Детски кът в градината

• 15 931
  • 42
  •   1
Отговори
Моля за идеи за направата на детски кът за игра в градината.От други теми съм виждала че много от вас са направили за децата си малки детски площадки в градината, моля помогнете и на мен! Peace
Покажете кой какво е направил за мъниците!  bouquet

# 1
Хайде де, помагайте! Praynig

# 2
Искаш да спонсорираш детската градина ли? Thinking

# 3
ПО-скоро жената си има дворче с цветна градина, в която иска да отдели въпросния кът за игра Grinning
Виж това като начало http://www.artgradina.com/Statii-1/Decata.html
Не знам градината ти дали е изградена вече, защото ако е , аз бих се съобразила с растителността, за да избера подходящото място за позиционирането на съоръженият, така че да не пречат и на цветята, и растенията на децата  Peace( в момента и аз правя детски кът в градина, но пред жилищен блок) .Успех с начинанието Hug

# 4
Цитат
ПО-скоро жената си има дворче с цветна градина, в която иска да отдели въпросния кът за игра Very Happy
Именно! Peace

# 5
Разгледай ebay и английските магазини. Аз си поръчах люлка, пясъчник, детска масичка и пързалка от там. Има и катерушки на доста приемливи цени. Децата се радват и си играят на площадката.

# 6
  • гр. софия
Аз си взех повечето неща от един закрит детски център. Имаме люлка, пързалка-замък, пясъчник и къщичка  Peace. В последствие видях в Кикиморско царство на поносима цена много хубав детски център, включващ повечето неща.  Hug

# 7
# 8
  • Толбухин
Много са малки снимките.
Beceтo виждала си нашата,но след обяд ще ти снимам и къщата.

# 9
Благодаря на всички включили се!  bouquet
Велвет, направили сте си пясъчник от гума,нали?От какво е,че нашите са две от кола ама са много малки?

# 10
  • Толбухин
Вярно е гума,но май от трактор. Grinning

# 11
Мъжът на моята кандидат балдъза е направил прекрасна детска площадка за техните две момченца, но те имат много голяма градина  Grinning. Създал им е нещо като мини футболно игрище с малки вратички и боядисан терен и детски кът с катерушки и люлки, който е много идеен. Мястото с катерушките и люлките се казва Смехоландия (или нещо подобно), а игрището е Спортоландия. Пред тях е направил дървени табелки със стрелки с имената на отделните "държави" и много сладки рисунки - жалко, че нямам снимки, но дано да придобиваш представа от обясненията Rolling Eyes

# 12
Зависи с какво пространство разполагаш. Моят двор е като коридор. В дъното направиьме една малка циментова полщадка - 4на 3 - опънахме една тента от Кауфланд, от долу сложих най-обикновен зелен мокет. Една пластмасова къщичка и малка пързалка - пак от Кауфланд. Пясъчника е на друго място - старото бетонно корито го застопорихме задраво, до него направих жалко подобие на алпинеум, но интересно. Люлката е направена от старите тръби от които беше построен гаража, седалката и е горната част на стар шкаф за обувки.
На мойто дете май му омръзна защото все ме тегли на към улицата, но на мен ми е много по удобно да я гоня по двора отколкото по площадките. За катерушка ползваме домакинската стълба подпряна до стената.Така или ина4е и на площадката съм все зад нея, та я оставих да си се катери като иска.
Понякога става и с подръчни средства, а най-хубавото е ако има мъж мераклия в дома

# 13
Мама му, много хубаво ми звучи!Покажи, моля те,снимки! Praynig

# 14
Да, пясъчника е от гума на трактор. Напълно е достатъчен за 2 дечица, може и три, но вече няма да им е много удобно. Дано тук се вижда по-добре http://lh4.ggpht.com/_KNGlyLmsdo8/SqelCky66xI/AAAAAAAAGJg/eOGCyI … s640/DSC02105.JPG

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 15:58 от Velvet_nn11

Общи условия

Активация на акаунт