Отговори
# 300
  • Манчестер
Маргаритке-питке  Crazy нема спирка, видело се е  Mr. Green като необуздана кобила си Mr. Green Не знам дали ще те уредя с по-евтини билети за мача Thinking шъ търсим Peace Те защото са резерве за години напред Crazy и обикновено се продават на черно, абе Пити знае шъ го питам, аз малко наизуст говоря сега Heart Eyes ...Такааа, за нощувка също ще го уредим Peace ...ше пиша за примерни цени по-късно, като ориентир....Ама като дойдеш smile3508 какъв шопинг ша му ударим...мани ги мачовете, мъжете да ходат, а ние да се свираме по чаршията  Mr. Green

# 301
Маргаритке-питке  Crazy нема спирка, видело се е  Mr. Green като необуздана кобила си Mr. Green Не знам дали ще те уредя с по-евтини билети за мача Thinking шъ търсим Peace Те защото са резерве за години напред Crazy и обикновено се продават на черно, абе Пити знае шъ го питам, аз малко наизуст говоря сега Heart Eyes ...Такааа, за нощувка също ще го уредим Peace ...ше пиша за примерни цени по-късно, като ориентир....Ама като дойдеш smile3508 какъв шопинг ша му ударим...мани ги мачовете, мъжете да ходат, а ние да се свираме по чаршията  Mr. Green

Такъв образ не се е раждАл просто  Joy Само си ви представям  Laughing

# 302
Ааааа как без плънка бе.С плънка съм hahaha hahaha hahaha.Е още нищо и никаква ама всичко по реда си Heart Eyes

Пълен заек с пиле hahaha Такава рецепта едва ли е измислял някой до сега  Naughty Гаранция, голям деликатес ще се пръкне  Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 303
  • Манчестер
ИНФО: Билети за мача, от 27 до 50 £ . Още е рано Peace билетите ще се продават от 9 Октомври за този мач Peace.
Цените на хотелите, от 47£ на горе. Хотел може да се намери за 50, като това е цената за двамата на вечер Peace. Хотела е близо до стадиона, и на 15 мин. с кола до летището. Или вариант, хотел до летището, абе това ще го решим по-късно. Цената ще бъде същата не по-висока Peace
Ето и сайт за евтини хотели
Или Премиер Също са добри, и сега имат промоция 29£ на нощувка Peace

# 304
Искам и аз пък начи...

# 305
  • Манчестер
Искам и аз пък начи...
Ти пък какво искаш Mr. Green

# 306

с теб и Марги по чаршията  Laughing

# 307
  • Манчестер
Айде, одобрена си  Mr. Green Само да не ми хленчите Naughty ....от рода на "подуха ми се краката", "няма ли да поседнем, да починем", "Ох, пишка ми се"....  hahaha

# 308
Лелееееееееее, Милии, страшна си! За такива цени не бях и сънувала, наистина! Правим го!   smile3535   animal037   261uu
Направо нямам търпение вече - гледайте в колко часа съм кукнала!  newsm57
Урааааааааа!  newsm44

И понеже гледам, че днес изпреварих Данито, да ви пожелая "Добрютро" с английска закуска в пълния й размер (не за друго, ами и аз да свиквам, че скоро ще ходим на аудиенция при Кралицата!  Joy )

Айде, пък от Данито или Каритасчето кафето, че те го правят най-хубаво!  Joy

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 06:39 от Margaritka

# 309

с теб и Марги по чаршията  Laughing
Аз пък реших, че на мач! hahaha Hug

Айде кафето от мен!

Марги, благодаря за закуската, ама не е пълна английска закуска, Мили ще ти каже какво липсва. Mr. Green

Сладури, чао засега.

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 07:45 от caritas

# 310
Марги, благодаря за закуската, ама не е пълна английска закуска, Мили ще ти каже какво липсва. Mr. Green

Абе да ти кажа, аз като си помисля то това така или иначе за мен не е закуска, а голямо количество разнородна храна, която ако се раздели, можеш да се изхраниш с нея един цял ден!  Mr. Green Аз лично виждам три основни ястия: бобът с пържените картофи, беконът с яйцата и доматките, и наденичките с гъбките. И ей го на - изхранена съм за деня!

# 311
Ха добро ви утро

Абе какви са тия манджи за закуска бе....  #Crazy Аз това и цял ден не мога да го изям... Е, то аз по принцип не обичам да закусвам де..  ама кафенце ще сръбна от на каритасчето  Hug

Хм... и какво сега? Ще дразните тука... разни кралски срещи и шопинги значи  Crossing Arms
А ние какво? Да се давим тука в работа...??!!!   Е, честно ли е това...???

И аз днес, както Милето вчера, ще ходя да надзърна фоликула, какви ги мъти?
Та така, оставям ви да дишате спокойно. Хубав ден и много усмивки  Hug

# 312
Добро утро и от мен! Аз мислех, че ще съм първа тук, а то разговор се заформил  вече..........кафенца, закуски с порции за двама, а аз мислех, че ще сервирам кафето........ Crossing Arms

Марги, Милли този мач на Евертън с гръцкия АЕК ли е? Защото едно момче от работата е луд последовател на АЕК и ще ходи на мача, ама като не ме интересува не запомних кога........И като погледнах Марги писала си в 5.51ч...........ама не знаех, че пингвините кукуригат.  newsm57 Явно има някакво объркване на ролите........ Wink Thinking Hug

Бъни хубави новини в крайна сметка ни съобщи - бебко расте..... Hug....това е най-важното, а бактерии има при почти всяка бременност и не са проблем. Знаят как да им счупят главичките на тях....... bash

rumix хайде и за носителката на фоликулчето Ру едно  Hug !

caritas благодаря за кафенцето! Много обичливо.

Усмихнат ден от мен!!!!!!!

# 313
  • София
Е нямам време да ви изчета... Ми ангажирана съм, кво да правя.....  Mr. Green
Но ви пожелавам много хубав ден! Сега да ставам, вземам един душ, глътвам кафето и отивам на масаж. Пукайте се от яд пък....  Heart Eyes Много ви обичам

# 314
Добро утро ранобудници!!! Ми аз днес почивам цяяяяял  ден!!! И се излежавам , мързелувам , че после с нисък старт  wash newsm79 newsm55 1dishes newsm71   и подобни....Така че си сръбвам от сервираното кафенце вече(много благодаря на Каритасчето) и се хвърлям в боя...
Марги ,при тебе идеите не спират една от една по за завиждане...страшна си ей!!! Hug Hug Hug
Бъни , новините са изключително добри при теб...бебо расте ...чудесно...ама колко зайчета сложих докато се появиш... Crossing Arms
Румикс ,  newsm10
Чудих се какво да ви сложа кафе имате, закуска също и реших нещо за късмет днес на всички.....

Общи условия

Активация на акаунт