препоръчайте ми добра шивачка в София

• 31 067
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета   bouquet
Не мога да дам препоръка, понеже не съм ползвала услугите й, но под нашия блок има шивашко ателие - работи една жена с дъщеря си, изглеждат съвестни и явно имат доста клиенти. Адреса е София, ул. Ами Буе 10 - намира се срещу Пирогов.  Peace

Дали случайно знаеш, работи ли още тази шивачка на този адрес? Питам те защото виждам, че отговорът ти е от 2011 година.

# 46
Влизам специално да похваля шивачката от Люлин 10.На всички вас,които имате горчив опит от лъскави,прехвалени моделиерки и модни ателиета-това момиче е точно за вас!Шивачницата й е малко помещение,нищо особено,но винаги има адски много работа.Много талантлива.Освен,че прави поправки всякакви,шие и дрехи по поръчка.Сама си шие нещата и каквото пипне е...нямам думи.Онзи ден ходих да си взема поредните дънки за стесняване,смъкване на талия и подгъв тоест за цялостно преправяне,не личи,че са пипани.А имаше едно кожено яке,което сега шие-супер изпипано.Не се сдържах и потърсих тема,специално,за да споделя. Телефонът й е 0898 550 959 ,казва се Милена.А ателието се казва Зувица.

# 47
Аз препоръчвам с две ръце шивачката ми в Овча-купел.2 не й знам името, но ми скъси и стесни два панталона и наистина има златни ръце. Ако някой се интересува, ще му опиша къде се намира,че е малко сложно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт