10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 864
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 330
Честито Възкресение, да сте живи и здрави!
Вчера сме при свекърва ми, ще водя малкия на фризьор и се оправяме. Тя дърпа Мм на една страна и му казва, че аз няма да се справя да го заведе той! ooooh!
Аз съм на 35 г., шофьор, синът ми е на 4 г., гръцкият ми е достатъчно добър, за да кажа Добър ден, повече на фризьора не му трябва, познава отлично малкия. Как не ми дойде на ум по-рано да й поискам разрешение Simple Smile В кое по-точно нямаше да се справя не разбрах, ама и не задълбах.

# 3 331
  • София
Зои, чувала съм /а и виждала/, че гръцките мами са големи началници, дори и на порасналите си деца /основно синове/.  Wink
Ееех, как не живея там, както имам трима сина, нямаше да ми е зле. Аз тук си ги дондуркам.  Thinking
 Mr. Green

# 3 332
Правилно си чувала Simple Smile Много обичат да командорят и контролират. Имахме хър-мър, вече сме се понапаснали, но някои изцепки са жестоки Simple Smile
Не си спомням дали писах тук, че Мм получи лицева пареза и му се скова половината лице, а майка му изцепи да не се притеснява и така да остане, нали вече е женен  Joy

# 3 333
Не си спомням дали писах тук, че Мм получи лицева пареза и му се скова половината лице, а майка му изцепи да не се притеснява и така да остане, нали вече е женен  Joy
Joy О, Боже! Това е брутално!

# 3 334
Уиш, ти си чувала за моята свекърва, даже не е в много бруталноте й изцепки, но Мм беше с отворено око постоянно, не дишаше добре и не можеше да яде, защото не си чувстваше половината уста, точно такова нещо искаше да чуе за кураж  Laughing

# 3 335
  • София
Оооох  Joy Joy Joy
Мамичка!  Heart Eyes

# 3 336
Зои, не е хубаво да се смея на твой гръб, но ще се пукна от смях, честно. Представям си маминка как утешително нарежда:"Миличък, дори да си кьорав, куц и сакат, вече няма страшно. Тя Зои те е взела и няма накъде да мърда."

# 3 337
Смей се и аз много се смях като го изцепи, той беше потресен. Точно в тоя стил, куц, кьорав тя нали го е взела вече, къде ще иде? Simple Smile

# 3 338
Забавно е отстрани, да. Моята обаче ми заяви, че аз съм разболяла нейното дете, при положение че аз го гледах, тя даже не знаеше какво му е. Доста обидно ми беше, всъщност повече за него. Важното е че мина и замина.

# 3 339
  • до едно тепе
Преди някъде около 8-9 години мъжо се разболя от варицела. Напреднал в годинките, трудно я изкара. Та свеки му се обади на 10-тия ден да му каже да не се къпе. Какво да и обяснявам, че той тия 10 дена ги изкара с 40градуса температура, почти не повлияваще се от лекарства, свит на кълбо неядящ и неспящ, с няколко хиляди пъпки и на аъла не му дойде да влезе в банята да се изкъпе.
Зои и твоята нещо подобно май ooooh!

# 3 340
По-напред се шегувате с ваксинирането, но след ваксината ни на 05.април сега сме по болници, с гърчове и инфекции, които лекари с 40-години стаж ми казаха, че такова нещо не са виждали, и да ида да се помисли в църквата да мине от самосебе си.

# 3 341
  • където ми харесва
Абе какви са тия лекари, дето пращат на църква, да се молиш да мине от самосебе си  ooooh!

# 3 342
Дами, моля някой да пусне нова тема.

# 3 343
  • София
По-напред се шегувате с ваксинирането, но след ваксината ни на 05.април сега сме по болници, с гърчове и инфекции, които лекари с 40-години стаж ми казаха, че такова нещо не са виждали, и да ида да се помисли в църквата да мине от самосебе си.

Какви са тези глупости?

# 3 344
Аз мога да предположа едно единствено нещо и то е , че усложненията нямат връзка с ваксината , а авторката е изпаднала в суперстрес и се нуждае от психотерапия. И док, от немай къде, е изтърсил подобна глупост. Не зная, много отчаян пост.
 Дано детето е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт