Отговори
# 270
  • Манчестер
За тестовете...Марги и Руми са дали верен отговор  Mr. Green. Самооооо чееее, дали ще се спука фоликула  Thinking Ей това е въпрос, на който може само фоликуметрията да си каже  Naughty. И ако се спука, дали се отделя читава яйцеклетка Thinking. Пфууу , да му се не види  Whistling Crossing Arms

# 271
За тестовете...Марги и Руми са дали верен отговор  Mr. Green. Самооооо чееее, дали ще се спука фоликула  Thinking Ей това е въпрос, на който може само фоликуметрията да си каже  Naughty. И ако се спука, дали се отделя читава яйцеклетка Thinking. Пфууу , да му се не види  Whistling Crossing Arms

Така де.... то си е така... ама такива "ако" следват стотици после. То момичето това питаше- това му обяснихме. Иначе, ей ни с Милето, че сме опряли до тоз следващ момент,но дано до тук си и останем- да се разреши и скоро да се хвалим... че не ми се мисли за по-нататъшни "ако"........

# 272
Ей, Кръщелнице  Heart Eyes Party Heart Eyes Може ли да си толкова лудо и съвършено пиле  Hug Heart Eyes Hug
Току що се заглеждам отново в аватара ти и се замислям, колко много ти ходи тази танцуваща чаровница и... забелязвам подписа под nick-а ти  Blush Не знам от кога е такъв  Blush но като го видях ме обхава невероятно голяма гордост, че не само аз знам, че milly-vanilly е любимата ми кръщелница  Hug Heart Eyes Hug
Няма и грам преувеличение - аз съм най-щастливия кръстник по нашите географски ширини, че и оттатък  Mr. Green Да си здрава за това, че стопли Старите ми Кости  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 273
  • София
Здравейте, банда!  Hug

Аз цъфнах (ама то си се и очакваше, щото точно по време на овуто бях вирусясала и хич не ми беше до кекс, та... пропуснахме целенасочено, щото толкова време чакаме, че точно като съм болна ли да го правим... ) и се надявам да взема да вържа по-късно тоя месец  Mr. Green

Мили-Ванили, аве ти направо не разби...  hahaha Верно ли сите на острова голфират?  newsm78  Едно време, аз като живеех там, играехме крикет, ама навсякъде просто..., като не се събере навалица - и в задния двор на къщата действахме... Къде е Цвета да си каже тежката дума? Накъде върви Британия... да зареже крикета и да предпочете голфа...  ooooh!

Рослемче, понеже ме попита за плановете - ами ... живот и здраве, голф пак мислим да е за празничните дни... (Всеки луд с номера си  Mr. Green )

Мишанка, мила чувствителна душица си ти...  Hug Не знам какъв акъл да дам, щото ние с моя мъж съвсем открито си общуваме и... така... Едно е сигурно - такова сериозно решение може да бъде взето само и единствено И от двамата. Не мога да си го представя по друг начин... Дано намериш подхода..., а най-вече дано на Мишо да му се промени мнението...  Praynig

Ванхорнче, честит хубав преглед!  Hug

Гушкам ви всички! Хубав ден!   bouquet

# 274
Скъпи крушки, благодаря ви, че ви има   bouquet. Не, че нещо сериозно се е случило или не съм чувала тези думи поне десет пъти за четири години. Просто ми докривя.
Миле, благодаря за сърдечната покана   bouquet. В колко часа и къде?

# 275
Благодаря ви rumix, Margaritka ! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Абе, така ми се искаше, ако може нали нещо да се разточи времето и да не съм в час, че да имам още шанс за този месец, ама явно........нЕма пиле.....На мен теста ми беше с много наситена червена черта на 6 - ти в 16.00ч. ама нали температури истории и никой не искаше да се доближава до мен пък да не говорим за друго......та като смЕтам..сега обаче...имам макар и малък шанс и днес.........Благодаря ви, лекторки!!!!!

Мишанка знаеш ли колко ме е яд на себе си, че слушах любимия ми и вземах противозачатъчни около 2 години ( тогава бях на 34 години все пак ), за да сме купели по-голям апартамент?! Детето имало нужда от стая, моля ти се..........Сега като има стая, ама е празна - много важно.......Като бях захлупена и не взех да спра хапчетата без да му казвам.......да го питам после какво щеше да каже - връщаме го, а? Просто от пустата ми почтенност - да взимаме решенията заедно. Глупости..........сега на пример се е запънал да нямаме други контакти освен когато имам положителен тест..........да си пазел силите и възможностите за подходящият момент.......Е, какво да ви обяснявам....Питайте ме сега как ще го убедя на пример за днес??????? Така че помисли..........ако можех да върна времето назад, нямаше да направя същата грешка!

# 276
  • София
Йоси, ..... това въобще не е добра идея... - да правите секс само като видиш положителен тест... Спермата е хубаво да се обновява... Качеството й се влошава при въздържание повече от 6 дни... А и също вманиачаване в бебеправенето не е хубаво... - най-добре е да си правите любов, пък то ще се получи... А на теб секс ли ти се прави днес или бебе? (Не ми отговаряй на мен, а на себе си... Просто искам да кажа, че е хубаво по-естествено да се подхожда към нещата...  Hug )    По темата за информираността на мъжете - вече съм си казала мнението, няма да се повтарям...

# 277
Като бях захлупена и не взех да спра хапчетата без да му казвам.......да го питам после какво щеше да каже - връщаме го, а? Просто от пустата ми почтенност - да взимаме решенията заедно.

Тук вече не съм съгласна. По същия начин направи мъжът ми. И какво излезе от всичко това- едно кухо яйце и силно разстроената ми психика, за което ми беше нужно ужасно много време за да се съвзема. Първо плаках всяка нощ заради разочарованието от него, затова че се чувствах излъгана, предадена и използвана, докато свикнах с мисълта, че ще имаме бебе, и че то е едно невинно създание и аз ще го обичам не по-малко от всеки друг. После плаках и дълго страдах, че го загубихме, че всъщност нищо не се получи...
ТА, тези неща се правят от ДВАМА !!!!

# 278
Прасковката Всичко това го обяснявам на някой тук в къщи, но не иска да слуша.......също да си призная, че вече ама хич не ми се оставят нещата на случайността. Много си обичам милия ми, но искам вече семейство, така че няма вече спокойствие за мен. Може и да си вредя, но ми е много трудно вече да съм спокойна по този въпрос. 5-6 години брак и без дете, някак не ми се връзват....и то заради апартаменти и други усложнения.....Да бях поне на 28, разбирам да си правим каквото ни е кеф, пък когато тогава.........
Както и за мнението на rumix бих се съгласила за взаимното вземане на решение, но в моя случай ти казвам, лично за себе си, че не бих направила тази грешка. Е, хайде да не я наричам грешка, но пропуснато време.......за това и дадох примера с мен, а не давам съвет.....Всеки според съдбата си вижда нещата по различно.

# 279
  • София
Йоси, разбирам ти идеята... То наскоро имаше една такава въпросителна в темичката за това кой как подхожда ... и откровено казано останах с впечатлението, че повечето хора са като теб - хващат кормилото здраво в ръцете и управляват. Аз се возя и се наслаждавам на пейзажа... Оставам нещата да се случват... Важното е всички да сме щастливи - всеки по своя си начин!

Желая късмет на всички!   bouquet

# 280
Здравейте wavey
Дани,благодаря за кафето!Аз тази сутрин влязох с намерение да те изпреваря,но не би... EmbarassedЩе взема да се амбицирам и да успея някой път Joy
Миленце Heart Eyes,всеки ден намираш начин да ни усмихнеш,но вчера ни и умили и трогна Hugс тази покана newsm51Не бих могла да присъствам,но ми стига да зная,че съм желана на купона newsm68А сутрешният ти виц още веднъж доказва,че мъжете са от Марс, жените от Венера Laughing,само за Квази имам известни съмнения newsm78... hahahaЧакам вести за фоликула PraynigУспех на Малечка в Британика! newsm10
Бъни, докога ще ни държиш  smile3511в такова състояние?! HugНа Дани ще й се свършат зайците вече Joy
Прасковче,на мен през годините ми останаха 2 истински приятелки(поне мисля,че са истински),едната обаче живее в Испания и се виждаме най-много 2 пъти годишно,общуваме само виртуално. SadНо дори и с тях не мога да споделям всичко, което бих споделила с вас, тук сме си от една порода Hug
Мими,Тес, използвайте всяка възможност да показвате на майките си(и на родителите си изобщо)любов и уважение,сигурна съм,че никой не ви обича повече,независимо дали го изразяват явно.Аз загубих майка си още преди 19 години и до сега не е минал ден,в който да не чувствам липсата от нейната подкрепа. Cry
Йоси, цял живот си патя от деликатност newsm61И в момента бера плодовете от такава  SadАко можеш, втвърди се, за твое добро е.Сега нямаш нужда от излишно нервно напрежение.Все пак бебче се задава Wink Hug
Ванхорне,значи все още си е мъж!И то с какъв грамаж-цели 1600г- юнак smile3521Все пак чакаме и бузките Hug
Деми Hugне се претоварвай  love001
Мише,само търпение и любов- това е подхода spoko
Марги love001, съвестно момиче си ти- даде ни отчет не само за себе си ,а и за всичките си органи HugСега ще вземем да се разглезим и да искаме и за органите на малкия пингвин да ни информираш ежедневно Joy

# 281
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Отчитам се набързо след прегледа и тичам към къщи. Значи фоликул в десен яйчник, 18.7 мм, но лигавицата била тънка. Д-р Андреева се зачуди защо така. Даде график от утре през ден (само не знам защо само на мен го даде този график  Mr. Green, трябваше да пусне и едно писмо с обратна разписка на съпружето  Mr. Green). Та така от утре през ден. И на 17.09 каза да йда да ме види.

Сега се колебая при нея или да ида или при Юнакова, на която 17.09 ще е първи работен ден. И при двете няма свободен час, така че ще съм на изчакване.

Предпис ми дуфастон от 16 ден 2 х 1 за 14 дни (а Юнакова ми го изписваше само за десет) и от 17-ти ден ми даде да пия естрофем, което било за лигавицата (също 14 дни).

Май ще ида при Юнакова, дано ме приеме, да съгласуваме още веднъж горното.

Та така, дано се пукне гадината и да улучим момента. За прегнил нищо не каза, може би поне 3 месеца трябва да минат, а аз имам само 2.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:02 от Mileto

# 282
  • Лондон
Хайде, здравейте и от мен, пак на края на темата, но за толкова ми стигат силите напоследък...

Погледнах назад и първо да кажа, че подкрепям последните постове на Прасковка (както обикновено всъщност Grinning Hug)

За голфа да кажа, че е много вярно това, ако се считаш за важна и солидна личност и искаш да имаш съответното положение и одобрение, трябва да играеш. На мен ми се случи в понеделник, приключих една много важна среща и домакинът ни покани на голф следващият уикенд в частен клуб Rolling Eyes Е, аз се извиних, че имам малко дете Sunglasses

За майките да си кажа мнението, че понякога ми става едно мъчно - казвала съм преди колко съм искала да съм самостоятелна и независима, съответно майка ми никога не е могла дори да се доближи до мен, случаите на близост и споделяне са единични, тя не се е поставила в ролята на пример за подражание, и аз винаги с ината, та просто не се е получило. Опитахме се да компенсираме на стари години, но не става. Много я обичам, искам да е добре и бих направила всичко да е така, но всъщност нямам нужда от нея Sad Четох в едни книжки, че този модел обикновено се копира в отношенията със следващото поколение, и в двете посоки, и сега си мисля дали и аз ще имам такава отчуждена дъщеря ooooh!

Исках да кажа на Лора, дано се появи, да не се затваря и да разчита на приятели да се справи със ситуацията, която си е много гадна сама по себе си

Ванхорн, не мога да спра да се чудя как минава времето, ще трябва пак да идвам към вас скоро, този път да ти припомням номерата с бибите и памперсите Joy Joy Joy

# 283
tzvetak, и аз бях в подобна заблуда, когато бях бременна първия път, исках момче и то не за друго, ами да не би ако имам дъщеря да не сме си близки един ден  Crazy С момче ми се струваше че къде-къде по-лесно ще се оправя. Пълни глупости, както се оказа, нещата са каквито човек сам си ги направи, изобщо не прескачат задължително от поколение на поколение и т.н. Бабите, майките и дъщерите са различни както е шарен и животът, това е  Simple Smile Всички ще сме си супер близки с децата един ден, защото ще сме си го заслужили, това е  Grinning

Pippi_M, съвсем права си, аз поне се старая винаги да създавам само положителни емоции у родителите си, дори и в моментите, когато не ми е до това.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:27 от Tess

# 284
Миленце разбий го тоз фоликул амаха де  Grinning. Шегата на страна, но дано успеете този месец. Подхващай го любимия с целина и всякакви такива.

Искам да благодаря на всички, които са мен и се радват с мен. Когато споделям болка с вас олеква, а когато споделям щастие то се удвоява. Благодаря ви от сърце милички!!!

Прасковче липсваше.

Лорка знам, че не ти е до писане, но не забравяй с теб сме.

Цвети сякаш вчера беше тук, ха. Така е времето лети.

Деминка  Hug  Hug  Hug

Пипинка и днес е лудница, но ще опитам да сканирам.

Бънииииииии нЕмам нерви злато. Драсни два реда, че ще откачим тук   bouquet

Аз продължавам да имам проблем със сметките от док. офис. До гуша ми дойде. За всяко нещо се боря като прасе с тиква. Аман. Абсолютни бирници. Билинг департмента е пълен със заспали овци дето нямат акъл за 2 ст.
Аааама как съм се набрала просто не искам да ги мисля.

Общи условия

Активация на акаунт