е по-редно вече на нея да й викам Големия Пингвин?!), както си говорехме и смеехме по време на вечерята, стана и във вихъра на веселбата заяви, кискайки се: "Ми вие знаете ли колко е стресиращо?!" И ние я питаме кое, а тя отговаря вече абсолютно кудкудякаща: "Ами да разбереш, че ще ставаш кака!"  Mr. Green  Joy

# 53
  • На планетата Земя
Здравейте, готини!

Маргатищайн, ама твойто момиче голяма скица, бееее! Стресирана била, милата тя! Ох, ще й нащипя ..... бузите!  Mr. Green

Фиорче, чест гост съм при вас, много ми е приятно, доставя му удоволствие и ме успокоява. Но по отношение на тортите съм тооолкова боса. Много зле. Не искам да правя торта всеки ден, но ето сега например за моя рожден ден и по други поводи. Да си направя нещо домашно с кеф. Но дори не знам откъде да започна. Нямам и съдинка за торти. Нито атрибути. И тези шарени, твърди покрития отгоре как се правят? Сигурно в Библиотеката ще трябва да чета. Възхищавам ви се на всички там.   bouquet

Камъче, браво за старанието на момчето да учи български. Предлагам ти да му дадеш линк към някой кулинарен форум, там да се упражнява.  Mr. Green И полза ще има.  Peace

Зази, ама много къса тая почивка, беееее!  Crazy И сега какво ще правите, нали не си на работа?

Данито, гадна работа. Дано септември мине бързо и безболезнено.

Ванхорне, я ръгни тая госпоица в ребрата. По-грубичко така ако трябва. Ей, някой хора ама никак не се съобразяват!

УСМИХНАТ ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!

# 54
Здравейте, банда сладури! Heart Eyes
Ама с къв кеф ви изчетох....не мога да го опиша! Sunglasses
Сръбвам си кафенцето от Данито и си гледкам невероятните картинки, които слагате, няма такива странички из форума като нашите, да знаете!
Всички сте  едни весели, ведри, духовити и същевременно мъдри. /провокирани от Мишанка/
Страхотни изказвания, не сме случайно събрани в тази тема, вижда се. Naughty
Дуденце, стискаме палци, всичко да е наред и да пишеш после къде и какво точно правите в Пловдив.
Камъче, разсмя ме с твоя мъж-ентусиаст!  Joy
Зази, добре си си дошла, само не се обаждай на колегите, че си вече в Бъргария! Wink
Покрай близначките на приятелката на Камъче, да се похваля и аз – тези дни пиша препоръка на един колега за осиновяване. Много съм щастлива, че са взели такова решение, иначе са млади, в смисъл по-млади от нас – той е на 32г., а тя на 30г.
Хубав ден от мен, следобед ако намеря време ще видя и новите снимки.  Hug

# 55
Добро утро и от мен! Хубав ден на всички работещи и почиващи!

Марги сигурно е страсиращо на момиченцето ти. Всичко ще е ново за нея, повече вничание за малкия пингвин. Тя е голяма, но все пак си е детенце....

Миленце ще се справиш с тортата. Щом правиш такива хубави питки, можеш  да направиш и една страхотна торта. Погледни тук, защото в рецептите на Иван Звездев имам пълно доверие. Всичко е премерено и точно стъпка по стъпка.

http://www.bonapeti.tv/recipes.php?t=meal&pid=10&id=84

Разгледай и си избери! Hug Hug Hug  chef  chef  chef

Деми успех на приятелите ти за осиновяването! Няма да им е лесно, но сигурно ще успеят както приятелката ми. Вече детенцето е с тях в къщи. Всички документи са уредени и е огромна радост.

Ванхорн
- много да внимаваш!!!! Точно за това говорех преди няколко дни. Мразя тия хора дето ходят болни на работа. Нито за тях е добре нито за околните. Това е простотия за мен. Хубаво си й казала да стои далече от теб. Те такива заслежават грубо да ги сложиш на мястото. Особено в състоянието ти трябва малко да помисли.

# 56
  • там където мога да си закача хамака
Ето ме и мен. Записаха ме. Премериха ме - височина, тегло, ханш, кръвно /кантара им милостиво мереше 3 кг надолу Laughing/. Чух акушерката да си мрънка нещо, но бях заета да заема правилната стойка - според милото казала, че имам чудесен ханш за естествено раждане. После ми взеха урина и кръв /само 2 спринцовки - в Англия ми взеха 7 или 8/ и имам час за 18-ти септември за акушерка и ехо. БХС-то щяло да бъде в 15-тата седмица ако добре си спомням. Другата седмица ще се обаждам за резултатите от кръвта и урината. Акушерката ми каза, че ми разрешава да кача 10-11 кила. Чела съм че е нормално 12-16-18 кила, но явно е че по БГ стандарта съм наднормена и значи по-малко трябва да кача. Не се сещам друго.
Рапорт даден.

