дайте ми съвет

• 7 628
  • 98
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,от колежка знам,че сайта е страхотен.Затова се регистрирах и аз.Моля ви дайте ми съвет как да постъпя с моят син Sad
Той е на 19 години,влюбен е в едно момиче,което аз не харесвам,защото е интригантка,лъжкиня и просто като всяка майка гледам за доброто на детето си.Той е толкова заблуден,че просто нямам думи: кара се с мен заради нея,защитава я,но нещото което ме разтърси е,че ми постави условие:или ще я приема и ще живее в нас или се изнася.И се изнесе newsm45 newsm45.Искам си детето,но не мога да приема момиче интригантка още на 19 год в къщата си,тя го настройва срещу мен още от сега, ами ако ми стане снаха ще го кара да ме бие ли newsm45?Моля ви,дайте ми съвет,как да постъпя Weary

# 1
Здравей, какво му има на момичето? Явно обича сина ти и го прави щастлив, щом е постъпил така?

# 2
Цитат
Здравейте,от колежка знам,че сайта е страхотен.Затова се регистрирах и аз.Моля ви дайте ми съвет как да постъпя с моят син
Той е на 19 години,влюбен е в едно момиче,което аз не харесвам,защото е интригантка,лъжкиня и просто като всяка майка гледам за доброто на детето си.Той е толкова заблуден,че просто нямам думи: кара се с мен заради нея,защитава я,но нещото което ме разтърси е,че ми постави условие:или ще я приема и ще живее в нас или се изнася.И се изнесе  .Искам си детето,но не мога да приема момиче интригантка още на 19 год в къщата си,тя го настройва срещу мен още от сега, ами ако ми стане снаха ще го кара да ме бие ли ?Моля ви,дайте ми съвет,как да постъпя

Леле ето пак или това е отново тази дето мрази млади жени.Как разбра,че е лъжкиня,интригантка?!Те такива не се разбират лесно..Да не е шегаджийка просто?А синът ти е най-прекрасен ли или не може да се грижи за себе си?

P.S.Хора наистина има майки,които искат да държат сина си до полата до пределна и за двамата възраст!От опит знам!

# 3
  • София
Еволис, няма страшно. 
Интригантката явно  добри свирки прави и е прилапала момчето. Като свърши приказката и им потрябват пари за плащане за сметки пубера ще си дойде.
Ако съм на твое място ще ги прибера у нас двамата. Ще станем приятели, ще си пием виното заедно. Постепенно ще намекна на младежа недостатъците и и накрая двамата ще я изметем от дома.
И 1 въпрос - тя дебелогъза ли е и  облича ли се в тигрово?

# 4
  • Varna
Мила, нищо лошо не трябва да казваш за това момиче, колкото и да не ти харесва. Просто си го избий от главата.
Той на 19 има ли доходи за да излезе на квартира?. Ама щом е излязъл значи ги има. Защото то цуни-гуни, лИбоФ ама като се събереш със някой то е и отговорност. Не могат да карат само на лИбоФФ и кафе. Но пък той ако е толкова много влюбен това може да го накара и да печели достатъчно за да се издържат.  Само, че незнам колко може да изкарва на тези години newsm78
Знам, че те боли. Имах подобна история но никога ама никога не съм говорила лошо за момичето,. Не настройвай синът си срещу себе си. Ще го изживее. Но сега много си я обича и не му пука за никой.
Не прави враг от синът си. Вярвай ми ще му премине.

# 5
  • Германия
И аз това щях да питам Laughing

Иначе по темата, каквото и да му говориш няма да те послуша. Влюбен и загубен е, знам от опит, била съм на негово място и на мен майка ми ми говореше, но ми влизаше през едното ухо и ми излизаше през другото Peace Недей да настояваш и да му говориш лошо за нея, остави го сам да  си осъзнае грешката.

# 6
  • София
Страшното е,че ме боли,че не мога да си позная детето smile3518 Аз съм страшно търпелив човек,търпях от мъжа си 20 годишен тормоз до преди 3 месеца и сега просто страшно ме боли,че губя сина си по най глупавия начин.Не съм от майките,които държат синовете си до полите.

# 7
Бъди хитра! Ако действаш открито, ще изгубиш и битката и войната.
Хе-хе, доживях да дам такъв съвет..

# 8
Страшното е,че ме боли,че не мога да си позная детето smile3518 Аз съм страшно търпелив човек,търпях от мъжа си 20 годишен тормоз до преди 3 месеца и сега просто страшно ме боли,че губя сина си по най глупавия начин.Не съм от майките,които държат синовете си до полите.
За съжаление не може да си признаеш, че детето ти расте. Естестевно, че не може да правиш разлика между синът ти сега и дори преди три месеца. Радвай се, че се променя, защото в противен случай няма да ти е много леко... Казвам това, не че имам опит като майка, защото дъщеричката ми е малка, но никога няма да забравя думите на моята майка, която и до ден днешен не може да повярва как като съм станала на 18 съм се променила. "А беше толкова кротко и спокойно дете ма мама!" Сега пак съм се променила и то към добро  newsm47, дали осъзнава, че вече улегнах - семейна съм и с дете   newsm62

# 9
Цитат на: evolis
Страшното е,че ме боли,че не мога да си позная детето  Аз съм страшно търпелив човек,търпях от мъжа си 20 годишен тормоз до преди 3 месеца и сега просто страшно ме боли,че губя сина си по най глупавия начин.Не съм от майките,които държат синовете си до полите.
Да не би това да ти е проблемът?Че оставаш без съпруга си и сега искаш да държиш сина си като заместител?Относно лъжкините и интригантките-те се държат най-мило със свекървите пред тях Simple Smile ,в смисъл най-гадните лицемерки правят така,направо им мият краката,това момиче така ли е?
Щом не говорят за сватба какво ли те притеснява  newsm78 ,да не би да предпочиташ да е гей?!

# 10
И къде се изнесе? На квартира ли?
Той сам ли се издържа?

И аз се изнесох от вкъщи на 19 г., веднага щом завърших, за мен това е нормалния ход на нещата, колкото по-рано самостоятелни, толкова по-добре, не може вечно да е до полата ти.
С тази или друга, вече е мъж, мъжете живеят с жени.

# 11
Еволис, няма страшно. 
Интригантката явно  добри свирки прави и е прилапала момчето. Като свърши приказката и им потрябват пари за плащане за сметки пубера ще си дойде.
Ако съм на твое място ще ги прибера у нас двамата. Ще станем приятели, ще си пием виното заедно. Постепенно ще намекна на младежа недостатъците и и накрая двамата ще я изметем от дома.

Много грозен съвет!
На 19 вече приключва с пубертета и сега му е времето да бъде самостоятелен мъж. Много правилни условия ти е поставил. Ако е такава каквато казваш е добре да си очука главата та да се научи от живота, а ако не , както си мисля, а просто е свободолюбива както и синът ти - искрено им желая щастие!
Апропо - разбираш ли се с мъжа си?  newsm78

# 12
Извинявай, току що прочетох, че не се разбираш с мъжа си. Там е разковничето. Това не е обида. Просто с единия е приключило отдавна, но трябва да осъзнаеш - синовете не са съпрузи , а имат естествени потребности.
Осъзнай колко готина си ти , намери си плюсовете и стратирай на ново. Рестарта е добро нещо когато всичко бъгяса. Остави чуждите работи - защото наистина не ти е работа живота на самостоятелен човек пък бил той роден от тебе. Има право да пада и да става.

# 13
първо признай пред себе си наистина ли момичето е толкова лошо,колкото го описваш.ама ей така,чисто по човешки си помисли,не бъди предубедена.
иначе синът ти пораства-вече ще има свой живот,ще взема свои решения.колкото и да си свикнала ти да нареждаш,а той да изпълнява-вече няма е така.ясно е,че искаш доброто за детето си,но не може вечно да диктуваш какво,как и кога ще става.
вземи малко отстъпи настрана и остави момчето да си поеме по пътя,който си е избрал.като направи грешка,ще се понаучи.
това си е негов живот и той ще си го живее.
между другото съвсем го подкрепям за това,че се е изнесъл и заживял с тая девойка.така трябва да са младите хора,щом се обичат и имат желание.пък и в едно съвместно съжителство нещата много бързо си проличават ще ги бъде ли или не.

# 14
Евала на сина ти- истински мъж! Peace Трябва да се гордееш че такъв си го възпитала и да се засрамиш от егоизма и ревността си.

На 19 години е съвсем нормалното време да се изнесе от къщи, а с коя, как и колко време ще живее, си е ЛИЧНО НЕГОВА РАБОТА! Wink

Никога не ми е влизало в работа избраниците на дъщеря ми интриганти ли са. Важно да не са наркомани, престъпници или психично-болни, а останалото си е нейна лична преценка. Грозни, кривокраки, дебели или кльощави, с тигрови принтове ли или розови ризки, все ми е тая. Това е НЕЙНИЯ избор. Ти коя си та да определяш кого да обича сина ти? Ще се влюби в 40-годишна негърка ако иска- това си е неговия живот.

А твоите критерии за лъжи и интригантство са субективни и се крепят на лично предубеждение, свързано със страх от загуба. Крайно време да пораснеш и да разбереш, че синът ти не е твоя собственост. И остави момичето на мира, не настройвай сина си против нея, че да не я видиш в още по-страшна светлина та барабар и със сина ти в съюз против теб.

Снахи, откъснали напълно мъжете си от майките им- БОЛ. И в този форум в това число.

Безсилна си, не си ти тази която ще му въздейства от тук нататък, това е кауза пердута и даже не се опитвай!

Това което можеш и трябва да направиш сега е да им помагаш. И да се сдобриш с момичето ако ще и лицемерно.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 04:43 от xenia

Общи условия

Активация на акаунт