10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 718 076
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 540
Насрочиха ми дата за секциото,знаем само аз и мъжът ми. След операцията звъня на свеки да и кажа, че е станала баба. Провежда се следни диалог:
Аз: Честито, стана баба.
Тя: Ама ти роди ли?
Аз: Да.
Тя: Ееее, защо не ми каза по-рано, че са ти насрочили дата, исках и аз да гледам как раждаш Joy Joy Joy
П. С. 1 Явно си представя родилна зала като театър.
П. С 2. Синът и не присъства на раждането.

# 541
Тя, към детето:
- Кога ще дойдеш на баба на гости, ама за дълго време?
Аз:
- Мен питай, не питай нея.   Laughing

# 542
записвам се да следя темичката и да не е само запис ще кажа за някой бисер-
Моята свекърва нали си е акълийка, оплаквала съм се от нея в други теми, не му е тук мястото, та тя ми вика..."И да не смееш да кърмиш повече от 6 месеца, че е опасно за бебето" Mr. Green
"Ама за какво ще купувате килим, на село има 20 всякакви черги, ръчно тъкани от 100 години са" Mr. Green
"Я виж на комшийката детето е на 1 година и тя го кърми, аман от глезотия, не мога да ги понасям", а в следващия момент отива да си пие кафето в къщата им,защото са й единствените приятели  Mr. Green
"Ама те ваще не са ли ти казвали, че трябва да кръстиш детето на нас", а аз отговарям"Не, нашите са ми казали да си правя каквото си искам" Mr. Green а тя-"Хм, баща ти(свекър ми) прави физиономии, че няма да е на него кръстено , мълча си и само казвам, че ще е така както ние с мъжо сме си решили и тя с някаква тъпа физиономия казва на мъжо ми" На нея пък нищо не може да й се каже", естествено, че е така  Mr. Green

# 543
  • София
Някои от историите наистина са много забавни и са поднесени с чувство за хумор.  Grinning

# 544
  • София
в 4. Най-големият хит на свекър ми: бременна съм и сме у тях на гости. Говорим си в колко подходящо време ще се родят децата (терминът ми беше средата на април). Свекър ми смята, чуди се и казва: Абе как април ще се родят, те нали са две?" Казвам "Да, две са. И какво?" Отговор: "Е като са две пак ли 9 мес ще си бременна?"  rotfImbo

Стига бе , това направо ме уби  #2gunfire той на колко години е?

# 545
  • София
"Аз на времето имах много добра свекърва." - това с поглед пълен  с надежда и минута мълчание за насрещен отговор  Laughing

Култово е!
А пък моята все повтаря “А аз нямах късмет с моята свекърва...много лоша беше“. Все си мисля, какво ли ще стане, ако отговоря в същия дух “И аз...“.
Другия лаф, който три години не мога да проумея какво означава е “Мани я тая, не че искам нещо да кажа, ама е вдовица“  Shocked Това за една жена с три деца, дето беше по-бедничка, по обясними причини.

# 546
  • София
Темата е направо върха.Искрено ме развесели.
Аз имам свекърва от 19 години , та бисери бол , но вече хич не им обръщам внимание а и за щастие я виждам рядко.
Спомням си преди свадбата как ми заяви " Като се ожените ти няма да ми стоиш по анцуг като Х а ще носиш пеньоар като жена  newsm78 бях толкова изумена че даже не и отговорих , а пеньоар през живота си не съм облякла.
Като се сетя някой бисер пак ще пиша.

# 547
  • София
А пък моята все повтаря “А аз нямах късмет с моята свекърва...много лоша беше“. Все си мисля, какво ли ще стане, ако отговоря в същия дух “И аз...“.
Е, много ще си директна така.  Laughing  Прояви малко съчувствие към жената, влез й в положението - "Ах, как добре те разбирам."

# 548
  • София
 Joy Спунк, никога една дума по-остра не съм й казвала. Някак не мога да си представя да обидя директно майката на миУото - ми гадно е.
Ся, тя твърди, че я обиждам редовно. Миналата година се засегна, защото малката искаше да спи при баба си, а аз я накарах да я попита дали е свободна да я гледа и дали иска. Та от мъжа ми научих, че това било обидно, оплакала му се е. Направих го с най-добри чувства, ама то като реши да се цупи - намира за какво (лаф на мъжа ми за нея).

# 549
"Аз на времето имах много добра свекърва." - това с поглед пълен  с надежда и минута мълчание за насрещен отговор  Laughing

Култово е!
Другия лаф, който три години не мога да проумея какво означава е “Мани я тая, не че искам нещо да кажа, ама е вдовица“  Shocked Това за една жена с три деца, дето беше по-бедничка, по обясними причини.
Ужасно е това! Моята свекърва е същата - прави една гнуслива физиономия и: "Уф, тази е разведена." или "Уф, на тая мъжът й знаеш ли как пиеше и я биеше... "
Тогава ми иде да й плисна нещо в самодоволната физиономия на аристократка дванадесето коляно от село Горно нанагорнище.  Grinning

# 550
  • София
Питах я какво иска да каже - фръцна се и не ми обясни. За разведените - не пропускаше по едно време да го спомене, а знае, че майка ми е разведена. Докато не й се разклати и нейния брак преди няколко години - с месеци не си говореха със свекър ми. Поомекна доста.

# 551
  • София
А снахата какво отговори, че ми стана интересно?
Надявам се, че не е казала: "С мас!".  Laughing
А що може и с мас  hahaha моята свеки за първото дете / второто не го искаше та не се напрягаше да прави нещо/ ми донесе 3 бурканчетас мас специално преварена на водна баня 9 пъти  newsm78 щото едно време в нейния край така се правело  Joy

# 552
А що може и с мас  hahaha моята свеки за първото дете / второто не го искаше та не се напрягаше да прави нещо/ ми донесе 3 бурканчетас мас специално преварена на водна баня 9 пъти  newsm78 щото едно време в нейния край така се правело  Joy
Много майки го практикуват. Моя приятелка, интелигентно и образовано момиче, точно с преварена и пречистена мас си мажеше детето. И твърдеше, че било много по-хубаво от всичките скъпарски мазила. Де да знаеш, може и права да е била...  newsm78

# 553
  • I want it all and I want it now.
Е, много ще си директна така.  Laughing  Прояви малко съчувствие към жената, влез й в положението - "Ах, как добре те разбирам."
  hahaha hahaha hahaha

# 554
  • София
Много майки го практикуват. Моя приятелка, интелигентно и образовано момиче, точно с преварена и пречистена мас си мажеше детето. И твърдеше, че било много по-хубаво от всичките скъпарски мазила. Де да знаеш, може и права да е била...  newsm78

Съмнявам се , не ми се мисли каква алергия би могла да стане ,особено ако е лятото.

Общи условия

Активация на акаунт