10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 3

• 716 811
  • 3 345
  •   1
Отговори
# 3 300
 Crazy, Кали, каква беше връзката? То е ясно, че е тъпо изказването за лакомите месоядци, ама нали е модерно ....

# 3 301
  • Варна
Ами за лакомите месоядни викам, може да не съм разбрала... Пък в същия пост се обяснява, че щом веганът е наясно, че организмът има нужда от определени вещества, и взима мерки чрез добавки, значи всичко е наред. Та ми изникна въпросът за бебетата на вегани... И на тях ли добавки?

# 3 302
Ами за лакомите месоядни викам, може да не съм разбрала... Пък в същия пост се обяснява, че щом веганът е наясно, че организмът има нужда от определени вещества, и взима мерки чрез добавки, значи всичко е наред. Та ми изникна въпросът за бебетата на вегани... И на тях ли добавки?

Уф, нищо не разбираш. Трябва да кърмиш детето, до университета поне. После ще го захраниш с тученица и НИКОГА не трябва да го ваксинираш!!!

# 3 303
И нито капка вода заради осмозата  Naughty

# 3 304
  • София
С думата месоядни се предполага, че съм имала предвид крайностите.Както веган е крайност  Laughing
Бебетата няма как да са вегани, тъй като получават мляко...Много ми е смешно такова определение за бебета...в крайна сметка, всички преминават през период, в който ядат само зеленчуци, плодове, зърнени.
Не знам защо намесихте кърмата и даването на вода  Stop

# 3 305

Аз пък друго се чудя- като се грижат толкова за организма си и взимат тези добавки ,дали са сигурни че взимат точно това което им трябва или поредния  получен по химичен начин боклук
И кое е по полезно да приемеш нужните ти вещества от естествен източник или някакви си химии с не особено ясно съдържание

# 3 306
С думата месоядни се предполага, че съм имала предвид крайностите.Както веган е крайност  Laughing
Бебетата няма как да са вегани, тъй като получават мляко...Много ми е смешно такова определение за бебета...в крайна сметка, всички преминават през период, в който ядат само зеленчуци, плодове, зърнени.
Защото това е темата за хитове на свекърви-настоящи и бъдещи Mr. Green
Показваме добро познаване на спецификата на съвременната , предполагаема и евентуална снаха. За да я понесем с всичките и чудности. Mr. Green Аз лично се подготвям отдавна. За избора на мой....как го нарече Уиш...забравих , но наистина беше култово. Laughing

# 3 307
Ти веганка ли си? Ние просто се шегуваме, докато се пекат пържолите.

# 3 308
Ти веганка ли си? Ние просто се шегуваме, докато се пекат пържолите.
Не зная въпросът дали е към мен , но отговарям веднага, че бих била веганка , само с ежедневна порция луканка Naughty

# 3 309
  • Варна
Абе аз не познавам ни един месояден, който да не близва зеленчуци. Напротив, всички добре си подлагат към пържолката салатка, картофки, оризец... Не съм и чувала даже за ядящ изключително и само месо човек. Но щом казваш, може и такива да има... Wink
Колкото до бебетата, които получават мляко, вероятно кърмата на майка веганка не се брои точно за мляко, знам ли. Или е някакво специално, веганско мляко. Но аз така или иначе визирах по-големи бебета, примерно около годинка, които майка веган евентуално би решила никога да не захрани с месо... Ей за тях се чудех на добавки ли ще карат...

# 3 310
Тайс, не за теб беше, а за девойката, чиито ник винаги чета като дезинтерия  Embarassed

# 3 311
Тайс, не за теб беше, а за девойката, чиито ник винаги чета като дезинтерия  Embarassed
Е , аз да си кажа , да не би да съм оставила някакви съмнения  cookв начина ми на хранене.

Абе аз не познавам ни един месояден, който да не близва зеленчуци. Напротив, всички добре си подлагат към пържолката салатка, картофки, оризец... Не съм и чувала даже за ядящ изключително и само месо човек. Но щом казваш, може и такива да има... Wink

[/quote]
И аз не познавам  Shocked. Може би е по-правилно да ни наричат всеядни . Пак е мръсна дума.

Ох, откато има вече и пранаядци , веганите взех да ги приемам . Все пак са  храноЯДЦИ. Turn-l

# 3 312
  • където ми харесва
Що, тия последните на фотосинтеза ли са?
Простете, не съм запозната  този термин Embarassed

# 3 313
Що, тия последните на фотосинтеза ли са?
Простете, не съм запозната  този термин Embarassed
Хранят се от слънцето чрез зениците си , в някакво особено състояние на медитация.
Най-общо казано , или схванато от мен.  Rolling Eyes

# 3 314

Няма такава дума.

Общи условия

Активация на акаунт