препоръчайте ми добра шивачка в София

• 31 064
  • 47
  •   1
Отговори
# 30
моля някой ако знае шивачка или шивач в София , да ми пише , интересувам се за една рокля , и ако може някакви цени ..

# 31
  • София
Вече дадох 2 якета, 1 кожено палто и един гащеризон за корекция (палтото за тотална).

Шивачката е на Монтевидео (Овча купел 2), зад офиса на ЦКБ, но засега не препоръчвам - след седмица ще имам първите резултати.
Не са никак лесни корекциите...

Като цени: 17 лв за удължаване на гащеризона, посредством допълнителна платка на кръста, и поставяне на ципа наново.
50 лв за разглобяването на палтото и кроенето и ушиването наново и т.н. в същия дух.

Доволна съм. Откъм корекции е идеална!

# 32
Zdraveite,molq daite kordinati za kvartal Strelbi6te za 6iva4ka

# 33
Здравейте момичета бихте ли ми препоръчали найстина добра шивачка,която да ми шие различни дрехи,в София?

# 34
Здравейте и аз се интересувам от добра шивачка в София. Трябва да може да шие официални рокли - става въпрос за шаферски рокли за сватбата на сестра ми.

# 35
Здравейте момичета,моля да ми препоръчате добра шивачка за корекция на панталон.Става въпрос за София,квартала няма значение,важно е да се свърши добре работата.

# 36
здравейте .на мен ми трчбва шивачка която да ми ушие едно яке моля даите предложения

# 37
Здравейте, преди няколко месеца си ших официална рокля при една шивачка в кв. Люлин, доста добре се справи, препоръча ми я приятелка, но ми е малко далече и ми се иска да си намеря добра шивачка в района около Слатина. Ако има някой доволен от шивачка в този район, ще се радвам да сподели  Peace

# 38
Може ли актуални координати на шивач/ка в Младост около деницата. Мерси   bouquet

# 39
  • София
Моля, за координати на добра шивачка в центъра на София. Предварително благодаря  Simple Smile

# 40
Zdraveite , molq vi dai te mi koordinati na dobr shivachka bez znachenie raion moje i niakolko , mnogo vi blagodarq predvaritelno!!!!    bouquet  bouquet

# 41
Здравейте,

аз също ще се включа в темата и моля за координати на добра шивачка в София, без значение от района, която да успее да ми ушие рокля по предоставен модел.

Благодаря предварително!

# 42
Шивашко ателие има в метро сити (сградата на крит на кръстовището с деницата). Не съм я пробвала за нещо сериозно, но с подгъв на панталон се справи чудесно.

Другата шивачка, която съм ползвала е отстрани на Била, в ляво от основната пътека Simple Smile

# 43
Има едно малко ателие на ул. Позитано, много близко до Министерство на земеделието. Намира се от дясната страна на улицата около 60 метра преди кръстовището с Христо Ботев и долу горе на толкова от Немската гимназия, до заведение на име Мамин Кольо. Та там работи една дама, която ми е шила и по мостра и по описание и по кройка - всичко се е получавало перфектно. Има усет и за плат и визия кое как би изглеждало като се ушие, давала ми е съвети. Последно ми уши пола - сложен модел, цената беше 50 лева.

# 44
Здравейте,

Някой може ли да ми препоръча добра шивачка за сватбена рокля в София, независимо от района. Имам снимка на модела рокля, която искам, но не мога да си я купя от никъде и шиенето остава единствен вариант.

Разполагам с малко повече от два месеца до сватбата.

Ще се радвам някой да може да ми помогне с координати, може и на лични. Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт