препоръчайте ми добра шивачка в София

• 31 067
  • 47
  •   1
Отговори
# 15
А, чудесто за Младост и на мен ми трябва. А може ли по-точни координати? Мерси.

# 16
  • София
Звънкайте на телефона и тя ще ви упъти. Аз все с колата ходя и затова немога добре да обясня. Вчера и казах, че съм писала във форума за нея и я предупредих ако някоя мама се обади, да не се учуди, тя самата е мама на почти двегодишен младеж.
Казва се Ани  0887 253 569.

# 17
Момичета, нормално ли е за шев на права пола под коляното+ вталено класическо сако да ми взем 60 лв?! Вижда ми се много, но може и да не съм права.

# 18
извинете, но ще се запиша в темата Peace

# 19
Momicheta Simple Smile Simple Smile az sum na 14 i skoro imame bal v u4ili6te. Iskam da sum mn hubava s neveroqtna roklq,koqto iskam sama da si izmislq no mi e mnogo trudno. Molq vi da mi predlojite nqkoq 6iva4ka koqto e blizo do centura i moje kato me vidi da mi kaje kakva roklq 6te mi otiva nai mnogo. Simple Smile Simple Smile blagodarq predvariteln Simple Smile  Wink

# 20
Momicheta Simple Smile Simple Smile az sum na 14 i skoro imame bal v u4ili6te. Iskam da sum mn hubava s neveroqtna roklq,koqto iskam sama da si izmislq no mi e mnogo trudno. Molq vi da mi predlojite nqkoq 6iva4ka koqto e blizo do centura i moje kato me vidi da mi kaje kakva roklq 6te mi otiva nai mnogo. Simple Smile Simple Smile blagodarq predvariteln Simple Smile  Wink
Аз ти предлагам да влезеш в някой магазин и да мериш различини модили, докато сама не решиш коя ти подхожда. След което да обясниш на шивачката какво точно искаш, ако ти е трудно да обясниш би могла да снимаш роклята и така.....Успех!

# 21
blagodarq Simple Smile Simple Smile Simple Smile tova e dobra ideq veche znam kakvo 6te pravq subota i nedelq Grinning Grinning Grinning
samo pak molq za telefona na nqkoq gotina 6iva4ka blizo do centura Simple Smile Simple Smile

# 22
Здравейте и от мен!

И аз имам нужда от помощ Laughing купих си поредната рокля, която подлежи на корекция, просто е доста дълга, но проблема е, че е плетиво и ми трябва шивачка, която да има плетачна машина, за да я подгъне, иначе ще се пуснат бримки!Ако знаете такава, моля споделете координати!Аз съм от Надежда по принцип, но ако е в друг квартал ще стигна и до там!

Предварително Ви благодаря за отговорите!

С пожелания за много слънчев и усмихнат ден на всички!  bouquet

# 23
Моята шивачка се намира в ж.к. Иван Вазов, ориентировъчно ателието се пада в карето на блоковете срещу техникума по текстил. Ако някой се интересува, може да звънне и тя ще го опъти по-добре.
Марги се казва и освен, че прави и невъзможните корекции, шие много добре и нови дрехи.
Тел за контакт е 0887 526 945

# 24
  • София
Здравейте момичета   bouquet
Не мога да дам препоръка, понеже не съм ползвала услугите й, но под нашия блок има шивашко ателие - работи една жена с дъщеря си, изглеждат съвестни и явно имат доста клиенти. Адреса е София, ул. Ами Буе 10 - намира се срещу Пирогов.  Peace

# 25
..... шие много добре и нови дрехи.....
А на теб шила ли ти е нещо ново? Рокли шие ли, официални например и всекидневни? И горе-долу какво заплащане изисква след това?
..... Адреса е София, ул. Ами Буе 10 - намира се срещу Пирогов.  Peace
За нея ме интересувам същото. Дали шие по зададени модели?
Благодаря ви, момичета.

# 26
  • София
Аз вече си намерих перфектната шивачка!Малко е далече,но си заслужава на 100%.Писах в началото на темата,че търся,защото една ми взе 200 лв. за да ми ушие едни пердета и после съм плакала-така си остави ръцете.Понеже жената живее във Владая,но работи в София й звънкам по телефона и се срещаме някъде да й дам нещата,които имам примерно за подгъв или пък ако е нещо което трябва да се пробва минава през нас.Ходих и до тях,но ми е далече.

# 27
  • София
Моля спешно за координати на шивачката в Стрелбище, упомената по-горе.
Или за координати на добра шивачка в юг-югозападните квартали: Манастирски ливади, Бъкстон, Павлово, Овча купел, Борово...

Спешно.
Благодаря!

# 28
Здравейте, момичета,

Аз също бих била благодарна за адреса на шивачката в Стрелбище, тъй като живея наблизо, а имам нужда от такива услуги.

Благодаря много  Laughing

# 29
  • София
Вече дадох 2 якета, 1 кожено палто и един гащеризон за корекция (палтото за тотална).

Шивачката е на Монтевидео (Овча купел 2), зад офиса на ЦКБ, но засега не препоръчвам - след седмица ще имам първите резултати.
Не са никак лесни корекциите...

Като цени: 17 лв за удължаване на гащеризона, посредством допълнителна платка на кръста, и поставяне на ципа наново.
50 лв за разглобяването на палтото и кроенето и ушиването наново и т.н. в същия дух.

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 19:38 от Пепеляши

Общи условия

Активация на акаунт