Vanhorne това е страшно опасно в момента - говори с шефа си - или да я пратят със заповед в къщи или да и забранят да идва при теб - макар че това последното надали ще помогне. При предишния ни опит милото така ми домъкна зараза от техния офис - половината му колеги бяха болни и всичките ходеха на работа - вдигнах малък скандал че трябва да ме пази и ми беше отговорено, че в случая нищо не можел да направи. Преболедувах си без да пия нищо, защото бяхме бебеправили и после се оказа че съм бременна и знаете как завърши всичко. Сега акушерката изрично ме предпреди да внимавам за зарази. Ако шефа ти не ти помогне /макар че се съмнявам- тя е опасна не само за теб но и за другите/ - напиши й емайл и й кажи че ако нещо стане с теб и бебето по нейна вина ще й скъсаш гъза от дела - ще я съдиш до дупка.

# 57
Приветско и от мен,

Ей, Полиии браво на момичето, само така смело напред.... ай стига бе-  това за кг хич не го слушай- та ти си си екстра бе, ми то на мен ако ми се случи, сигурно трябва да ми кажат че трябва да сваля 10-11 кг по време на бременността  ( вместо да напълнявам ) Joy Joy Joy

Марги, твоето момиче го разбирам. Тя е голяма на ръст колкото теб, ама си е мъничка душичка. Поговори му на детенце, сигурна съм, че ще се справите  Hug

Ванхорне , и аз съм на мнение, че за тая трябва гърч, не може току така...  #Cussing out #2gunfire

Камъче , браво за ентусиазма на момчето ти. Имам братовчед в Италия- женен за италианка, ми как пък не научи и тя 10 думи на български та като ходим да се разбираме. (Ама и аз не научих италиански де ( хем знаех че ще ходя  Crazy) . Та от полза ще му е- нека си учи  Simple Smile

Милето , хайде прихващай ги и тортите и да ти идвам на гости, че не съм много по питите, ама тортичка как обичаааммм..... Blush - то си ми личи де  Mr. Green

Деми, успех на бъдещите осиновители! Напиши най- хубавата препоръка  Naughty

Хубав ден на всички тревички   bouquet
п.с. аз днес си цъфвам ( дали така се пише тая дума  newsm78 ) и ми е малко смотано, ама ще мине Confused

# 58
Хей, здравейте и от мен,

От вируси като бременна и аз имам голям страх, но истината е, че не можем да ги избегнем на 100% за съжаление. Но от болни колеги наистина се крийте надалече!! Иначе - когато бях бременна с Кари, в трети месец изкарах най-тежкия възможен грип, с 39.9 гр. температура, силно главоболие, супер зле бях и се бях напълно отчаяла. При температура над 38 градуса прословутия парацетамол, който разрешават на бременните не действа за съжаление. 3-4 дена подддържах над 39 темп. и умирах от болки в ставите, и накрая просто изпих 2 Нурофена наведнъж (забранени са по принцип) и се оправих. Няма да забравя как отидох на лекар накрая, мислейки и за най-лошото и той ми каза: "Това бебе не е и разбрало, че сте боледували, здраво е и си играе" Simple Smile. Когато му е писано, просто всичко си е наред. Тази година нямах изобщо температура, само кашлица, а се оказах се с пневмония и то с лоши последици в моя случай. Това, което е обнадеждаващо е, че такива случаи са супер рядкост. Четох, че едва до 1 процент от бременностите пострадват от вирусни инфекции, тоест в повечето случаи организма се преборва без никакви проблеми  Peace Така че - спокойно! Пазете се от видимо болни хора, но не се шашкайте излишно  Hug

# 59
Добър ден момичета и момчета/пиша ви в множествено число, защото сред нашите кандидат-мами в коремчетата им има и момченца/.   bouquet Нямах нет и чак сега успях да ви погледна.

Дуденце стискам ти палци за прегледа и изследванията днес. Дано всичко да е добре.  Praynig

Паполино радвам се на резултатите ти. Пожелавам ти всичко до края да бъде така добре

Зази ти много скоростна отпуска изкара. Имаш ли още почивни дни? Да не са те привикали нещо по спешност от работа?

Камъче, а ти сега ще имаш възможност да го играеш изпитваща. Ще го препитваш твоя мъж след уроците да го видиш вдява ли той от български или не. Сигурно и на теб ти е било трудно с езика им. Браво на него все пак, че е предприел такава стъпка. Знам, че българският се учи трудно.

Дани, а теб няма ли да те оставят намира една отпуска като хората да изкараш.  Ами то не може все на работа. Ти тази година имала ли си отпуска изобщо или не  newsm78  А и лошото е, че и другият също трябва да се съобразява с твоята отпуска.
Иначе за съобразяването на болните колеги няма какво повече да коментирам. Вие достатъчно сте изписали. Всеки си има различни причини, за да идва в това състояние на работа. Добре е обаче като идват така на работа, да се съобразяват все пак с околните, особено пък ако те са и бременни. 

Бъни как си? Пиши два реда.

Лек следобед на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт