Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява направление No7, споменато в разговорите?
Какви артикули трябва да купите за бебето и майката за болницата, според майките с опит във форума?
Какво представлява столче за хранене, което се прикрепя към голям стол, и заслужава ли си да го купите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява направление No7, споменато в разговорите?
-
Какви артикули трябва да купите за бебето и майката за болницата, според майките с опит във форума?
-
Какво представлява столче за хранене, което се прикрепя към голям стол, и заслужава ли си да го купите?
-
Какво представлява следродилната депресия и как може да бъде преодоляна?
-
Какви са основните теми в дискусията?

та до края на седмицата може да има новини и от мен. притеснявам се дали бебка е пораснала достатъчно, а и не го очаквах, ама хич. за капак се прибрах вкъщи с някакъв неописуем запек и прекарах точно 3ч. в тоалетната в адски мъки, което ме съсипа и изтощи. та в момента не знам болките от Дуфалака ли са, или защото бебто е тръгнало да се ражда/ милото след толкова напъване/. та така, извинявам се спечения пост, ама не знам с кого да споделя. май ще е тежка нощ....

а за тебе сине го дари с живот 
знам,че ти е притеснено,ама не ти ли е малко рано,защото мойта етърва си беше с такова разкриетие 2 седмици
но ти пожелавам дори и сега дае момента,всичко да мине леко и спокойно 
та на тебе ти предстой най-прекрасното нещо-да станеш майка
моите приятелки всичките нямат деца и не са женени,но това не ме притеснавя
радвЙ се на живота,представи си какво щасие ти предстои и си прави кефа 
, но утре вече ще ги наредя в гардеробчето. После пак душ, мазане, аман!